Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2016, 19:55
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 wrz 2016, 19:56
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 wrz 2016, 19:56
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 wrz 2016, 19:59
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 wrz 2016, 20:00
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2016, 20:00
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:01
coco

MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ForzaBatigol » 18 wrz 2016, 20:04
ForzaBatigol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 wrz 2016, 20:15
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:27
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 wrz 2016, 20:40
Ja tam bym nie przeceniał roli trenera w takim meczu. Sam fakt, że Inter dzisiaj miał mierzyć się z JUVE dał im potężnego kopa. W dodatku pełne trybuny, które naprawdę dziś niosły waszą ekipę i swoisty brak presji po fatalnym początku rozgrywek co sugerowało, że Inter nie ma szans.. Z psychologicznego punktu widzenia bardzo wygodna pozycja dla przecież dobrych graczy. Tak jak nie przeceniałem odpowiedzialności De Boera przy słabych wynikach tak i dziś nie przeceniam jego wkładu w wygraną. Inter Stramaccionniego też potrafił wygrać z JUVE bo takie mecze po prostu motywują graczy jak żadne inne. Tym bardziej tych underdogów . JUVE w kryzysie też walczył jak szalony z potężnym Interem Mou i potrafił wygrywać.coco pisze: Bohater dzisiaj był tylko jeden, znakomity mecz w jego wykonaniu. Odsuńmy jednak piłkarzy na dalszy tor, bo trzeba docenić De Boera, przygotował drużynę mentalnie do tego meczu w sposób imponujący. Po bramce Szwajcara, pomyślałem znowu będzie to samo co w poprzednich meczach, czyli głowa w dół i błaganie o dobicie. Pomyliłem się, dzisiaj widziałem Inter zaangażowany, walczący, i przede wszystkim nie przestraszony. Wielkie brawo Frank, po tym meczu powinieneś dostać kilka tygodni luzu od mediów.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 wrz 2016, 20:44
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ForzaBatigol » 18 wrz 2016, 20:48
ForzaBatigol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 wrz 2016, 20:50
Najnudniejsze to są twoje posty. W każdym to samo.ForzaBatigol pisze:Serie A to obecnie jedna z najnudniejszych lig na świecie...
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio