Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 111

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Derby D'Italia - Bój o Italie !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2016, 19:55

Przeciez on nawet w pilke nie trafil. :rotfl:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 wrz 2016, 19:56

Handa wybija piłkę, a Khedira na niego wpada. Karny :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 wrz 2016, 19:56

Jak nie trafił?

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 wrz 2016, 19:59

Ihahahah!

"Liczę na pewne 3 pkty" To masz!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 wrz 2016, 20:00

Graty dla Interu, byli lepsi i zdecydowanie należała im się wygrana. Juventus został w szatni, nikt nie zasłużył na pochwałę bo nikt nie zagrał na przyzwoitym poziomie. Najgorszy jednak Max, musi wyciągnąć wnioski bo jak widać remis z Sevilla nie był przypadkiem tylko idiotycznymi decyzjami trenera

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2016, 20:00

Zasluzone zwyciestwo Interu. Gratulacje.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:01

Icardi kocham cie

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 wrz 2016, 20:02

coco pisze: Icardi kocham cie
Tytan! To jak zachował się przy drugiej bramce. Arcydzieło, co za opanowanie, co za podanie. Mistrz.

ForzaBatigol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ForzaBatigol » 18 wrz 2016, 20:04

Cóż, losy Scudetto i tak są przesądzone od 5 lat na pewnie kolejne 5, bo Juvków od reszty stawki dzieli kosmos.

Inter przypomniał mi dziś właśnie Juventus z czasów po-calciopoli, czyli wielkie parcie, żeby pokazać kto tu rządzi i udawało im się wygrywac pojedyncze mecze, z tym że to Inter na koniec i tak cieszył się ze Scudetto. Tu mamy to samo - jedna jaskółka wiosny nie czyni, jak znam Nerazzurrich, to pewnie przegrają następne 2 mecze z jakimiś ogórkami i znów zacznie sie lament.

PS
Witam na forum! Powrót po 6 latach :)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 wrz 2016, 20:15

Inter maksymalnie zdeterminowany. Zasłużyli na wygraną bo najnormalniej w świecie sobie na to zapracowali. Medel czy Santon schodząc z boiska byli po prostu wypompowani. JUVE ani tak nie walczył, ani się tak nie zmęczył. Najbardziej irytował mnie Asamoah, który dał Interowi bramkę na 2:1 i ogólnie grał strasznie chaotycznie. Czekałem na niego, ale Ghańczyk pewnego poziomu nie przeskoczy, Drugi negatywnie wybijający się piłkarz to Lichtsteiner. Miimo strzelonego gola wcale nie wyglądał wiele lepiej. Dawał się ogrywać raz za razem. nie pamiętam by zatrzymał jakąkolwiek akcje. Potwornie upraszczał grę piłką, raz za razem wybijając do ataku. Nawet gol nie równoważy tego co on pokazał. Ogólnie to widać, że drużyna jest raczej w średniej formie i także w tym sezonie nie udaje się uciec przed trudnym okresem na starcie rozgrywek. Tak to już jest z Maxem. W zasadzie tylko Alex Sandro wygląda na dobrze dysponowanego. Dziś chyba jedyny zawodnik, którego gra mi się podobała.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:27

Bohater dzisiaj był tylko jeden, znakomity mecz w jego wykonaniu. Odsuńmy jednak piłkarzy na dalszy tor, bo trzeba docenić De Boera, przygotował drużynę mentalnie do tego meczu w sposób imponujący. Po bramce Szwajcara, pomyślałem znowu będzie to samo co w poprzednich meczach, czyli głowa w dół i błaganie o dobicie. Pomyliłem się, dzisiaj widziałem Inter zaangażowany, walczący, i przede wszystkim nie przestraszony. Wielkie brawo Frank, po tym meczu powinieneś dostać kilka tygodni luzu od mediów.

Forza INTER !

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 wrz 2016, 20:40

coco pisze: Bohater dzisiaj był tylko jeden, znakomity mecz w jego wykonaniu. Odsuńmy jednak piłkarzy na dalszy tor, bo trzeba docenić De Boera, przygotował drużynę mentalnie do tego meczu w sposób imponujący. Po bramce Szwajcara, pomyślałem znowu będzie to samo co w poprzednich meczach, czyli głowa w dół i błaganie o dobicie. Pomyliłem się, dzisiaj widziałem Inter zaangażowany, walczący, i przede wszystkim nie przestraszony. Wielkie brawo Frank, po tym meczu powinieneś dostać kilka tygodni luzu od mediów.
Ja tam bym nie przeceniał roli trenera w takim meczu. Sam fakt, że Inter dzisiaj miał mierzyć się z JUVE dał im potężnego kopa. W dodatku pełne trybuny, które naprawdę dziś niosły waszą ekipę i swoisty brak presji po fatalnym początku rozgrywek co sugerowało, że Inter nie ma szans.. Z psychologicznego punktu widzenia bardzo wygodna pozycja dla przecież dobrych graczy. Tak jak nie przeceniałem odpowiedzialności De Boera przy słabych wynikach tak i dziś nie przeceniam jego wkładu w wygraną. Inter Stramaccionniego też potrafił wygrać z JUVE bo takie mecze po prostu motywują graczy jak żadne inne. Tym bardziej tych underdogów . JUVE w kryzysie też walczył jak szalony z potężnym Interem Mou i potrafił wygrywać.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:44

Akurat dzisiaj się z tym stwierdzeniem nie zgodzę, dzisiaj było widać że to ważny mecz dla Franka i jego sztabu, dzisiaj reagował i podpowiadał, a wystarczy przypomnieć co robił od początku swojego pobytu w Interze. Stał jak wryty i liczył nie wiadomo na co, jestem niemal przekonany że dzisiaj to ułożenie i nakręcenie zawodników, to jego zasługa.

ForzaBatigol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ForzaBatigol » 18 wrz 2016, 20:48

Interisci zachowywali sie po ostatnim gwizdku, jakby właśnie wygrali scudetto... :lol2: To pokazuje, na jakich dwóch biegunach jest Juventus i reszta stawki, skoro 3 punkty zdobyte przeciwko turynczykom, wywołują taką euforię :brawo: Liga i tak jest przesądzona, Serie A to obecnie jedna z najnudniejszych lig na świecie...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 wrz 2016, 20:50

ForzaBatigol pisze:Serie A to obecnie jedna z najnudniejszych lig na świecie...
Najnudniejsze to są twoje posty. W każdym to samo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”