Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 25 sie 2005, 21:17
danielos_87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2005, 21:21
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 sie 2005, 21:39
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 sie 2005, 22:15
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 22:49
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 25 sie 2005, 22:52
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 sie 2005, 22:56
sprzedaj ta szuja nigdy nie podpisuje nowego kontraktu bo jest zachłannym judaszem. Ja moglem sprzedac go za 100 mln do Realu ale myslalem ze nei jest pazerny na kase. Potem musialem kombinowac i sprzedalem za tylko 60 mln i kibice mnie wygwizdalibagg pisze:mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innycha na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 22:59
tylko ta szuja strzela od chu....dużo bramekRoRo pisze:sprzedaj ta szuja nigdy nie podpisuje nowego kontraktu bo jest zachłannym judaszem. Ja moglem sprzedac go za 100 mln do Realu ale myslalem ze nei jest pazerny na kase. Potem musialem kombinowac i sprzedalem za tylko 60 mln i kibice mnie wygwizdalibagg pisze:mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innycha na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)
Ale co tam
POZDRO
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 sie 2005, 23:08
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 sie 2005, 23:17
hehe widać nie tylko ja się na tobie poznałemRoRo pisze:i kibice mnie wygwizdaliAle co tam
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 25 sie 2005, 23:51
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 26 sie 2005, 0:03
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 26 sie 2005, 1:25
lucas19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 26 sie 2005, 2:24
u mnie trenuja caly czas od poniedzialku do niedzieli od rana do wieczora.danielos_87 pisze:Mam takie pytanie odnosnie treningów:Czy trenujecie zawodników codziennie czy dajecie im tam jakiś jeden dzień odpoczynku ?Jak tak to który ? U mnie mają wolną tylko całą niedzielę i nie wiem czy jeszcze im właśnie w ten dzień jakis treningów nie ustalić...Co radzicie panowie?
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 26 sie 2005, 8:10
Jak chcesz w Ch*j dużo bramek mieć to sobie kup Freda z bodajże Corintians albo Cruzeiro w każdym razie brazlijczyk i Cavenaghiego, a jako dodtek do nich Mauro Esposito, żeby zasystował każdego z nich kupisz za około 6-7 mln funtówbagg pisze:tylko ta szuja strzela od chu....dużo bramekRoRo pisze:sprzedaj ta szuja nigdy nie podpisuje nowego kontraktu bo jest zachłannym judaszem. Ja moglem sprzedac go za 100 mln do Realu ale myslalem ze nei jest pazerny na kase. Potem musialem kombinowac i sprzedalem za tylko 60 mln i kibice mnie wygwizdalibagg pisze:mam pytanie czy sprzedać Torres'a do Chelsea za 68,5 mln Euro? nigdy jeszcze nie miałem tego piłkarza u sibie to się pytam innycha na ewentualnego następce kogo radzicie(mam na oku Santa Cruz'a)
Ale co tam
POZDROale kit sprzedaje go, ale kogo zamiast niego?
viadro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio