Chrobry.
Chuligani zawsze razem!!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 01 wrz 2016, 22:54
Już 2x o niego pytałem i ni widu, ni słychu.Magnum pisze:Boromira nie ma już z nami półtora miesiąca. Ktoś coś wie?
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 wrz 2016, 22:55
Magnum
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 wrz 2016, 23:01
Ja na odwrót. Trzy od wczoraj poszły. Teraz Thunderball w kolejce - tej części jakoś wyjątkowo nie lubiłem (a te z Connerym najbardziej sobie cenię), ale jakoś pójdzie. Teraz sobie chociaż Pussy Galore przypomniałem
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 wrz 2016, 23:30
piotrcies
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 01 wrz 2016, 23:33
Jeszcze dwa lata do matury
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 wrz 2016, 23:35
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 01 wrz 2016, 23:36
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 01 wrz 2016, 23:37
A juz wtedy wymagali udokumentowania?
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 wrz 2016, 23:42
Tak. Znajoma po prostu założyła nowe konto, które i wtedy dopadli.
Niby nie, ale czuję się zmęczony, choć nic jeszcze nie osiągnąłem.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 wrz 2016, 23:57
To niedobrze.
Papież Franciszek pisze:Chcę wam też wyznać coś innego, czego się nauczyłem przez te lata. Nie chciałbym nikogo obrazić, ale napełnia mnie bólem, kiedy spotykam ludzi młodych, którzy zdają się być przedwczesnymi 'emerytami'. To mnie martwi, sprawia mi ból. Młodzi, którym się wydaje, że przeszli na emeryturę w wieku 23, 24 lat. To mi sprawia ból. Martwi mnie, gdy widzę ludzi , którzy 'odrzucili ręcznik' zanim rozpoczęli walkę. Którzy się poddali, kiedy jeszcze nawet nie rozpoczęli gry. Którzy widzę młodych idących ze smutną twarzą, tak jak gdyby ich życie nie miało żadnej wartości. Są to ludzie młodzi zasadniczo znudzeni i nudni. Nudni, którzy zanudzają innych. To mi sprawia ból. To trudne, a zarazem jest dla nas wyzwaniem, kiedy ludzie młodzi porzucają swoje życie w poszukiwaniu 'oszołomienia' czy też owego wrażenia, że żyją, wchodząc na mroczne drogi, które w końcu zmuszają do zapłaty i to słonej, wysokiej ceny. Zastanówcie się, pomyślcie o wielu młodych, tych, których znacie, którzy taką drogę obrali. Zastanawiające jest, gdy widzisz młodych, którzy tracą piękne lata swego życia i swoje siły na uganianiu się za sprzedawcami fałszywych iluzji. A są tacy - sprzedawcy fałszywych iluzji. W mojej ojczyźnie powiedzielibyśmy 'sprzedawców dymu', którzy okradają was z tego, co w was najlepsze. Sprawia mi to ból. Jestem pewny, że pośród was teraz, dzisiaj tutaj nie ma takich ludzi, ale chcę wam powiedzieć, że tacy młodzi ludzie są - młodzi emeryci. Młodzi, którzy przed walką, przed boksem wyrzucają ręcznik, odrzucają, młodzi, którzy wchodzą w fałszywe iluzje, w oszołomienie. I kończą na niczym.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 0:01
No carbon z clonerem sa jeszcze w gimbazie.Magnum pisze:Czaję. Mimo wszystko 17-latek najmłodszy na forum sprawia, że czujemy się zdziadzieni.
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio