Radio... - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Jak słucham to słucham

RMF FM
5
23%
ZET
1
5%
Eska
2
9%
Trójka
3
14%
Antyradio
3
14%
regionalne
1
5%
internetowe
2
9%
inne
5
23%
Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 25 sie 2005, 20:56

Krzysztof Jarzyna pisze:Podsumowaniem poziomu tej stacji jest to, ze hitem roku zostala piesn, za przeproszeniem, Meza (tfu, tfu...) - Wazne, czy Niewazne, jakos tak, w kazdym razie hicior z Opola
Wogole czlowiek(Mezo) ktory uwaza sie za hip hopowca nagral piosenke na kampanie wyborcza Borowskiego. Poprostu zal d*** sciska. 8) Co ten czlowiek wyrabia a potem mlodzi ludzie myla HH z jakims Disko Polo.
A radio najlepsze to Radiostacja, czasem cos fajnego poleci, chociaz zdarzaja sie tez takie beznadziejne kawalki.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 20:59

Ja kiedys słuchałem Radio POWER Balanga ale juz nie nadają, leciały tam kawałki techno, House i Dance fajnie nawet grali ale przestało nadawac z niewiadomej przyczyny...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 sie 2005, 21:02

mimek pisze:A radio najlepsze to Radiostacja
:lol: :lol: :lol: Radiostacja jest tak komercyjna jak Coca-Cola :? to radio mialo klimat na samym poczatku jak weszlo w miejsce RH. a teraz to jest jedna wielka kupa. typowa stacja dla szalonych gimnazjalistek i hiphopowcow, w ktorych po 15 latach zycia odezwala sie czarna dusza :?
no i jeszcze ich haslo: "Mieszamy tylko najnowsze kawalki" po czym puszczaja... K44 "Konfrontacje" :lol: :lol:
Nie mowiac juz, ze numerow to oni chyba z 15 maja, bo jak sie slucha Radiostacji pol dnia to ten sam kawalek mozna uslyszec po 10 razy :?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:06

Antyradio 8) Świetna muzyka, świetne audycje (szczególnie, Antylista, Pełne Obroty i Czarny Poniedziałek), świetni prowadzący.
Poza tym słucham jeszcze czasami Eski, ale głównie jednak Antyradi 94 :]

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 21:11

podajcie na jakich falach nadaje Antyradio ? tak je zachwalacie, ze musze to sprawdzic :)

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 25 sie 2005, 21:15

Krzysztof Jarzyna pisze:Radiostacja jest tak komercyjna jak Coca-Cola
Jesli stacja chce zarabiac to musi puszczac to co sluchacze chca. To samo z 4fun.tv, kiedys puszczali dobra muzyke a teraz juz wszystko jest zmieszane. Bo najbardziej denerwuje mnie jak dzieci na komunie dostaja komorki i nie maja co z kasa robic i glosuja na hity typu Mezo, Doniu, Manadryna. A co do radiostacji to lubie ja bo w innych stacjach kawalkow Ludacrisa, G-unit czy DMXa nie uslysze

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:27

romantyk pisze:podajcie na jakich falach nadaje Antyradio ? tak je zachwalacie, ze musze to sprawdzic :Smile:
Antyradio Warszawa 94FM, Katowice to chyba 106,4 FM, ale słuchać można też na www.antyradio.pl ;)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 21:34

wielkie dzieki :) biore sie za sluchanie :D

jezeli chodpzi o radia to zazwyczaj slucham RMF FM, choc coraz bardziej ta stacja odrzuca, muzyka jaka puszcza.

a bardzo lubie Trojke i czasami zdarza mi sie posluchac Radio Olsztyn

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 sie 2005, 21:37

Ja najczesciej slucham 'Trójki' leci dobra muzyka, nie powtarzają tak czesto piosenek jak w tych innych prywatnych radiach noi, Mają fajnych prowadzących..:)
A co do Radia Olsztyn, w piątek wieczorami warto posluchać bo puszczają piosenki bardzo romantyczne.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 25 sie 2005, 21:50

A ja sobie słucham Eski Wrocław i cyberstacji - kawał doobrego Techno :wink: :D 8) Polecam...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 21:54

ja to głównie Zet albo RMF FM czasem Eska, ale jak puszczają jakąś nudną techniawe to od razu wyłąćzam. Aha i pozatym Radio Pogoda - takie fajne stare hity lecą.

Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 25 sie 2005, 22:13

Ja to głównie słucham radia Maryja i telewizja TRWAM. W tych Mediach głównie są bardzo ciekawe hity z satelity :P

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 sie 2005, 22:18

merqn pisze:Ja to głównie słucham radia Maryja i telewizja TRWAM. W tych Mediach głównie są bardzo ciekawe hity z satelity :P
A kogo to obchodzi, że tego słuchasz?
Zachowaj to dla siebie

i po co ten durny post ? zastanow sie zanim cos napiszesz, bo tylko prowokujesz

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2005, 22:29

patryk89 pisze:A kogo to obchodzi, że tego słuchasz?
Zachowaj to dla siebie
Albo mi się wydaje albo temat jest o radiu i chyba można się wypowiedzieć kto jakiego słucha. Jego wypowiedź była bardziej na temat niż Twoja ale mniejsza o to.

Ja radia w wakacje nie słycham wcale. Ogólnie nie potrzebuję tego i gdyby nie 15 minut w kuchni przed wyjściem do szkoły to pewnie nie słuchałbym wcale. Przeważnie rodzice nastawią eskę i jakoś nie chce mi się przestawiać ale z tego co słyszę (nie od kogoś tylko na własne uszy w radiu) to jest ono tragiczne. Mezo na 18l poganiany jakimiś innymi nutami z pola.

Awatar użytkownika
Dr_Lux
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr_Lux » 26 sie 2005, 11:05

Niggaz pisze: Albo mi się wydaje albo temat jest o radiu i chyba można się wypowiedzieć kto jakiego słucha.
Mylisz się. To temat "Jak sprowokować i obrazić drugiego usera - porady pana Patryka".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”