Górnik Zabrze (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 wrz 2016, 19:34

Tomusmc pisze: Bo Polonia to potęga
Ale pierdolisz.Już nie mogę Ciebie czytać i muszę się do tego odnieść bo mnie wkurwiasz.My mamy [ch**] zespół, nie gramy w jakiejś wysokiej lidze, ale wspieramy swój lokalny klub.On czy ja pójdziemy na mecz u siebie, pojedziemy obejrzeć tę kopaninę po Polsce bo to nasze hobby, ukochany klub - nikt z nas się nie obraża na lepsze czy gorsze wyniki.[ch**] o tym wiesz, stadionu na żywo nie widziałeś od lat, na strimie oglądasz Juventus i przy tym zostań i odjebaj się od Polonii.Już kolejny raz widzę jak sobie mordę wycierasz Polonię więc teraz już Ci jasno wyjaśnię - jak chcesz to dyskutuj z Clonerem jak tam chcecie ze sobą, ale odpierdol się od PB ze swoimi głupimi komentarzami.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 wrz 2016, 19:38

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Cloner reprezentuje Polonię więc do niej się odnoszę tak samo jak on do Lechii, Juve czy w tym temacie Górnika więc niech Ci żyłka za szybko nie pęknie :rotfl: moim hobby jest oglądanie meczów w tv (streamów nie oglądam) więc dla Twojego kolegi po szalu jestem gorszy :mrgreen:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 wrz 2016, 19:39

A teraz lekcje jezyka polskiego dla nieuka Tomusa:

Na początek słowami:

„- Kończ… waść!… wstydu… oszczędź!…
— Dobrze! — rzekł Wołodyjowski.
Dał się słyszeć świst krótki, straszny, potem stłumiony krzyk… jednocześnie Kmicic rozłożył ręce, szabla wypadła mu z nich na ziemię… i runął twarzą do nóg pułkownika…”
Andrzej Kmicic wypowiedział słynną sentencję, wyrażając podziw dla Wołodyjowskiego

http://www.edusens.pl/edusensownik/konc ... u-oszczedz

a jesli to za trudne, no to filmik:

Peace!

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 wrz 2016, 19:44

Nie liczyłem na normalną odpowiedź z Twojej strony, nie zdziwiło mnie to.

Dyskutuj sobie z Kostkiem, nie mieszam się w to, ale wkurwiasz mnie tym bo mieszasz w to Polonię nie wiem po co, a nie tylko on jest jej kibicem i irytuje mnie bo mnie też obrażasz tym, a ja wcale nie mam problemu z tym tylko po co takie komentarze ? Tak jakbym z Tobą dyskutował i tylko, żeby napisać coś głupiego pisałbym non stop, że Juventus kupuje sędziów gdzie to nie ma nic do sprawy...
Tomusmc pisze: więc niech Ci żyłka za szybko nie pęknie
brawo, świetny poziom.
Tomusmc pisze: streamów nie oglądam) więc dla Twojego kolegi po szalu jestem gorszy
To dyskutuj z nim o tym, mnie to nie przeszkadza, ale po co od razu drwisz czy piszesz coś głupiego o Polonii ?
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 19:47 przez Enjo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 wrz 2016, 19:46

Polonia Bytom to bardzo stary i zasłużony dla polskiej piłki klub, więc komentarz niezbyt trafiony.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 wrz 2016, 19:49

Oo widzę, że rozmowa nabiera tempa. Zaczęło się od Torcidy, a kończymy na Potopie. Spoko, ale dlaczego sądzisz, że moje słowa do Ciebie muszą odnosić się do książki? Ja pisałem to w formie dosłownego znaczenia.

Skończ chłopie i oszczędź sobie wstydu. Tak żebyś zrozumiał, bez żadnego odnoszenia się do Kmicica i Wołodyjowskiego :haha:
NoName1989 pisze:
Polonia Bytom to bardzo stary i zasłużony dla polskiej piłki klub, więc komentarz niezbyt trafiony.
Górnik również

Koniec tego pierdolenia bo zaszliśmy z tematu

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 wrz 2016, 19:51

Twór założony przez komunistów i ciągnięty przez nich za uszy, no ale niech Ci będzie..

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 wrz 2016, 19:51

@Enjo
Weź wyluzuj bo gadasz jak obrażona baba.
Cloner zaczął obrażać i pisać na tematy, które gówno go obchodzą. Jak mu podstawiono pod nos postulaty to napisał, że Górnik to gowniany klub, więc i jego źródła są gowniane.
ddemon pisze:ile kupiłem butów złotych
:D

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 22 wrz 2016, 19:54

arka gdynia [k****] swinia. Wnioslem tyle samo do tej rozmowy co cloner. Pozdro

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 wrz 2016, 20:27

janop pisze: W Raith Rovers koleś dawał radę. Mnie ciekawi co się stało, że rozstał się ze Szkotami, a w Anglii zagrał raz i szuka klubu.
Może tak, podejrzewam jednak, że nawet w polskiej I lidze znajdą się lepsi. Po prostu ściąganie nołnejmów to jest raczej droga do nikąd. Oczywiście, zawsze może wypalić, ale to kupowanie kota w worku. To lewy obrońca jest?
ddemon pisze: zresztą efekt był w postaci odpadnięcia z PP - kapitalna szansa na 1/2,blisko Stadionu Narodowego - odpadnięcie z Suwałkami - meczu nie oglądałem,gdyż w pracy ale jak słyszałem,że nie mieli pomysłu na grę oddali 17 strzałów w tym 0 bądź 1 celny to o czym my mówimy :(
Ja widziałem. Było bardzo słabo, nie wiem czy oddali 17 strzałów ale sporo, większość zablokowanych przez obrońców. Zero pomysłu na grę, zero sytuacji, Wigry mogły wygrać nawet wyżej bo groźnie kontrowali, chociaż bramki po prezentach obrony Górnika. Pierwszy gol na konto Kasprzika, drugi to wielbłąd Kopacza chyba.
Sesto Elemento pisze: arka gdynia [k****] swinia. Wnioslem tyle samo do tej rozmowy co cloner. Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 wrz 2016, 14:29

Uważam, że nie tylko w Górniku Zabrze, ale w całej kibicowskiej Polsce zrobiły się dziwne czasy na zawieszanie działalności, oficjalne oświadczenie i inne rzeczy kojarzące się z polityką.

Jestem ze starej szkoły kibicowania być może, ale może łatwiej mi się pisze, bo przeżyłem IV ligę, zmianę nazwy klubu na rok czy gnicie w 1 lidze przez ostatnie 10 lat.

Wierność klubowi inaczej rozumiem w tych czasach, jednak uważam, że kibice mają zdecydowanie większe prawo wymagać od zawodników, patrząc jak się prowadzą i ile zarabiają.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 lis 2017, 23:49

Jademy durś !! :peace:

MISTRZ JESIENI 2017/2018 :pijemy:

W mieście coraz większa euforia,pompowanie balonika,ale ja narazie spokojnie na to patrzę,choć nie powiem Górnik polskim Leicester,który okazuje się najlepszy i wraca tam gdzie jego miejsce hm...brzmi i wygląda pięknie :pray: Pomału do przodu :)

Pisalem to już chyba na forum,że Żurkowski powinien być w reprezentacji więc dodam tylko,że jest to żywe srebro polskiej piłki,niesamowity talent i skromność i chęć do pracy - będzie z Niego Piłkarz przez duże P :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 lis 2017, 23:49

Jademy durś !! :peace:

MISTRZ JESIENI 2017/2018 :pijemy:

W mieście coraz większa euforia,pompowanie balonika,ale ja narazie spokojnie na to patrzę,choć nie powiem Górnik polskim Leicester,który okazuje się najlepszy i wraca tam gdzie jego miejsce hm...brzmi i wygląda pięknie :pray: Pomału do przodu :)

Pisalem to już chyba na forum,że Żurkowski powinien być w reprezentacji więc dodam tylko,że jest to żywe srebro polskiej piłki,niesamowity talent i skromność i chęć do pracy - będzie z Niego Piłkarz przez duże P :P

nogawka0
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nogawka0 » 13 lut 2018, 20:52

2005? gdzie się podziali wszyscy kibice górnika zabrze? nie ma tu ani jednego na forum?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 lut 2018, 20:58

Tu zasadniczo nie ma ich zbyt wielu po za ddmonem to chyba nikogo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”