Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 25 sie 2005, 21:45

3-1 dla Zurychu a już prawie koniec - tak jak ich Sir Jacek Zieliński uczył ]:->. To zwojowali Europe... Ciekawe co teraz z nimi będzie? (Bednarz, Zieliński itp. itd.)

Awatar użytkownika
Dr_Lux
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr_Lux » 25 sie 2005, 21:46

Bonso pisze: Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce !! !! !!
Jak widać, te słowa będą chyba powtarzane coraz częściej.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:47

no chyba....1-4 !!!l [cenzura] i jak tu się nie załamać :(:(:(:(:(:(

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sie 2005, 21:50

cóż powiedziec: legła warszawa.. jednak miał racje ten kto powiedział ze lepiej zeby niebylo tego meczu w tv... napewno sporo osob by oglądało mecz.. a tak moze odczucia sa moze mniejsze bo niewiedziało się stylu gry Legii

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 25 sie 2005, 21:52

Spodziewałem się porażki ale aż tak wysokiej? Hehehe... Niestety z całym szacunkiem dla Zielka ale powinien dać sobie spokój z trenerką... Cały czas mam w głowie statystyki z meczu z Bayernem...
Bayern 12 podan celnych - 1 nie,
Legia 1 podanie celne - 1 nie... :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2005, 21:57

Pora na małe podsumowanie:

1. Rosłoń zagrał od początku.
2. Nie przegramy do zera.
3. Jest transmisja radiowa.
4. Do 75 minuty nikt nie złapał czerwonej kartki.
5. Słychać dobrze naszych kibiców.
6. Nie wpadniemy w kolejnej rundzie na silnego przeciwnika.

1:4 niestety :cry:

EDIT:

Przed meczem:

Prezes Legii Piotr Zygo nie widzi najmniejszego problemu w tym, że Legia może odpaść z europejskich pucharów już w rundzie wstępnej, mimo iż taka sytuacja nie zdarzyła się do tej pory. "Nie zamierzam zmieniać trenera. Nawet jeśli odpadniemy. Jacek Zieliński cieszy się naszym całkowitym zaufaniem. Gdyby chciał się podać do dymisji, to i tak jej nie przyjmiemy" - powiedział Zygo wczoraj przed treningiem.

:shock:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sie 2005, 22:03

Zico_FCI pisze:Prezes Legii Piotr Zygo nie widzi najmniejszego problemu w tym, że Legia może odpaść z europejskich pucharów już w rundzie wstępnej, mimo iż taka sytuacja nie zdarzyła się do tej pory. "Nie zamierzam zmieniać trenera. Nawet jeśli odpadniemy. Jacek Zieliński cieszy się naszym całkowitym zaufaniem. Gdyby chciał się podać do dymisji, to i tak jej nie przyjmiemy" - powiedział Zygo wczoraj przed treningiem.
taa?? to ciekawe co powie po meczu.. mozliwe ze sytuacja będzie podbna do decyzji Cupiala po Dinamie..

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 sie 2005, 22:11

Zico_FCI pisze:

Prezes Legii Piotr Zygo nie widzi najmniejszego problemu w tym, że Legia może odpaść z europejskich pucharów już w rundzie wstępnej, mimo iż taka sytuacja nie zdarzyła się do tej pory. "Nie zamierzam zmieniać trenera. Nawet jeśli odpadniemy. Jacek Zieliński cieszy się naszym całkowitym zaufaniem. Gdyby chciał się podać do dymisji, to i tak jej nie przyjmiemy" - powiedział Zygo wczoraj przed treningiem.

Trudno się dziwić, co ma zrobić Zieliński z takimi piłkarzami? :lol:

bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek21siwy » 25 sie 2005, 22:13

I bardzo dobrze, że Legła tak wcześnie odpadła :lol: By tylko wstyd przyniosła, chociaż i tak już przynosi :twisted:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2005, 22:17

bartek21siwy pisze:I bardzo dobrze, że Legła tak wcześnie odpadła By tylko wstyd przyniosła, chociaż i tak już przynosi
Pewnie nie to co Widzew nie - ale czekaj która to liga ??

Jutro zapewne w wywiadzie Walter zapyta sie o jakim my kryzysie mówimy?? Wszytko idzie w dobrym kierunku mamy wizje budowania drużyny, a Jacek Zieliński nie popełnia błędów, Wlodarczyk specjalnie o piłke sie potyka taka jest jego rola w zespole przegrywamy 4:1 ale o jakim my wogóle kryzysie mówimy?? Taka jest nasza wizja budowania zespołu!!!!

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 22:19

Całą sytuacje w Legii najbardziej trafnie opowiedział były jej napastnik Wojciech Kolwalczyk:
http://sport.wp.pl/kat,32284,wid,757207 ... 641257.354

Mimo, że wypowiedz ta jest już dość stara to po tej porażce przypomniały mi się słowa tego niegdyś wspaniałego napastnika. Nie kibicuje Legii, ale jako Polak chciałem, zeby awansowali, a tak poraz kolejny najedliśmy się wstudu :oops:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 sie 2005, 22:40

kolejna kompromitacja legii
ale jaki klub taka gra.........

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2005, 23:05

Po spotkaniu w Zurychu doszło do nieprzyjemnego incydentu; piłkarze Legii zmierzali w kierunku sektora swoich kibiców celem podziękowania im za fantastyczny doping. Gdy ci, wściekli po kolejnym kompromitującym występie swoich pupili zaczęli skandować hasło "Bez ambicji", piłkarze zatrzymali się i dopiero po zdecydowanych namowach Łukasza Fabiańskiego i Bartosza Karwana zdecydowali się zbliżyć do sektora. Nieliczni którzy do niego podeszli zostali jednak obrzuceni wyzwiskami, w powietrzu zafurkotały też różne inne przedmioty...

Trzeba przyznać, że było to niezbyt przyjemne zachowanie kibiców po świetnym dopingu w całym meczu. Frustracja związana z kompromitującą grą piłkarzy w tym sezonie musiała jednak znaleźć wcześniej czy później jakieś ujście - dobrze, że ostatecznie nikt nie ucierpiał.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 23:15

Przyznam, że jeszcze jakieś nadzieje miałam. Porażka w pierwszym meczu może była i fatalna, ale szans Legia nie straciła.
Jednak o dzisiejszym spotkaniu nie można powiedzieć nic innego, jak tylko - katastrofa, kompromitacja, żenada.
Ktoś wspominał Waltera - i słusznie - też jestem ciekawa co tym razem ciekawego usłyszymy :?
Martwi mnie sytuacja w Legii - badź co badź kibicuję tej drużynie...
Kibicom się nie dziwię. Jóźwiak powinien się cieszyć, bo wreszcie przestali napinać się w necie i powiedzieli Legionistom twarzą w twarz [no, powiedzmy... ;)] co sądzą o całej tej grze...

Teraz można tylko powiedzieć, że sprzedaż Saganowskiego była wielkim błędem Legii. Ale dla niego oczywiście nie była to zła decyzja. Niech się chłopak rozwija... :)
Szkoda tylko, że w Legii mamy teraz mega-gwiazdę Włodarczyka, któremu wychodzą dwa mecze w sezonie i napastników ze średnią wieku 19 :? :?
No cóż... Za jakieś dwa lata pewnie Klatty, Jańczyki i inni tacy się rozwiną. Ale wtedy Legia się ich pozbędzie i sięgnie po kolejnych młodzieżowców :P

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 25 sie 2005, 23:36

Patrzac na wynik mozna tylko zalamac rece :(
Czytajac wypowiedz zielka na konferencji prasowej warto sie powiesic.

Jacek Zielinski: Trudno doszukiwać się jakichkolwiek pozytywów z dzisiejszego meczu. Byliśmy tłem dla dobrze grającej drużyny gospodarzy. Nie podam się do dymisji. Głównym powodem naszej porażki było to, że nie miałem do dyspozycji wszystkich zawodników, którzy są w drużynie.

i tak oto ostatnia nadzieja sie nie spelnila :/

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cie, w moim sercu Legia na dobre i na zle.

Zielu wiedz kiedy zejsc ze sceny!!!
['] zielu r.i.p (mam tego dosc, jestem zalamany)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”