Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 16:32
Czy aby nie wymagasz za duzoBaqu pisze:jak możesz przeczytaj pierwszego mojego posta w tym temacie
Alez ja sie tak zachowuje od poczatku, wiec po co zmieniacBaqu pisze:a nie zachowujesz sie jak pospolity nabijacz
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 16:36
jak możesz przeczytaj pierwszego mojego posta w tym temacieKrzysztof Jarzyna pisze:Te Baqu a skad Ty wziales zdjecia z mojej imprezy urodzinowejdobrze, ze to te z poczatku, ufff...
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sie 2005, 16:41
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 16:44
bagg jakbys czytał cały topick a nie tylko wchodził i nabijał jak kolega zauwazyłbyśbagg pisze:skoro Baqu dał już zdjęcie Jessici Alby(które ja chcaiłem dać) to nie pozostaje mi nic innego jak Wam dać fotę mojej ulubionej aktorki - ELISHY CUTHBERT

Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sie 2005, 17:08
Baqu pisze:bagg jakbys czytał cały topick a nie tylko wchodził i nabijał jak kolega zauwazyłbyś
ze na 2 stonie juz takie zdjecie zostało wklejone Think Angry
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 17:41
proszęt_JB pisze:![]()
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sie 2005, 18:12
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 20:14
początkowo wkleiłes to samo zdjęcie wiec nie baw się ze mną w ciuciu babkę bo nie mam 5 lat,bagg pisze:kiedy to nie jest takie same fotochyba, że nie mogą się dziewczyny powtarzać, ale nigdzie tak nie było napisane
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sie 2005, 20:29
początkowo wkleiłes to samo zdjęcie wiec nie baw się ze mną w ciuciu babkę bo nie mam 5 lat,
i sam umiem edytować swoje posty tak jak Ty to zrobiłeś. Poza tym oczywiscie ze mozna wklejac
zdjecia tych dziewczyn ktore juz były, ale nie te same zdjęcia bo jest to stricte nabijanie posta i
nie patrzenie co ktoś wczesniej napisał.
peace
bagg

Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 sie 2005, 2:57
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 27 sie 2005, 11:33
widzisz moze mamy inną wizję dobrego forum, na ktorym uzytkownicy wymieniaja sie ciekawymi informacjami, a nie kopiuja posty ktore byly juz napisane. Dla mnie post typu "wow fajne zdjecie" albo "ta dupa jest zajebista" jest postem pustym, ktory nie zasluguje na uwagę, bo co z tego ze fajne zdjecie - przeciez sam to moge zauwazyć. Dlatego moim zdaniem bezsensowne jest jezeli ktos tak pisze, jak rowniez bezsensowne jest wklejanie tego samego zdjecia, ktore juz bylo, bo po co. wejsc nabic posta to kazdy dzieciak umie, a tych jest duzo na tym forum, tylko zobacza ze ktos napisal cos w jakims temacie, taki delikwent wchodzi i tez sobie nabija, a przeciez nie o to chyba chodzi. Poza tym chyba warto poczytac od poczatku takie topicki jak ten czy np. ciekawe linki itp itp bo w nich czestym wlasnie elementem jest powtarzanie tych samych wpisów, ktore nic nie wnoszą, gdyz juz były zawarte.zawdi pisze:baqu, wedlug mnie masz niezle nasrane w glowce. co z tego, ze ktos wkeja takie same zdjecia, czy podone?!
nikt nie przeglada temau od zera. tym bardziej, ze jest w nim tyle grafiki, ze trwa to zbyt dlgo, by wszystko obczac. zastanow sie, i nie badz taki ownujacy!!
komentowac kazdy moze. wyluzuj sie... masz zycie ponad forum i zlej to!
zwlaszcza, ze kazdy olal ten temat. jezeli chce zpbaczyc zdjecia laski, ktora mnie kreci, to wale do googla, to wszystko.
nie czuj sie jak ojciec wszystkich dzieci. nie badz pala.... i nie zachowuj sie jak pala..;
Baqu
Baqu
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio