AC Milan (zbiorczy) - Strona 94

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 1:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Ty to jaką Ty ta grupe chciałeś ?? Chłopaczku jeden :wink: z Betisem ?? z czwartego kosztyka ?? :> to co jeszcze to tego??
Moja grupa marzen byla taka:
Milan oczywiscie :mrgreen:
Do tego Chelsea ewentualnie Ajax z nimi ostatnio toczymy wyrownane boje (jeszcze raz dziekuje Pippo za bramke w 92 minucie meczu rewanzowego chyba caly blok slyszal moje krzyki :twisted: ).Z trzeciego koszyka wlasnie Schalke a do tego Betis.Oba zespoly znacznie sie wzmocnily ostatnio i mysle ze nasze mecze przeciwko tym druzynom bylby bardzo ciekawe.
Niestety Maldini nie chcial sie chyba zbytnio przemeczac i wylosowal co wylosowal :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 1:29

No to chyba Cie troche pomiosło. Ja wiem rytm meczowy itd. Ale Trzeba zapewnić sobie awans i grać w lidze i Coppa a ostatnie mecze potraktować jak mega sparingi.

A tu Chelsea i o.k moze byc ale Ajax i Betis to takie wielki nie wiadome szczególnie Hiszapnie. Chociasz z drugiej strony było by ciekawiej. patrz: :arrow: Ajax. Ale nie było by takich meczy o nic.. Choć LM to kasa i zawsze trzeba grać o 3 pkt. A ta drupa tez nie jest słaba.

W popszednim roku takim sparingiem dla wszystkich był mecz na San Srio z Szachtarem chyba 4;0 dwa razy Crespo i dwa razy Kaka' jedna miodzik po takim max zwodnie i kanał założony Lastuvsche 8) Piekne zaganie Hindusa :)

Potem co prawde był remis na Celtic Park ale to właśnie Szachtar był nam pisany w tej grupie. Bo dostarczył 6 i bilans bramke 5:0 8)

My wzmocniliśmy VFB a VFB Schalke :twisted: ale wymianki.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 1:40

Ponioslo?Nie nie stary.Stawiam tylko przed Milanem ambitne cele i chce jak najbardziej wymagajacych druzyn.Gdybym nie chcial przezywac emocji to bym ogladal koszykowke w wykonaniu pigmejow :lol:
Slusznie zauwazyles ze taka grupa by mogla nam przeszkodzic w szybkim zapewnieniu awansu i mysleniu o lidze ale cos za cos.W zaistnialem sytuacji (niewiadomy stan zdrowia Maldiniego chociaz na losowaniu wygladal "kwitnaco" :lol: ) faktycznie lepiej ze Milan nie jest w bardzo wymagajacej grupie.Bo chociaz nie samym Maldinim Milan stoi to trzeba oszczedzac el capitano.
Tutaj gladko mozna przejsc do transferow i plotek o Dellasie.Osobiscie nie chce go w Milanie.On troszke przypomina mi Stama a ja bym chcial raczej obronce zwrotnego i szybkiego.Nie widze jednak zadowalajacych ludzi na pozycje srodkowego obroncy w Milanie.Chodza sluchy o Kompanym ale nie wiem czy on jest juz gotowy na taki klub.Nie wiadomo jakby sie sprawdzil w Milanie.Niech sprowadza jeszcze tego Oddo i jakos damy rade.Paradoksalnie obrona wydaje mi sie obecnie najslabsza formacja Milanu.Oby sezon mi udowodnil ze sie myle w tej ocenie :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 1:51

No i o to chodzi by nie grać podstawowym składem 6 a tylko 4 mecze w LM i skupić sie na serie A. Bo trzeba tez pamiętac ze terminaz LM może sie z ligowymi klasykami "połoczyć" i trzeba być w lepszej sytuacji.

Kwitnaco :lol: dobre :) Oby stan zdrowia Paolo był zadawalający. Bo musi być zdrowy. Niby już napierwszy mecz ligowy bedzie gotów ale zobaczymy. Bo wiesz ploty o Dellasie moga byc tak samo poparte jak z Chivu, broń Boże porównywać tych dwóch gracz ale jak by mieli cos jeszcze zadziałać to już by zrobili krok ala Nesta.

Dellas piłkarz jedno sezonowy. I co ciekaiwe inny w kadrze inny w Romie :roll: Tylko ze on juz sie zwiazał ze Spartakiem jak było tu napisane a Kebab to pominoł w newsie.

Oddo może być niespodzianką. Choc nasze mercato zamkniete :roll: ale nie wiem cz wiesz młody Zaccardo z Palermo jeszcze umowy nie przedłużył z Palermo :!: prawa strona i reprezentant Azzurich :] Co Ty na to ?? :?: :>

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 1:54

Ten Zaccardo ktory tak slicznie sie machnal w ostatnim meczu reprezentacji Wloch i stracili wtedy bramke?Dobrze mowie?Jesli tak to z czym do ludzi?Niech siedzi tam gdzie jest.
A Dellas to na salatke grecka moze isc a nie do Milanu...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 1:58

Ten sam ale czekaj wspomnisz moje słowa. Koles ma teraz chyba 22 lata. Jeszcze czas by grał lepiej znacznie lepie. W lidze Mnie przekonywał do Siebie :P On i Barzagli dwóch młodych z Palermo których trzeba obserwować :]

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 sie 2005, 10:04

carlo mnie strasznie denerwuje mówi że nie są potrzebne żadne wzmocnienia on jest chyba naprawde głupi jak wygląda nasza obrona??
maldini ma problemy cafu to nie ten poziom co kiedyś
pozostają jankulovski nesta stam kaladze i może młody marzoratti
a i został jeszcze simic zdrowy ale poziom taki sobie dlatego tak bardzo wiezyłem w cicinho teraz modle sie o oddo.jeśli chodzi o pomoc to narazie ok napad natomiast jak wyzdrowieje pippo to sobie poradzimy cały sezon
a vieri jest w mega formie

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 26 sie 2005, 10:20

:
Chlopaczek:
napad natomiast jak wyzdrowieje pippo to sobie poradzimy cały sezon
aaaaa..nie watpie! ja szczegolnie licze na jego obecnosc gdyz jest zawsze 12 zawodnikiem druzyny przeciwnej:D:D:D podnosi dodatkowo walory artystyczne spotkania(przepiekne podwojne tulupy i axle w trakcie licznych upadkow na murawe)...jak ktos go pieknie podsumowal--szklany chlopiec!! :D:D:D
vieri jest w mega formie
zobaczymy czy bedziesz tak pisal za jakies 2 tygodnie...bo Bobo owszem teraz ma mega chec do gry,ale jak przyjdzie rywalizowac z Glia i Sheva to moze mu sie odechciec...

a co do waszych problemow z obrona,to jestem w szoku!moim prywatnym zdaniem macie druga obrone we Wloszech,a wiekszosc klubow Lege Calcio,ba nawet europejskich chcialo by miec takie problemy jak wy!

Paolo zagra jeszcze ten sezon na swoim rownym wysokim poziomie,a przynajmniej tego mu z zcalego serca zycze(ile mu meczy w lidze brakuje do pobicia rekorrdu?czterech?niech mnie ktos oswieci?),a potem bedziecie sie martwic...Lysy cos wam zafunfuje Bodziu,przeciez wiesz:)

GRANDE *28* JUVE

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 sie 2005, 10:48

RzuR pisze:aaaaa..nie watpie! ja szczegolnie licze na jego obecnosc gdyz jest zawsze 12 zawodnikiem druzyny przeciwnej:D podnosi dodatkowo walory artystyczne spotkania(przepiekne podwojne tulupy i axle w trakcie licznych upadkow na murawe)...jak ktos go pieknie podsumowal--szklany chlopiec!!

A tam się czepiasz :).Ile razy te tulupy zdobywały punkty (niekiedy bezcenne) dla Juve i Milanu ? W polu karnym zachowuje się jak stary lis, ale rozumiem, że nie do końca rozumiesz dlaczego tak robił.Jeśli wróci do formy, to nie będzie 12 zawodnikiem przeciwnika.
RzuR pisze:zobaczymy czy bedziesz tak pisal za jakies 2 tygodnie...bo Bobo owszem teraz ma mega chec do gry,ale jak przyjdzie rywalizowac z Glia i Sheva to moze mu sie odechciec...
A mi się wydaje, że pierwszą.
RzuR pisze:Paolo zagra jeszcze ten sezon na swoim rownym wysokim poziomie,a przynajmniej tego mu z zcalego serca zycze(ile mu meczy w lidze brakuje do pobicia rekorrdu?czterech?niech mnie ktos oswieci?),a potem bedziecie sie martwic...Lysy cos wam zafunfuje Bodziu,przeciez wiesz:)

Co to znaczy nie będzie mu się chciało ? Będzie do tego zmuszony, tak jak od wielu lat w Interze.Czy Adriano (no ok, później miał kontuzję ), Recoba, Martins, Cruz czy to słaba ekipa ? A grywał pół roku.W sumie Gila i Szewa to czołówka we Włoszech, ale nie zawsze będą w formie, a jak Bobo pokaże się na treningu to napewno zagra.Skąd wiesz, że nie wejdzie na 20 minet i uda mu się ukąsić raz czy dwa ? Wszędzie możesz szukasć szansy ...

RzuR pisze: co do waszych problemow z obrona,to jestem w szoku!moim prywatnym zdaniem macie druga obrone we Wloszech,a wiekszosc klubow Lege Calcio,ba nawet europejskich chcialo by miec takie problemy jak wy!
Jak dla mamy najlepszą.
RzuR pisze:Paolo zagra jeszcze ten sezon na swoim rownym wysokim poziomie,a przynajmniej tego mu z zcalego serca zycze(ile mu meczy w lidze brakuje do pobicia rekorrdu?czterech?niech mnie ktos oswieci?),a potem bedziecie sie martwic...Lysy cos wam zafunfuje Bodziu,przeciez wiesz:)

Paolo ma 569 [568 meczów) i do Dina brakuje mu nie dużo (570).Jeśli na jego miejsce przyjdzie Chivu, to czołg nie przejedzie przez tą obronę.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 12:09

Bogi olej Typa ważne że Alex na ławe to bedzie polewaka nie tylko tu ale i we Włoszech :lol: jeszcze Nedved zacznie kuracje i bedzie miał szklanych chłopców :)

Gilardino co Ty pierdzielisz ?? Okno trwa i czekaj z podsumowaniem gadanie nie zmieni planów jak mają jakies to mają i bedzie dobrze nie ma problemu.

Ale co do defensywy czy składu popatrz na nasza kadre :!:

Jak Ancelotti postawi na nasz system 4-3-1-2 to i tak jest cool. Tylko chyba Chelsea, Inter i może Real ma tak mocna ławke i takich gracz na każdą pozycje a nie że Bobo na stoper by zastapic kogo jak w innych klubach :lol:

Teraz został najgłupczy moment mercato bo ciul wie co bedzie ale jak beda grali np takim zestawianiem: Dida, Cafu, Stam, Nesta, Jankulovski, Rino, Pirlo, Serginho, Kaka' Sheva, Gila to w obwodzie sa tacy gracz i w takim gazie jak Maldini Rui Costa Bobo Ambro Kahka Seedorf Vogel :!: Każdy z tych gracz ma swoja pozycje na boisku i każdy może wejśc i zminić obraz mecz. Szczególnie gracz ofensywni rzecz jasna. W bramka Ele a sa jeszcze ograny Simic i młody Lino który tez będa grali a w meczach Coppa pewnie.

Także mówienie ze apsencja w dwóch meczach Paolo czy trzeba jest mage problemem jest głupota Bo zdrowie najważniejsze. Ale patrz:

Cafu - Nesta - Stam - Kaładze
Cafu - Nesta - Stam - Jankulovski
Simic -Nesta - Billy - Jankulovski

Graja trójka:
Stam Nesta Billy
Stam Nesta Kaładze
Simic Stam Billy
Simic Nesta Jankulovski
Lino Nesta Stam

I do tego zdrowy El Capitano i nie ma problemów :!:

Oni zdaja sobie w klubie sprawe że Paolo ma swoje lata ale chłopie jak Ty oceniasz cała obrona pod kątem formy stanu zdrowia Paolo to wybacz. Mistrz Symbol Guru El Capitano ale przede wszyskim człowiek i teraz zdrowie naj.

A Jak Roma chce na maxa zarobić lub zatrzymać Cassano to Milan wyloży jakieś 15 za Chivu i wtedy Roma na na reka Cassano z 6 - 7 banieczek za rok gry i sprzeda do Moskwy jak by psioczył. Jak chodzi o obronców z Rzymu to zawsze czekaj do końca mercato ... historia tego uczy :twisted: :roll: 8)

Pamietaj ze teraz znaleść obrońce klasy Nesty cz Paolo jest trudniej znaleść niż dobrego bramkarza :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 12:12

Rzur dlaczego cytujesz slowa Gilardino 11 jako moje?Troche sie zamieszales.

Masz racje ze Lysy cos nam zafunduje.Bylem wczoraj w Milanello (wiesz tanie loty do Mediolanu te sprawy) i pogadalismy sobie z Lysym tak od serca przy cappucino.Powiedzial ze kibice Milanu niepotrzebnie sie martwia bo nie jest tak ze oni nie wiedza co sie dzieje ze nie znaja wieku poszczegolnych graczy ze nie maja swiadomosci przyszlej zmiany pokoleniowej w Milanie.Niestety nie moge zdradzic kogo kupimy w przyszlych okienkach transferowych ale pewne ruchy sa juz poczynione.Pewni pilkarze juz po slowie i tylko czekaja na sygnal Gallianiego.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 sie 2005, 12:15

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bogi olej Typa ważne że Alex na ławe to bedzie polewaka nie tylko tu ale i we Włoszech jeszcze Nedved zacznie kuracje i bedzie miał szklanych chłopców
A Novellino po raz kolejny zprasza Alexa :D

Co do obrony przeciez nie jest zle.
W meczu z Sampa wszedł Billy i zagrał naprawde dobrze takze i on bedzie cos znaczył w defensywie.
Lino cos mi sie zdaje ze nawet w meczach ligowych moze zagrac kilka meczy/koncowek chłopak cwiczy z pierwszym zespołem wiec Carlo musi w nim cos widziec

Podobno Milan zgodzi sie na sprzedaz Ele do Sieny wiec zostaje nam Kalac i Fiori.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 12:26

No widzisz Chłopaczek i brawo dla Ciebie że spytales łysego o konkrety :wink: Takze tylko spokuj bo to łysy i z rególy nie tucze piany jak inny działacze :roll: :lol:

Hunter jeszcze Novelino go wychaczy czas ma jeszcze :lol:

Lino bedzie w tym sezonie grał wiecej na pewni nie duzo ale po debiucie juz jest na innej drodze. Jak piszesz trenuja w pierwszym zespołem także na pewno bedzie dostwała szanse. Coppa to jest taki truniej dla takich gracza ale w lidze też bym sie nie zdziwił.

Ele chyba nie może zminic barw klubowych :!: Przepisy dwa razy nie moze zminic w jednym oknie :!: Choć nie jestem pewnien czy w wypadku gdy był wolnym graczem tez sie to stosuje :?:

A nawet jesli to ma pecha. Choc Siena próbowała juz kupić 7 bramkarzy w tym oknie nawet Abbiatiego :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 sie 2005, 12:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Hunter jeszcze Novelino go wychaczy czas ma jeszcze
No i ja zycze mu powodzenia ,zwolnilo by sie miejsce dla Cassano*

* Trzeba myslec przyszłościowo :twisted: ,ale nie kosztem Mutu ,albo Chielliniego :evil:

Zero sentymentow :twisted: To twardy sport ,nie ma na to miejsca 8)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 12:48

Wydaje mi sie Zaza a nawet mam pewnosc ze jesli Ele bedzie wolnym graczem to moze jeszcze w tym oknie zmienic barwy klubowe.

Takie przemyslenie mnie teraz naszlo.Dobrze by bylo gdyby Milan nie kupil teraz zadnego srodkowego obroncy bo to by znaczylo ze z Maldinim jest wszystko ok i w Milan Lab nie martwia sie czy zniesie trudy nadchodzacego sezonu :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”