Manchester United (zbiorczy) - Strona 121

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 17:00

teraz to juz naprawde moje ostatnie ostrzezenie.
JEZELI DALEJ BEDZIECIE CIAGNAC TEN GLUPI, PROWOKACYJNY TEMAT TO DOSTANIECIE PO 2 WP

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 17:32

Okej. Aby zakończyć wszystkie bezsensowne dyskusje, proponują nową :P
Jak oceniacie nasze szanse w Lidze Mistrzów?

Nasza grupa [D]:
ManU
Villarreal
Lille
Benifica

Szczerze powiedziawszy, mamy jedną z łatwiejszych grup i powinniśmy być ponad wszystkimi, ale... Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Ciekawe będą pojedynki z Villarealem, który - jak dla mnie - powinien zająć drugie miejsce [lubię ich ;)].

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 sie 2005, 17:43

Grupa D... grupa z jednej strony łatwa, bo nie ma w niej jakiegoś potwornie trudnego rywala, nie mniej jednak nie można bagatelizować swojego przeciwnika. Z Villarreal powinien być najostrzejszy bój, bo przecież Hiszpanie wyeliminowali właśnie angielską drużynę - Everton. Poza tym ten klub ma pewien przepis na pokonywanie klubów z Premiership. Jeżeli chodzi o resztę rywali - Benfikę i Lille - to szczerze mówiąc, mało o tych zespołach wiem.

Benfica jest w cieniu Sportingu w swym mieście, a Lille to taki francuski czarny koń. W chwili obecnej w swych ligach nie czarują, z drugiej jednak strony czego się po nich spodziewać, skoro w Ligue 1 zawsze górą będzie PSG czy Lyon, a w Portugalii - Porto czy właśnie Sporting Lizbona.

futbolowa pisze:Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 17:57

Anka pisze:Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem. Wink
Ale jednak byliśmy ogromnym faworytem. Na Porto i Mourinho zrobił się szał dopiero później.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 sie 2005, 17:58

Anka pisze:
Michal_United pisze: 3 pierwsze punkty mnie nie zdziwiły ale 4 zaskoczył. Ciesz sie ze nieprzeszedł do MU ale za to Newcastle sie bardzo wzmocniło i moze byc grozne.
A czy ja mówię/piszę, że się nie cieszę? Ja się bardzo cieszę, że Owen nie zasilił Manchesteru! Ale wiesz... miałam taką nadzieję, ze go zgarnie Tottenham. Cóż, wybrał słaby klub. :P

Pozdrawiam.
Przepraszam bo tu był mały błąd :wink: zamiast "Ciesz" powinno byc "Ciesze" :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 20:48

Jak oceniacie nasze szanse w Lidze Mistrzów?
Prognozuje Wam 3 miejsce i pozostaje walka w UEFA :lol:
Nie no żartuje myśle, że awansujecie bez większych problemów, ale i tak obstaje przy swoim i twierdze, że MU nie zawojuje LM
Szczerze powiedziawszy, mamy jedną z łatwiejszych grup i powinniśmy być ponad wszystkimi
Nie ma drużyny, która jest ponad wszystkimi :?
Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.

To była przegrana troche na własne życzenie. Potem wszyscy zwalali wine na sędziego za to, że nie uznał gola.
Ciekawe będą pojedynki z Villarealem, który - jak dla mnie - powinien zająć drugie miejsce [lubię ich ;)].
Jak dla mnie w tym meczu nie będzie faworyta.
Przepraszam bo tu był mały błąd zamiast "Ciesz" powinno byc "Ciesze"
Brawo udało Ci się nabić posta :wink:

Mam nadzieje, że za moją wypowiedz nie dostane WP.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 25 sie 2005, 21:19

hmmm... przeczytawszy wypowiedzi kibicow Bayernu Monachium, smiem twierdzic ze sa oni tylko dennymi prowokatorami!! Wiecie co ? Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.

a co do naszych sznas w LM to uwarzam ze przy takiej formie naszych diabelkow cwiercfinal musimy miec conajmniej!! i tak bedzie! juz sie nie moge doczekac meczu z Villarreal na old Trafford, i na ten powrot Diego Forlana :) naprawde lubie zolta lodz podwodna i naszego ex-diabelka Diego ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 22:13

Kamilo pisze:Nie ma drużyny, która jest ponad wszystkimi
Dla mnie jest to ManU ;) Ale wiem o co Ci chodzi... Rozumiem, troszkę przesadziłam ;)
Kamilo pisze:To była przegrana troche na własne życzenie.
Trochę? :? Zwłaszcza końcówkę meczu wtedy zawalili totalnie. Do dziś mam wrażenie, że po prostu zlekceważyli przeciwnika.
Kamilo pisze:Potem wszyscy zwalali wine na sędziego za to, że nie uznał gola.
Nie wszyscy :P
DeViL DaM pisze:Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.
Teraz to Ty prowokujesz... Ale ciiii... Kibicom ManU wybaczam wszystko :P
Najlepszy na świecie... Owszem jest - ale dla mnie, dla Ciebie i dla wielu innych, co jednak nie znaczy, że dla wszystkich.
Od dawna Manchester nie pokazał nic na arenie międzynarodowej. A i w lidzie nie spełnia oczekiwań [wiem, że wielu marzy o trzeciej pozycji, ale cóż... są drużyny, które mają wyższe aspiracje i do nich zalicza się Manchester United... a bynajmniej powinien ;)].
I teraz prośba do wszystkich - szanujmy siebie nawzajem. Wszelkie głupie dyskusje nie powinny mieć tu miejsca, bo każdy myśli, że ma racje i wychodzą z tego takie głupie pogadanki...

Za uwagę dziękuję i pozdrawiam :)

Ruiz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ruiz » 25 sie 2005, 22:21

Anka pisze:Grupa D... grupa z jednej strony łatwa, bo nie ma w niej jakiegoś potwornie trudnego rywala,
Racja. Typowi frajerzy do ogrania.
Anka pisze:Z Villarreal powinien być najostrzejszy bój, bo przecież Hiszpanie wyeliminowali właśnie angielską drużynę - Everton. Poza tym ten klub ma pewien przepis na pokonywanie klubów z Premiership.
Kucharz najwidoczniej się spisał.
Anka pisze:
futbolowa pisze:Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem. ;)

Pozdrawiam.
McCarthy dalej gra w FCP.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 22:39

Dla mnie jest to ManU ;) Ale wiem o co Ci chodzi... Rozumiem, troszkę przesadziłam ;)
No to mi się podoba :!: Całkowicie inna rozmowa niż z Rossim :wink:
Zwłaszcza końcówkę meczu wtedy zawalili totalnie. Do dziś mam wrażenie, że po prostu zlekceważyli przeciwnika.
Napisałem troche bo niechciałem się Wam narazić :lol:
Nie wszyscy :P
To dobrze :D Gdyby grali konsekwentnie to pewnie by awansowali :wink:
Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.
To tylko Twoja wyobraźnia..... :lol:
Najlepszy na świecie... Owszem jest - ale dla mnie, dla Ciebie i dla wielu innych, co jednak nie znaczy, że dla wszystkich.
No właśnie, ale niektórzy to podają do wiadomości publicznie i na dodatek nie pozwalają się sprzeciwić.
I teraz prośba do wszystkich - szanujmy siebie nawzajem. Wszelkie głupie dyskusje nie powinny mieć tu miejsca, bo każdy myśli, że ma racje i wychodzą z tego takie głupie pogadanki...
Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...." :twisted:

Także pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 22:56

Kamilo pisze:Napisałem troche bo niechciałem się Wam narazić
A więc miałeś złe zamiary? Napisać więcej niż 'trochę'? Oficjalnie jesteś skazany na biczowanie :P
Nie no żartuję ;) Naprawdę bardziej niż trochę przegrali na własne życzenie. Trzeba to przyznać, patrząc obiektywnie. Jednak właściwie też nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. To jest futbol - jeden musi przegrać, by wygrać mógł drugi, czyż nie? ;)
Kamilo pisze:o dobrze Very Happy Gdyby grali konsekwentnie to pewnie by awansowali Wink
Otóż to. Ale o tym, że przegrali na własne życzenie już było mówione ;)
Kamilo pisze:No właśnie, ale niektórzy to podają do wiadomości publicznie i na dodatek nie pozwalają się sprzeciwić.
I mnie to dziwi, bo zawsze myślałam, że ślepy fanatyzm dotyka tylko kibiców włoskich ;)
Kamilo pisze:Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...." Twisted Evil
Po prostu trzeba to olać, bo to głupie bezsensowne gadanie. Można tak sądzić osobiście [jak ja ;)], ale nie wygłaszać tego wszem i wobec, bo tylko naraża się na pośmiewisko, w oczach innych kibiców ;) Co zresztą na tym forum widzieliśmy niejednokrotnie ;)

Ale mój apel o wzajemny szacunek podtrzymuję. Chociaż w tym jednym miejscu chcę mieć spokój i azyl od stresów ;)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 sie 2005, 10:25

Witam po dwtygodniowj przerwie.

Co do grupy D to na pierwszy rzut oka nie wydawała sie taka silna.
Jednak patrzmy dalej.
Benfica- mistrz portugali- switny sezon
Lilie - wicemistrz francji, w przeciwnienstwie do nas awansowali bez eliminacji, w sezonie poradzili soebie chyba nawet z Lyonem.
Villareal to wiadomo.Słynie jako "pogomca najleszych".

Z drugiej strony Lilie na pocatku tego sezonu juz tak nei zachwyca.Słabe wystepy w lidze.
Z benfici odszedł Trappatoni wiec nie wiemy jak bedzie sobie radzic.
Villareal-odszedl Reina, przybył Tacchinardi.Z nimi łatwo nie bedzie szczegolnie w hiszpani.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sie 2005, 10:36

Ruiz pisze:McCarthy dalej gra w FCP.
Ależ zdaję sobie z tego sprawę. Zauważ jednak, iż McCarthy grał inaczej, kiedy w zespole grali Deco czy Carvalho. Teraz to nie ten sam napastnik. Widać, że brakuje mu dograń. Poza tym - kiedyś Benni mówił o wielkiej miłości do klubu, w chwili obecnej chce odejść...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 11:00

Kamilo pisze:Cytat:
Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.

To tylko Twoja wyobraźnia.....
sorry, ale Ty jestes troche niedorozwiniety!! To byla z mojej strony tylko prowokacja, taka jakiej Ty uzywasz!
Kamilo pisze:Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...."
Tu sie zgodze mnie to tez irytuje, ale udaje mi sie powstrzymac przed odpowiedzia, ale takze musisz mi przyznac ze nie tylko kibice ManU pisza takie brednie, pojdz se na forum jakiejkolwiek dtuzyny wloskiej, tam sa dopiero jaja ;) pozdro!! proponuje zakopac te bezsensowne prowokacje z obydwu stron i podac sobie reke ;)

a teraz pytanko i peosba do kibicow ManU ktorzy widzieli ostatni mecz UNITED. moglby mi ktos powiedziec jak sie spisal Alan Smith w nowej roli pomocnika? bylbym naprade wdzieczny ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:28

No grupa nie jest napewno łatwa bo z ostatniego koszyka wylosowaliśmy najtrudniejsza druzyne :? Ale mecz napewno bedea ciekawe Forlan zawita na Old Trafford :P i ładnie bedzie zapierdzielał żeby udowodnić swoją wartość :roll: Pewnie Gary nie zdązy sie wyleczyć na pierwszy mecz w LM :roll: bedzie napewno ciezko :?

ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm :?: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”