FMy - Strona 210

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 25 sie 2005, 21:17

Diego też mam w pierwszym składzie i gra jako ofensywny pomocnik...jest teraz warty u mnie juz 28.5 mln :D a co do lewego pomocnika to polecam oczywiście C.Ronaldo,u mnie strzela sporo goli na tej pozycji :) Jako jego zmiennika mam Simona Vukcevica,kapitalnie strzela z dystansu ! :)____ A co do tych trzech napastników to zdecydowanie najlepszy dla mnie jest Podolski :D U mnie na ataku mam Bojinova,Adu,Cassano,Rooneya,Antonio Carlosa i wlasnie Podolskiego...Z tych wszystkich najlepiej mi graja Rooney i właśnie Podolski...strzela po prostu bardzo piękne gole. A tak na marginesie sprawdzcie sobie tego Antonio Carlosa:)Moze grac na ofensywnej pomocy jak i na ataku,jednak po kilku meczach,w których go sprawdziłem zdecydowanie lepiej gra w ataku ! :D Tylko ...ja gram piąty sezon,a on ma dopiero 19 lat,więc może go nie być jak ktoś dopiero zaczął grę :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2005, 21:21

Ja ściągnałem Diego za 12 w pierwszym oknie zimowym.
Diego jest młodszy od Rafaela :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 sie 2005, 21:39

Dobra pomoge Ci i tym wszysyc którzy by chcieli te patche mieć to tak szukamy patchy 5.02-5.03.5.05 instalujemy je każdy kolejno potem jak ktoś chce to można wgrać Robi Robsona najnowszego 2.0 i potem taki pliczek zamontować w daemon tools i śmigać bez żadnych cracków podaje linki....
http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=2QQ7 ... 0XJDEUVQQC
i drugi
http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=2I1V ... QYQ6RE92QM

oba sciagnąć i zamontować życzę miłej gry

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 22:15

ja mysle ze najlepszy jest podolski chlopak wymiata...a co do Kone mysle ze podolski bije go na leb....polecam tez torresa strzela w pyte barame a z barzylijczykow vagnera love jak g scigolem w pierwszym meczu strzelil 2 gole porownuje go z podolskim wogole polecam brazilijczykow a tak przy okazji to diego ma wloskie obywatelstwo wiec mozeesz go sciagnoac bo nie jest brany pod uwage

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 22:49

mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innych ;) a na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 25 sie 2005, 22:52

u Mnie Torres jest spoko,ale za ta kwote możesz go sprzedać.Spoko napadzior do Dream Teamu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 sie 2005, 22:56

bagg pisze:mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innych ;) a na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)
sprzedaj ta szuja nigdy nie podpisuje nowego kontraktu bo jest zachłannym judaszem. Ja moglem sprzedac go za 100 mln do Realu ale myslalem ze nei jest pazerny na kase. Potem musialem kombinowac i sprzedalem za tylko 60 mln i kibice mnie wygwizdali :] Ale co tam :)

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 22:59

RoRo pisze:
bagg pisze:mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innych ;) a na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)
sprzedaj ta szuja nigdy nie podpisuje nowego kontraktu bo jest zachłannym judaszem. Ja moglem sprzedac go za 100 mln do Realu ale myslalem ze nei jest pazerny na kase. Potem musialem kombinowac i sprzedalem za tylko 60 mln i kibice mnie wygwizdali :] Ale co tam :)

POZDRO
tylko ta szuja strzela od chu....dużo bramek :lol: ale kit sprzedaje go, ale kogo zamiast niego?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 sie 2005, 23:08

sprzedaj go bagg nawet sie niezastanawiaj
kup dagobero i fredajest jescze bramko strzelny toni

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 sie 2005, 23:17

RoRo pisze:i kibice mnie wygwizdali :] Ale co tam
hehe widać nie tylko ja się na tobie poznałem :)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 25 sie 2005, 23:51

Mam problem... otóż, normalnie nie wiem kogo z obrony wystawić do 11-nastki, pomóżcie a to moi obrońcy: Heitinga, Anthony venden Borre, Nigel De Jong, Julien Escude, Naldo, Maxwell. Do tej pory obrona wyglądała u mnie tak:
---Maxwell---Escude---Heitinga---De Jong---
A kogo wy radzicie dać na obronę ??? Ozzywiście potrzebuje do sqadu tylko 4 obrońców !!!
I mam jeszcze jeden dylemat... mianowicie z obsadzeniem lewej flanki i środkowej pomocy, na lewe skrzydło zastanawiam się czy dać Mitea, Rosalesa czy Juniora Khanye ( 8.0 8) ) a na środek zastanawiam się czy dać: Freddiego Guarina czy Marcina Nowackiego :roll: ??? Co o tym sądzicie ???
PS: Powiedzcie jak oceniacie moje najnowsze zaqpy:
1. Chico
2. Naldo
3. Junior Khanye
4. Marcin Nowacki
5. Freddy Adu
6. Mysqerra ( nie wiem czy nie przekręciłem nazwiska )
PzDR.

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 26 sie 2005, 0:03

Mam takie pytanie odnosnie treningów:Czy trenujecie zawodników codziennie czy dajecie im tam jakiś jeden dzień odpoczynku ?Jak tak to który ? U mnie mają wolną tylko całą niedzielę i nie wiem czy jeszcze im właśnie w ten dzień jakis treningów nie ustalić...Co radzicie panowie? :)

lucas19
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 26 sie 2005, 1:25

Gral moze ktos w Premier Manager 2005-2006 jesli tak czy warto poswiecic czas dla tej gry???

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 26 sie 2005, 2:24

danielos_87 pisze:Mam takie pytanie odnosnie treningów:Czy trenujecie zawodników codziennie czy dajecie im tam jakiś jeden dzień odpoczynku ?Jak tak to który ? U mnie mają wolną tylko całą niedzielę i nie wiem czy jeszcze im właśnie w ten dzień jakis treningów nie ustalić...Co radzicie panowie? :)
u mnie trenuja caly czas od poniedzialku do niedzieli od rana do wieczora.
jedyne kiedy maja wolne to dzien po meczu i przed okresem przygotowawczym.

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 26 sie 2005, 8:10

bagg pisze:
RoRo pisze:

POZDRO
tylko ta szuja strzela od chu....dużo bramek :lol: ale kit sprzedaje go, ale kogo zamiast niego?
Jak chcesz w Ch*j dużo bramek mieć to sobie kup Freda z bodajże Corintians albo Cruzeiro w każdym razie brazlijczyk i Cavenaghiego, a jako dodtek do nich Mauro Esposito, żeby zasystował każdego z nich kupisz za około 6-7 mln funtów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”