Twój ulubiony piłkarz? - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 12:26

Ruud van Nistelrooy

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 15:09

Xavi i Iniesta

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sie 2005, 12:58

Moim ulubionym piłkarzem jest oczywiście Ronaldinho, a wszystko zaczęło się od meczu PSG którego urywki oglądałem w magazynie futbol mundial na polsacie sport, Ronni urzekł mnie swoją techniką i przede wszystkim dryblingiem, wtedy jeszcze nie lubiałem go jak teraz tylko po prostu podobała mi sie jego gra no i tak się zaczęło później jak tylko dorwałem się do neta 'zasysałem' filmiki o nim, a kiedy zobaczyłem jak się cieszy ze strzelonego gola ( te charakterysztycznie ułożone palce dłoni. patrz: mój avatar :arrow: ) , a gdy przeszedł do mojego ulubionego klubu: FC Barcelony to stał się dla mnie geniuszem football`u no i w niedługim czasie tak się właśnie stało :wink: , lubie także El Moro, bardzo podobały mi się jego występoy w AS Monaco a teraz nie błyszczy w LFC ale i tak gościa podziwiam - jest zarąbiście skutecznym napadziorem :) !!!
PzDR.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sie 2005, 13:12

Oczywiscie tylko i wylacznie najwspanielszy srodkowy pomocnik na swiecie, krol srodka pola - Michael Ballack :):) Szanuje go za jego nieustepliwosc w grze, za znakomite podanie i piekielnie mocne uderzenie prawa noga. Misza zostan w Bayernie !!!! :):D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 sie 2005, 15:03

Nedved - za to jaki jest na boisku i na codzien. Na boisku nigdy nie odpuszcza, walczy do końca. Na codzień mimo tego jaką jest gwiazdą..pozostaje skromną osobą ;P...przynajmniej tak mi się zdaje z jego wywiadów i trybu życia pokozywanego nie raz w mediach

Del Piero - za całoksształt. Za to, że pomaga potrzebującym. Za to, że jest naszym Pinturichio.

Deyna - nie znam go za dobrze z gry. Raczj z opowiadań Taty i Internetu, ale wiem, że osiągnął wiele, i za to go cenię.

Rosicky - za świetne podania..bardzo dobry drybling...i te bomby z dystansu ;)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2005, 17:42 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sie 2005, 16:32

Stephane Chapuisat - najbardziej stylowo grajacy napastnik swiata ... znakomity balans cialem ... pozatym ikona "Borussi lat 90" , moj ulubieniec ... :wink:

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 11 sie 2005, 18:21

ToMeK FrAnKoWsKi - (oczywiście) super snajper, drybling jak mistrzu, strzały genialne, piłkarz marzenie :P :!:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 18:46

Muszę nawiązać do Rebuzza. :wink: Fakt... Borussia lat 90-tych (szczególnie drugiej połowy) rządzi. :lol: Karl-Heinz Riedle i Matthias Sammer. :D To z tamtego wieku... :P A z tego... Hmmm... Christoph Metzelder. :lol: Ale tak jakby się głębiej zastanowić to nie mam szczególnie ulubionego zawodnika. Lubie tych, którzy grają wspaniały futbol... nieprzeciętnych, wybijających się.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 1:31

A moim ulubionym jest Lampard i młody ale bardzo zdolny Robinho :lol:

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 15 sie 2005, 1:51

Ivan Gennaro Gattuso - za to ze walczy w kazdym meczu do konca i nie odpuszcza.
Prawdziwy wojownik :)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 1:53

MrWoodstock pisze:van Gennaro Gattuso - za to ze walczy w kazdym meczu do konca i nie odpuszcza.
Prawdziwy wojownik Smile

a nafauluje sie za 5-ciu albo i więcej ... dal mnie to brutalny gracze który nie ma świętego pojęcia o technice .... ale walczak jest trzeba przyznać i nigdy nie odpuszcza ...

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 15 sie 2005, 1:58

K@rolas_RSP pisze:
MrWoodstock pisze:van Gennaro Gattuso - za to ze walczy w kazdym meczu do konca i nie odpuszcza.
Prawdziwy wojownik Smile

a nafauluje sie za 5-ciu albo i więcej ... dal mnie to brutalny gracze który nie ma świętego pojęcia o technice .... ale walczak jest trzeba przyznać i nigdy nie odpuszcza ...
Czy brutal ??
Nie powiedzial bym.
Gra ostro to fakt.
Ale brutal to mozna bylo powiedziec o nim jakies 3-4 lata temu jak dostawal kilka czerwonych kartek w sezonie...
W poprzednim nie dostal zadnej czerwonej bodajze.

Co do techniki to sie zgodze.
Ale czy def. pomocnik musi byc dobry technicznie ??
A w szczegolnosci ktory odwala cala czarna robote w klubie ??
Moim zdaniem nie :)

Pozdro for All

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 2:03

Wiesz to zalezy jakie ma założenia taktycznie bo równie dobrze defensywny pomocnik może przejomwać piłke i ją wyprowadzać wtedy jest mu potrzebna technika a bez przynajmniej minimalnej techniki(jak na tym poziomie gry) ani rusz ponieważ waleczność i wola waliki to nie wszysko a chyba nie chcemy pozabijać każdego rywala na boisku .... to ma być piękna dyscyplina, na którą przychodza masa ludzi i gra sie atrakcyjnie dla oka ..... daletego nie lubie czasem ligi włoskiej bo tam czasami to to sie zupełnie inaczej ...

pozdrawiam K@rolas

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 15 sie 2005, 2:11

Jestem wielkim fanem FC Barcelony i jest to kosmiczna druzyna, kocham ja od dziecka... Gra tam bardzo wielu znakomitych zawodnikow z ktorych najbardziej lubie magicznego Ronaldinho Gaucho. Jednak moim ulubionym, wspolczesnym zawodnikiem jest Adriano. Strasznie podoba mi sie jego styl gry, tj. dynamika, sila fizyczna a przy tym bajeczna technika... Jest to mlody gracz ze swietlana przyszloscia i jestem pewien ze juz niedlugo zostanie nagrodzony zlotym butem.

Jesli chodzi o historie to moim ulubionym pilkarzem jest Pepa Guardiola, chodz pomimo wieku pamietam tylko jego ostatnie sezony w FC Barcelonie... Niestety w 2001 roku opuscil moj ukochany klub ale na dlugo pozostanie w mojej pamieci.

Pozdro

Awatar użytkownika
Blant
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blant » 26 sie 2005, 18:29

Kiedyś moim ulubionym piłkarzem był Zinedine Zidane teraz już za nim tak bardzo nie przepadam jeraz bardzo lubie Jacka Krzynówka za wszystko a przede wszystkim silne strzały zza pola karnego.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”