FMy - Strona 211

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 26 sie 2005, 8:31

Teraz zastanawiam sie nad Diego i Van der vaatem. Diego u mnie bedzie kosztowal ok 14 mln a Vaart ok 8-9 mnl. I gogo mm wybrac??

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 sie 2005, 9:03

morświn pisze:Teraz zastanawiam sie nad Diego i Van der vaatem. Diego u mnie bedzie kosztowal ok 14 mln a Vaart ok 8-9 mnl. I gogo mm wybrac??
Ja ci radze zebys postawil na Diego ja nim ciagle gram i van der Vaart sie przy nim chowa :D
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 9:30 przez mimek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 sie 2005, 9:07

Sprzedaj Torresa!Za tyle kasy możesz kupić trzech wyjebistych napadziorów.Co do santa cruza...u mnie w pierwzym sezonie grał nieźle.Król strzelców.Ale jak przyszli Robinho i Podolski,to był ich zmiennikiem.Chłopak jest niezły,ale nic się nie rozwija.Pokazuje pełnię możliwośći w pierwszym sezonie.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 26 sie 2005, 11:57

Czy mozecie napisac na jakch pozycjach najlepiej spisuje sie u was Jankulovski. Przyjdzie do mnie za darmo i nie wiem gdzie go dac

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 sie 2005, 12:07

Marka mam od 4 lat w Romie i u mnie najlepiej gra na pozycji lewej w pomocy ze strzalką wysunieta w gore.
Niekiedy ustawiam go tez na obronie ale tam ma awsze ocene 7 w pomocy natomiast czesto ma duzo asyst w meczu i strzela z dystansu bramki.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 26 sie 2005, 12:57

U mnie Jankulowski pewnie bedzie gral na lewej obronie poniewaz gram bez skrzydeł. jestem ciekawy czy takze bedzie dobrze gral na prawej obronie ?

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 26 sie 2005, 12:57

diego jest kotem polecam...no mowielm a co napastnika polecam vagnera love...brazylia rzadzi

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 26 sie 2005, 12:59

a co do orresa to odrazu go sprzedaj a na nastepce polecam teveza lub vagnera love....

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 26 sie 2005, 15:50

Pomóżcie ! potrzebuje dobrego treningu , korzystałem z fcmc.pl , ale jakies słabe tam są. Samemu nawet sie nie bawie , bo juz kiedys robiłem i kontuzja za kontuzją ! :( macie dobry trening ? pomóżcie ! z góry dziekuje !

OK dzięki za treningi !!! :D ej a np. gdy są tam odzielne kategorie , obrona, pomoc, napastnic co mam z nim zrobic ?? dzieki !
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 16:59 przez beku, łącznie zmieniany 1 raz.

cycQ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycQ » 26 sie 2005, 16:05

witam panowie. mam pewien problem i licze na wasza pomoc.

bardzo bym chial pograc w FM 2005 ackzoliwek po urccumieniu gry i po uplynieciu ok. 10 min gra mi sie zawiesza :/ przeinstalowywalem ja juz i problem sie powtarza. prosze o pomoc !!

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 26 sie 2005, 16:07

beku pisze:Pomóżcie ! potrzebuje dobrego treningu , korzystałem z fcmc.pl , ale jakies słabe tam są. Samemu nawet sie nie bawie , bo juz kiedys robiłem i kontuzja za kontuzją ! :( macie dobry trening ? pomóżcie ! z góry dziekuje !
daj mi swojego mejla to ci pod wieczor wysle trening jaki mam

ok mejl juz wyslany. wgraj tylko pliki do folderu gdzie powinien znajdowac sie trening.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 16:48 przez MrWoodstock, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sie 2005, 16:15

dobra Torres poszedł do Chelsea za 68,5 mln euro(frajerzy na początku zarzekali się że dadzą tylko 40 mln :lol: ) Przyszli za to : Tevez, Dagoberto i Brożek(w Świcie u mnie grał wspaniale chciałem go sprawdzić w innych zespołach) w tej chwili jestem 4 a mam nadzieje na miejsce 3 :D. Bo do pierwszych 2 zespołow mam już dużą stratę(Real, Barca)

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 26 sie 2005, 17:43

kup sobie obrpnce jakiegos kota i pomocnika...a tak przy okzaji to ile na trnsfery i jak taktyka grasz??

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 26 sie 2005, 17:51

a tak wogole to ja ma kot trening poprostu wymiatacz tylko troche kontuzji

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 26 sie 2005, 20:10

Ja wlasnie skonczylem moj 2 zeson Werderem Brema . Lige wygralem z duzą przeewagą. W ligdze mistrzow przegralem w finale z Chelsea po rzutach karnych. Szkoda mi tego to bylo tak blisko. Ale i tak jestem zadowolony bo wczesniej wygralem z Manchastere U. nastepnie awansowalem do cwiecwinalu tak spotkalem sie z Arselalem juwierz wygralem w dwumeczu, a w półfinale spotkalem sie z AC Milanem . Z tym klubem przegralem na wyjezdzie 4-3 a u siebie wyglalem 2-0 :D
Tak jak wspomilalem wczesn9ie j w finale przegralem z Chelsea
Mój sklad
Wiese
Lahm Ismael Luizao Schul
Ernst
Bomme Pizarro Parker
Fred Klose
Rez: Borcel, Kluswiij(jakos tak) Naldo, Guarin , Mokeona, Zurawski , Holm, Dinjar, Bauman,Davala
Odchodzą: Borcel, Baumann,Davala
Przychodzą: K.Schmeichel,Jankulowski,van der Vaart
Na początku chcialem kupic Diego ale byl za drogi a zarzad nie dal mi tyle kasy na transfery. Wic kupilem Van der vaarta

Piszcie co moge jeszcze zmienic w tym klubie by osiagnać lige mistrzów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”