FMy - Strona 209

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 17:14

ja radze podolskiego kosztuje ok 8 mln lub mokene z rpa za 1 mln obaj wymiataja ewentualnie mozesz kupic polaka jakiegos np:brozka lub niedzielana jak gralem ajaxem to na napadzie mialem mokene i korzyma na lwej stronie ale polecam brozka

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 25 sie 2005, 17:57

Poszukuje defensywnego pomocnika, który dobrze strzela z dystansu i z wolnych. Musi przyjść do mnie za góra 500 tys. €. I żeby się zgodził grać w polskiej ekstraklasie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 17:58

guarin?? tylko nie wiem czy go za tyle kupisz.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 sie 2005, 18:05

Właśnie do mojego Betisu sciągnąłem ADRIANO!!!! wydałem za niego 57 milionów ale nie żałuje choć szkoda mi było Fernando który widać się starał w ostatnim sezonie, ale teraz już niebedzie mocnych trzeba wygrać Ligę a i może Champions League?

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 18:12

guarin kosztuje 1 mln za tyle to mozna scignac kogos z polski nie wydajem mi sie zebys za tyle scigna kogos zciagnij sobie edersona za 200 tys euro a potem za jakies 3 sezony bedzie wart 8-7 i wtedy sciagnij sobie guarina

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 18:19

co ja tam napislem chodzi mi o to zebys poszukal kogos w polsce

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2005, 18:53

konrad gołoś

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 25 sie 2005, 20:07

Ja chce kupic ofensywneg o pomocnika do Werderu. Zastanawiam sie nad : Diego z Porto , Van der Vatt z Ajaksu i Joe Cole z Chelsea . Kogo z nich mam kupic. Piszcie jak sie spisywali u was. Odrazu mówie ze Mokeona jest juz u mnie. Piszcie jak sie spisywali u was ci pilkarze

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 20:14

Diego miałem go w Ajaxie, wymiatał strzelal czesto podczas rzutów roznych. Rodzielał piłki dałem mu zeby rozgrywał i robil to tak dobrze jak jego poprzednik sneijder. Van der Vaart do spły z sneijderem byl nie do zatrzymania. Jak nie strzelał wesley to strzelał Rafael. Chyba najlepszy sposród twoich kandydatów. Cole miałem go w Betisie i siedział na ławce u mnie. Wiec nie wypowiadam sie. Ale jednak jak bys mial do kupinie Sneijdera to nie masz sie co zastanawiac, moim zdaniem najlepszy ofenywny pomocnik w FMie. I na dodoatek uniwersalny. Czyli jak bys mial do kupienia Sneijdewra to kupuj. A jak nie to tez z szkolki Ajaxu czy Van der Vaarta...

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 20:15

diego wymiata ja uwazam ze to jest nastepca ronaldinho....poprostu jest kotem...co do cole jest tez dobry ale diego lepszy vdv tez jest dobry ale mysle ze diego wymiata garlem diego i colem w druzynie i diego wyparal go ze skaladu co do vdv jest b.dobry prownywalny do diego ale ja wole brazylijczyka

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 25 sie 2005, 20:32

Zgadzam się z Tobą Rom$on,że w tej grze jest cieżko z prawą obroną...Collen jest naprawdę dobry,a Ivan Bandalovski to z drugiej strony wielki talent.Radzę sprawdzić jeszcze takich prawych obrońców jak:Daniel i Borre.Daniel gra u mnie w Juve już piaty sezon i gra po prostu wspaniale,a Borre jest jego zmiennikiem.A tak w ogóle za Borre dałem 500k,a teraz ma 21 lat jest warty już 8.5 mln :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 20:53

Tak ciezko znowu nie jest... Jest przeciez Lahm, De Jong, Borre, Hubschman moze grac jeszcze Heitinga na prawej. To wcale nie tacy słabi zawodnicy... Ale macie racje, nie ma tak duzo dobrych zawodników i młodych na tej pozycji jak na innych pozycjach.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 sie 2005, 20:56

u mnie Borre po 3 latach gra w pierwszym składzie i ma niezłe noty jak na prawego obroncę 7.40 najlepsza z obronców...a do tego kogo masz wybrac z trójki Cole, Vaart, Dieg to się wypowiem. Cole tylko jako lewy gra bardzo dobrze w środku już gorzej, Vaarta zawsze dawałem też na lewą i wymiatał za to Diego na środek i po 1-2 sezonach wymiata masakrycznie strzela bardzo dużo goli. Jak miałem kiedyś Diego i Adriano i chciałem żeby Adriano został królem strzelców Champions League to zawsze musiał strzelać Diego :/ a nie Adriano :P

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 25 sie 2005, 21:04

Czyli wiekszosc stawia na Diego. Tylko jest maly problem bo juz mam 5 z poza UE. Są to : fred, mokeona , gurin, luizao , i naldo . Sprzedam chyba freda i kupie Podolskiego za 6,5 bo nie niechroniony. A podajcie jeszce za ile sciagneliscie Diego do swojego klubu . A jesi ten transfer nei wypali to Fred pewnie zostanie u mnie i sciągne van der vaata. za ok 9mln. A tak przy okazji o Joe Cole pisze ze jest niepotrzeby Chelsea z moge go kupic za 5mln. I jeszcze jedno kto waszym zdaniem jest lepszy : Podolski , Kone czy Fred

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 25 sie 2005, 21:12

Tobik33 , a jaki znasz jeszcze sposob na zainstalowanie update ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”