Manchester United (zbiorczy) - Strona 120

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:20

kama_reda pisze:Nic innego jak gratulacje. Newcastle nie dawno było liderem rankingu IFFHS.

[quote='Rossi"]Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??

Widocznie sobie zasłużył. [/quote]

Tylko znwaco to nie robili jacys statystycy tylko wybrali go trenerzy Premiership i dzienikarze :roll: wiec troche pomyslunku :?
kama_reda pisze:Nic innego jak przypomne o Pucharze Konfederacji. Wtedy grał na środku obrony, bo na lewą się nie załapał. Tam grał Sorin

W reperezentacji Gabreil nigdy nie gra na lewej obronie chyba że z konieczność :roll: więc nie wiem o co ci chodzi chyba sie o to że Hainze jest uniwersalny :?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:24

Dobra ja musze spadać już. Tak gwoli wyjaśnienia. To co wyżej opisałem to są głównie cytaty kibiców Mancheseru. Nie wiem dlaczego ktoś wmieszał w to wszystko Lizarazu. Ja wspomniałem o Lahmie, bo jeden z kibiców MU uważa, że Heinze jest od niego lepszy. Słyszałem równiez opinie (na tym forum), ze Manchester ma najsilniejszy skład na świecie, na każdą pozycję najlepszych zawodnków, dlatego to wyżej opisałem. Nie musze chyba przypominać co wypisywał razem z wykrzyknikami (na półtorej linijki czasami :lol: ) kibic MU radekutd. Powtórze jeszcze raz. Opisywałem, przypomniałem to co wypisali, albo mówili kibice manchesteru united. Nic nowego nie wymyśliłem!

Musze już na prawdę (piszemy oddzielnie Rossi) leciec, bedę wieczorem. ("naprawdę" piszemy razem, nie ma to jak znawca języka polskiego :lol: )
Rossi pisze:W reperezentacji Gabreil nigdy nie gra na lewej obronie chyba że z konieczność więc nie wiem o co ci chodzi chyba sie o to że Hainze jest uniwersalny :?
Nie zrozumiałes mnie. Nie widziałeś chyba zadnego meczu. Heinze na Pucharze Konfederacji grał FATALNIE, taka jest prawda i tyle, niegdy nie widziałem go w barwach MU jak gra, a widząć jego grę na PK wątpie w to, że jest naj.... :wink: To jest moje zdanie!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:35

W PK widziałęm wszystkie mecz z udziałęm Argentyny. Gabriel grał tam słąbo ale to było po morderczym sezonie a żaden zawodnik grajacy na PK nie mial włąsnie takiego sezonu jak Hainze 8) jezlei nie wiesz czego to moge cie uświadomić :?

A co misz wspominasz o jakims radku jeżeli to jego zdanie to po co je przytaczasz innym kibicom masz jakiej kompleksy ,oze ci sie podoba i tak ciagle go cytujesz :?:

Trzeba odróżnici pojęcie kiboc od kibice to tak na przyszłość :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 12:37

wzajemne prowokacje nie maja sensu, jezeli chcecie prowadzic taie dyskusje to zapraszam na priva badz gg. kazdy nastepny post w takim stylu bedzie karany WP

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 12:37

Rossi pisze:radku
bo jak sie czyta bzdury wyżej wymienionego - to aż się prosi, żeby zacytować [bo chodzi chyba o tego...utd :lol: ]

Heinze nie grał dobrze na PK - ale tam tylko Adriiano i Figueroa dobrze grali [no ogólnie Brazylia] a poza tym - to cienko grali.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 sie 2005, 13:59

Siema ludzie :!: :!: :!: :D Dawno mnie tu niebyło bo właśnie wróciłem z wczasów 8) Duzo sie pewnie pozmieniało jestem kompletnie nie na czasie, mozecie mi jakos w skrócie opisać co sie ostatnio działo ciekawego :?:

POZDRO dla wszystkich !!!!!!!!!!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 14:05

przejrzyj pare ostatnich stron tego tematu. przeciez nikt Ci nei ebdzie streszczenia pisal :lol:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 sie 2005, 14:12

Niewiem moze by sie znalazł ktos tak uczynny żeby napisał :lol: . Nie no ale słyszałem że z Cicinho to juz nici(niepowiem do kogo odszedł bo bym dostał ostrzeżenie :lol: ), Bellion w WHU i dobrze :wink: . A kupilismy kogos albo mamy zamiar :?:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 sie 2005, 14:33

No więc tak:

a) Cicinho nie zagra w MU, bo prawo pierwokupu ma Real Madryt.

b) MU w LM

c) do formy wraca RvN

d) Owen nie zagra w MU, bo wybrał Newcastle Unied. 8)

To chyba tyle... ;)

Co do spotkania Manchester - Debrecyn to uważam, że zagrali bardzo dobrze. Oglądałam to spotkanie, i zaprezentowali się naprawdę 'nieźle'. Do formy wracają napastnicy, cieszy też fakt, że van der Sar spełnia jak na razie pokładane w nim nadzieje. Czyżby MU w tym sezonie zwojowało Europę? :lol:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 sie 2005, 14:58

Anka pisze:No więc tak:

a) Cicinho nie zagra w MU, bo prawo pierwokupu ma Real Madryt.

b) MU w LM

c) do formy wraca RvN

d) Owen nie zagra w MU, bo wybrał Newcastle Unied. 8)

To chyba tyle... ;)

Co do spotkania Manchester - Debrecyn to uważam, że zagrali bardzo dobrze. Oglądałam to spotkanie, i zaprezentowali się naprawdę 'nieźle'. Do formy wracają napastnicy, cieszy też fakt, że van der Sar spełnia jak na razie pokładane w nim nadzieje. Czyżby MU w tym sezonie zwojowało Europę? :lol:

Pozdrawiam.
3 pierwsze punkty mnie nie zdziwiły ale 4 zaskoczył. Ciesz sie ze nieprzeszedł do MU ale za to Newcastle sie bardzo wzmocniło i moze byc grozne.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 sie 2005, 15:02

Michal_United pisze: 3 pierwsze punkty mnie nie zdziwiły ale 4 zaskoczył. Ciesz sie ze nieprzeszedł do MU ale za to Newcastle sie bardzo wzmocniło i moze byc grozne.
A czy ja mówię/piszę, że się nie cieszę? Ja się bardzo cieszę, że Owen nie zasilił Manchesteru! Ale wiesz... miałam taką nadzieję, ze go zgarnie Tottenham. Cóż, wybrał słaby klub. :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 15:17

kama_reda pisze:To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony :lol: ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.
Za powyższą wypowiedź powinieneś dostać ostrzeżenie za obrazę klubu, bo aż ocieka kpiną i ironią :?
Nie musze chyba przypominać co wypisywał razem z wykrzyknikami (na półtorej linijki czasami Laughing ) kibic MU radekutd.
Powoływanie się na Radkautd nie jest najlepszym pomysłem i żadnym też argumentem. To jest dzieciak, który w większości przypadków nie ma pojęcia o tym co mówi. Częśćiej powołuje się na to, co już gdzieś wyczytał :?

Co do Heinze. Dla mnie jest to jeden z najlepszych obrońców Premiership [obok m.in. Cole'a, Terry'ego, czy Ferdinanda]. Dziwne moim zdaniem jest ocenianie go przez pryzmat jednego turnieju. Skreślajmy odrazu wszystkich, bo 'ten mecz im nie wydzedł', 'tam słabo zagrali' itd. itd.
Troszeczkę pokory by się niektórym przydało ;)
Jestem pewna, że wiele drużyn chciałoby mieć tego 'słabego' Heinze w składzie. Nawet taki Bayern Monachium :P

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 15:34

żaden zawodnik grajacy na PK nie mial włąsnie takiego sezonu jak Hainze 8)
No to jest pewne, że żaden nie był tak wykończony, przecież "Hainze" ledwo co biegał :lol:
A co misz wspominasz o jakims radku jeżeli to jego zdanie to po co je przytaczasz innym kibicom masz jakiej kompleksy ,oze ci sie podoba i tak ciagle go cytujesz :?:
Najpierw rada: Zawsze czytaj jeszcze raz to co napisałeś
Po Twoich wypowiedziach wniosek jest jeden :!: Poprostu brakuje Ci argumentów bo piszesz jakieś bzdury o tym, że on mu się podoba, co to wogle ma wspólnego. Ty nie umiesz się przyznać do tego, że nie masz racji(czyt. Temat o Denilsonie)
Wszyscy (może prawie wszyscy) jesteście zaślepieni miłością do Waszego "najlepszego klubu na świecie" i nie da się Wam nic wytłumaczyć :!:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 sie 2005, 15:49

Kamilo pisze:
żaden zawodnik grajacy na PK nie mial włąsnie takiego sezonu jak Hainze 8)
No to jest pewne, że żaden nie był tak wykończony, przecież "Hainze" ledwo co biegał :lol:
Najpierw rada: Zawsze czytaj jeszcze raz to co napisałeś
Po Twoich wypowiedziach wniosek jest jeden :!: Poprostu brakuje Ci argumentów bo piszesz jakieś bzdury o tym, że on mu się podoba, co to wogle ma wspólnego. Ty nie umiesz się przyznać do tego, że nie masz racji(czyt. Temat o Denilsonie)
Wszyscy (może prawie wszyscy) jesteście zaślepieni miłością do Waszego "najlepszego klubu na świecie" i nie da się Wam nic wytłumaczyć :!:
Zostawcie już temat HEINZE :!: Jeżeli Ty i kama_reda nie oglądaliście ligi angielskiej, a widzieliście tylko mecze Argentyńczyka na pucharze konfederacji to po jaką cholerę się wypowiadacie na jego temat :?: :!: Heinze zagrał świetny sezon w lidze angielskiej i nie chce go tłumaczyć, że był zmęczony sezonem i dlatego na PK zagrał słabo. Ocenianie zawodnika po jednym turnieju jest dla mnie ŻAŁOSNE...

Co Ci jest z tym "najlepszym klubem na świecie"? Sami zaczęliście pisać o nieudanym transferze Cicinho do MU i innych bredniach. Wypisywanie głupot takich jak Manchester ma njsilniejszy skład na świecie jest kompletnie pozbawione sensu. nie chcę się tu kłócić. Jeżeli macie coś do tego radkautd to napiszcie mu swoje poglądy na privie, a nie wyskakujcie od razu z pretensjami do wszystkich fanów (czyt. zaślepionych miłością do ManU :roll: ) Manchesteru United.

A tak na temat to niestety ManU i reprezentacja Albionu straciła prawego obrońcę - Garego Neville'a - na ok 5 tygodni (ależ przecież on jest słabszy od Sagnola co nie? :roll: )

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 15:57

Jeżeli Ty i kama_reda nie oglądaliście ligi angielskiej, a widzieliście tylko mecze Argentyńczyka na pucharze konfederacji to po jaką cholerę się wypowiadacie na jego temat :?: :!: Heinze zagrał świetny sezon w lidze angielskiej i nie chce go tłumaczyć, że był zmęczony sezonem i dlatego na PK zagrał słabo. Ocenianie zawodnika po jednym turnieju jest dla mnie ŻAŁOSNE...
Czasem oglądam lige angielską (przeważnie skróty na Euro Sporcie) zgadzam się, że Heinze zagrał dobry sezon, ale u niektórych widze zbyt dużą euforię. A takiego występku nie moge puścić płazem :wink: . Nie oceniema go po jednym turnieju, ale zawodnika klasy światowej cechuje gra na dość równym wysokim poziomie.
Manchester ma njsilniejszy skład na świecie jest kompletnie pozbawione sensu.)
Tak właśnie twierdzi duża część kibiców MU (nie tylko radek)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”