Właśnie dlatego zapytałam, bo mnie to zaciekawiło
futbolowa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 wrz 2016, 9:57
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 10:58
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 wrz 2016, 10:58
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 wrz 2016, 10:59
ubek pisze: Znajoma ma w pracy koleżankę, która będzie samotną mamą. No i kilka osób z pracy postanowiło, że zorganizują dla niej jakąś zbiórkę, aby jej pomóc. Głównie chodziło o hajs. Regularnie co parę dni przepytywali każdego, czy się dorzuci. No i koleżanka spytała mnie, co ja bym zrobił? Oczywiście odpowiedziałem, że pomógłbym. Z tym, że jest jedno "ale" a propos tej samotnej mamy. Otóż, samotna mama zawsze lubowała się w czarnoskórych penisach, bo innych nie uznawała - co demonstrowała wszem i wobec. I przyszedł czas, że jeden z tych czarnoskórych fiutków zapłodnił ją i zostawił samą sobieMimo to, samotna mama nadal poddaje się owej ekscytacji.
Pomoglibyście?
j1mmy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 wrz 2016, 11:02
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 11:04
Rozumiem i zgadzam się z Tobą. Jednak postępowanie matki, która dalej uparcie popełnia ten sam "błąd", zniechęca mnie do udzielenia pomocy. I ja osobiście w tej sytuacji bym nie pomógł. Czasami pomagając niektórym wyrządzamy im większą krzywdę.
Pomógłbym.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 wrz 2016, 11:07
j1mmy
cloner

Rojiblanco
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2016, 11:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 wrz 2016, 11:31
Zawsze można wymyślić jakąś ksywkę w oparciu o nazwisko, które chcemy zmienić i poprosić o zmianę z powodu traumatycznych przeżyć i prześladowań z tym związanych. Podobno przechodzi. To zresztą częsty powód.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio