Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 wrz 2016, 23:10
Snipp_
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 wrz 2016, 23:19
Hmm, z tą pielęgniarką jak miał z 60 lat. Nie rozwiedli się chyba do dziś, a on od tamtej pory był z paroma innymi. Obecną nazywa "moja seniorita", ale nie poznałam jej, bo była za miastem w czasie ślubu naszego. Ogólnie dziadek jest dość specyficzny, parę miesięcy temu wklepał kolesiowi, co go chciał "na wnuczka" skroić
futbolowa
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 wrz 2016, 23:33
Wiesz, ogólnie uczestniczył w tym mój brat cioteczny z kolegą, który udawał policjanta. Próbowali wmówić dziadkowi, że młodego nie zgarnie, jak da do ręki parę stów za mandat. Dziadek się wkurzył, zrypał gnojka, a potem wyskoczył, zaczął typa straszyć, że siedział "we Wronkach" i mu wklepał. Totalnie mi to do niego nie pasuje, ale akcja była mocna
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 wrz 2016, 23:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 wrz 2016, 5:39
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 08 wrz 2016, 7:45
Co prawda Twój foruming skończył sie zanim mój się zaczął, ale pamiętam Cię z wielu wypowiedzi w "Złotych Ustach".Snipp_ pisze:No witam, nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale będę tu od teraz częściej zagląda
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 wrz 2016, 9:27
Pamiętamy
Dzięki, chociaż myślę, że dziadek to postać dużo bardziej złożona, ale to nie miejsce i czas
Myślę, że będzie zajebiście. Pierwszy raz nastawiłam się na taką imprezę i dupa blada. Może za rok się uda
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 wrz 2016, 9:29
Ale co ma jedno do drugiego? Drugi człowiek mnie nie definiuje, w sensie, takie wydarzenia jak ŚDM są bardzo fajne, ciekawe, pouczające, nie wiem, dają dużą radość, ale żyję tylko i wyłącznie dla siebie, każdy jest kowalem własnego losu.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 wrz 2016, 9:35
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 wrz 2016, 9:38
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 wrz 2016, 9:38
j1mmy
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 wrz 2016, 10:07
Nie wiem jak teraz, ale jeszcze jak niedawno sprawdzałam, nie było ode mnie bezpośredniego połączenia z Poznaniem, dlatego wszelkie imprezy tam są poza moim zasięgiem. Kiedyś dostałam zaproszenie na jakąś konferencję, podczas której - uwaga, uśmiejecie się - miałam zasiadać w loży eksperckiej razem ze Stefanem Szczepłkiem i gadać o piłce, ale jak zobaczyłam, że miałabym jechać 11 godzin z trzema przesiadkami, to sobie odpuściłam.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio