Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 wrz 2016, 0:01
Magnum
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 wrz 2016, 0:03
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 wrz 2016, 0:07
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 wrz 2016, 3:48
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 5:23
speóbuj wysłać jakies dowód ogólnodostępny w necie, podobno czasami w ogole na to nie patrzą tylko aktywują kontoycu pisze: Witam wszystkich, w szczegolnosci forumowych prawnikow.
Fejsbuk ostatnio wykrecil mi niezly szwindel. Wywalilo mnie z konta, a przy probie zalogowania nakazano mi podac prawdziwe imie i nazwisko i POTWIERDZIC TO DOKUMENTEM. Z racji pracy musze miec staly dostep do fejsa, wiec wyslalem im wyciag z konta, ktore niedlugo zamykam. Jednak nie chce afiszowac sie moim nazwiskiem - jest wyjatkowo rzadkie (na calym swiecie tylko ja i moja mama) wiec czuje sie jak na widelcu. Pisze gdzie sie da, swiece ustawa o ochronie danych, krzycze, ze nie maja prawa wymagac dokumentow. Na poczatku jakis bot mi odpisywal, teraz maja mnie w dupie. Co robic? Do sadu z kurwami to raczej slabo. Za 58 dni moge na nowo zmieniac nazwe, ale sytuacja sie na bank powtorzy.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 02 wrz 2016, 5:34
http://www.pato.pl/opis-efektu/93/jak-z ... tozsamoscirekinho pisze:speóbuj wysłać jakies dowód ogólnodostępny w necie, podobno czasami w ogole na to nie patrzą tylko aktywują kontoycu pisze: Witam wszystkich, w szczegolnosci forumowych prawnikow.
Fejsbuk ostatnio wykrecil mi niezly szwindel. Wywalilo mnie z konta, a przy probie zalogowania nakazano mi podac prawdziwe imie i nazwisko i POTWIERDZIC TO DOKUMENTEM. Z racji pracy musze miec staly dostep do fejsa, wiec wyslalem im wyciag z konta, ktore niedlugo zamykam. Jednak nie chce afiszowac sie moim nazwiskiem - jest wyjatkowo rzadkie (na calym swiecie tylko ja i moja mama) wiec czuje sie jak na widelcu. Pisze gdzie sie da, swiece ustawa o ochronie danych, krzycze, ze nie maja prawa wymagac dokumentow. Na poczatku jakis bot mi odpisywal, teraz maja mnie w dupie. Co robic? Do sadu z kurwami to raczej slabo. Za 58 dni moge na nowo zmieniac nazwe, ale sytuacja sie na bank powtorzy.
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 wrz 2016, 6:56
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 02 wrz 2016, 8:14
To nie są dane wrażliwe tylko dane osobowe, które de facto też są chronione i nie można ich udostępniać. W żadnym wypadku nie wysyłaj ksera dowodu. Mozna wtedy założyć konto w banku na ksero a po jakimś czasie droga do kredytu otwarta i jesteś udupiony. Zresztą ksera ani dowodu czy innego dokumentu nie zostawia się nigdzie. Jak ktoś tego żąda robi to bezprawnie (art 79 ustawy o dowodach osobistych).
Bebej
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 8:39
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 wrz 2016, 9:14
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 9:16
rekinho
cloner
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl