Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 wrz 2016, 0:06
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 wrz 2016, 7:02
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 wrz 2016, 7:13
Rojiblanco
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 wrz 2016, 9:03
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 24 wrz 2016, 9:06
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 wrz 2016, 9:28
I wtedy zacząłem się zastanawiać, na ile jestem w danej chwili człowiekiem, który wyprosi gówniarza precz, a na ile sprzedawcą, który potwierdzi mamie że bez etui z IBM ani rusz.Wybrałem to drugie, ale to była bardzo trudna decyzja.Jesteś jednak tak głupia, kobieto, jak ojciec mówił!
Zrozum, że jeśli nie dokupisz mi też tego etui, to będę nosił bez i za rok będziesz mi kupować nowy telefon!
Przez skąpstwo!
sickstick

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 wrz 2016, 9:38
Jaką większością? paru napinaczy wrzuciłem i tyle. Ty piszesz mądrze i na przyzwoitym poziomie, a że się nie zgadzamy to inna kwestia.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 wrz 2016, 9:45
Jednak Simon miał dopiero 16 lat... oczywiście, z takim podejściem matki nic dobrego z niego nie wyrośnie. Ja mam teraz styczność z 20-22 latkami. Nic to nie myślą. Nie zainwestuje ani w siebie, ani w coś pożytecznego. Weźmie taki telefon na raty, na nic nie będzie mieć, a za wycieczki w wakacje mama zapłaci.sickstick pisze: Był u mnie pare miesięcy temu 16-letni Simon z mamą, która kupowała mu złotego iPhone 6s za 3000zł. Pojawił się impas przy wyborze etui, bo Simon uparł się na skórzane IBM za 200zł. Mama na to, że własnie kupuje mu telefon za 3000zł i jeśli chce do niego tak drogie etui, to już sam sobie za nie musi zapłacić. Simon zagrzmiałI wtedy zacząłem się zastanawiać, na ile jestem w danej chwili człowiekiem, który wyprosi gówniarza precz, a na ile sprzedawcą, który potwierdzi mamie że bez etui z IBM ani rusz.Wybrałem to drugie, ale to była bardzo trudna decyzja.Jesteś jednak tak głupia, kobieto, jak ojciec mówił!
Zrozum, że jeśli nie dokupisz mi też tego etui, to będę nosił bez i za rok będziesz mi kupować nowy telefon!
Przez skąpstwo!
Mama oczywiście dokupiła i etui, a na sam koniec zaproponowała Simonowi pójście na lody.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 24 wrz 2016, 10:31

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 wrz 2016, 10:33
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 wrz 2016, 10:36
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 wrz 2016, 10:45
Boromir
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl