Polscy kibice - Strona 322

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 14:16

j1mmy pisze: A wiecie jaki byłby lament jakby tam w Hiszpanii jednego czy drugiego przypadkiem zabili jak w Knurowie ?
i wiecej pustych trybun na Legii :D

Dobra dedykacja filmuku dla siebie :D

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 19 paź 2016, 15:13

Dostał pałą bo pewnie darł jakieś rynsztokowe hasła. Może nawet poczytał i krzyczał "puta policia".
Lać to to barachło.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2016, 15:58

Dostał pałą bo pewnie darł jakieś rynsztokowe hasła. Może nawet poczytał i krzyczał "puta policia".
Lać to to barachło.
Za starych czasów wracałem z Legii i jak zwykle autobusy były napchane ludźmi. Akurat przechodziłem obok takiego, który został zatrzymany przez policję. Szedłem sobie normalnie z szalikiem, nic nie krzycząc, nie prowokując. Normalnie wracałem do domu. Wtedy i jak na razie jedyny raz w życiu dostałem pałką po plecach. Tak więc wyłącz komputer, a włącz życie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 16:11

Takie sytuacje to standard. Raz z jakiegoś wyjazdu wracalismy, mieliśmy swój pociag wynajęty, jestesmy już w środku, stoimy na peronie, okna pootwierane i co? oczywiscie pieski do wiekszosci okien psiknęły gazem i tekst "to na powrót". To było jakies może 7-8 lat temu, więc jeszcze przed smartfonami nagrywającymi wszystko ;)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 paź 2016, 16:43

przesadzacie z tym pojazdem na kibiców Legii, spójrzcie np. tutaj:
Obrazek
tych dobrych cech jakoś telewizja nie pokazuje

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 19 paź 2016, 17:32

Pewnie, że po stronie Policji też są jełopy. I takich również pałować należałoby.
No ale jak się widzi takich gości jak na fotce powyżej i wchodzi między nich to nie licz na to, że na 100% nie wyłapiesz pałeczką, mimo, że jesteś spokojniutki.

Poza tym ten typek na filmie co oberwał ewidentnie nie był spokojny.
cloner pisze: Takie sytuacje to standard. Raz z jakiegoś wyjazdu wracalismy, mieliśmy swój pociag wynajęty, jestesmy już w środku, stoimy na peronie, okna pootwierane i co? oczywiscie pieski do wiekszosci okien psiknęły gazem i tekst "to na powrót". To było jakies może 7-8 lat temu, więc jeszcze przed smartfonami nagrywającymi wszystko ;)
I nie krzyczeliście nic w stylu hwdp, acab albo "kto nie skacze" ?

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 19 paź 2016, 17:50

MaUser_FCI pisze:
I nie krzyczeliście nic w stylu hwdp, acab albo "kto nie skacze" ?

Podobno zwierzęta ludzkim głosem mówią tylko w wigilię.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 17:51

MaUser_FCI pisze: "kto nie skacze" ?
A co jest złego w śpiewaniu "kto nie skacze ten z policji"? to jakaś obraza dla ciebie? przeciez masz dobre zdanie o policji.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 paź 2016, 18:14

Kiedy ludzie dzielący innych na kategorie bydło, zwierzęta i resztę, tłumaczą jak uzasadnione jest pałowanie osób, które wykrzykują wulgarne przyśpiewki, to znak, że tematowi przyda się odpoczynek.

Gdybym był złym czlowiekiem, życzyłbym wam, by w momencie alkoholowego uniesienia, gdy będziecie dokonywać czynów huligańskich na telewizorze 65 cali w knajpie i pokazywać miejsce w szeregu odwiecznym rywalom okrzykami puta Madryt, czy merda Milan, powstał równie krewki kibic odwiecznego rywala i batonem prosto w twarz ukarał was za rynsztokowe hasła. I bylibyście 'spokojniusi'. Ale ja nikomu tego nie życzę, podaję tylko jako scenariusz pod rozwagę.

Amen.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 paź 2016, 19:20

Zamaskowani sprawcy uzbrojeni w łomy zdemolowali w nocy Halę Gier, znajdującą się obok stadionu piłkarskiego przy Olimpijskiej w Gdyni . W środku kibice Arki przygotowywali meczową oprawę. Doszło do bójki, a starcia miały przenieść się na ulice Witomina.

Do zdarzenia doszło ok. godz. 4. w nocy z soboty na niedzielę. Według niepotwierdzonych informacji kilkanaście osób w kominiarkach uzbrojonych w łomy zaatakowało obiekt oraz znajdujące się w nim osoby. Zniszczyli płot okalający halę, wybili w niej szyby, a na parkiet została wylana farba.

W udostępnionym przez Gdyńskie Centrum Sportu obiekcie znajdowali się kibice Arki, przygotowujący oprawę na najbliższy mecz z Lechią. Doszło do bójki, która przeniosła się poza obiekt. Według nieoficjalnych informacji, jedna osoba jest ciężko poszkodowana - ma połamane obydwie nogi.

Elementy oprawy miały zostać zabrane z hali, a bójka - po wcześniejszej pogoni kibiców - za złodziejami przenieść na ulice Witomina, gdzie policja wylegitymowała kilka osób - mieszkańców Gdańska.
Dzisiaj na meczu skradziona oprawa Arki zawisła na płocie, później spłonęła, a sektorówka została rozerwana. Wszystko na filmiku poniżej. Gorąco się robi przed derbami

http://trojmiasto.tv/Zniszczono-oprawe- ... _serwisy=2

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 paź 2016, 20:57

Bienias pisze:
Lać to to barachło.
Za starych czasów wracałem z Legii i jak zwykle autobusy były napchane ludźmi. Akurat przechodziłem obok takiego, który został zatrzymany przez policję. Szedłem sobie normalnie z szalikiem, nic nie krzycząc, nie prowokując. Normalnie wracałem do domu. Wtedy i jak na razie jedyny raz w życiu dostałem pałką po plecach. Tak więc wyłącz komputer, a włącz życie.
Ja, kilka lat temu wracałem ze Stalowej Woli, w Tarnowie policja zaczęła ostro prowokować i z cwaniackich popychanek, rozpętała się gruba awantura na dworcu. Policja nieźle się zdziwiła, bo została pogoniona.

W Krakowie - Mydlnikach już wesoło nie było. Powitania chlebem i solą nie mieliśmy. Wjechała antyterrorka. Wszyscy po każdym wagonie w środku nocy, klęczeliśmy na kolanach, każdy z osobna obity pałą, głowy porozbijane, wszystkie portfele okradzione a w trakcie trzepania i kamerowania każdego, wagon był opryskany gazem pieprzowym.

Jak każdy wsiadł do pociągu, po leżeniu kilku godzin na ziemi, musieliśmy leżeć w wagonie jeden obok drugiego. Telefony wszyscy mieliśmy wyłączone, komu zagrał dzwonek lub SMS, za darmo areszt na 3 miesiące (niewiarygodne, ale tak było). W trakcie powrotu, wszystkie szyby zamknięte i ogrzewanie włączone na maksa. W tych oparach gazu, które się unosiło z ciepła, sporo osób wymiotowało, jeden obok drugiego.

Wiecie co jest w tym najlepsze? Nikt nam nie uwierzył. Nim wróciłem do domu około 6:00, TVN24 na cały kraj kłapał dziobem o kibolach, bandytach i gratulowali policji, złapania chuliganów. Złotousty Mariusz Sokołowski nie miał bladego pojęcia co i jak, z rana w studiu opowiadał ze szczegółami o interwencji.

Sporo innych atrakcji ze służbami prawa miał prawie każdy, kto trochę pojeździł po Polsce.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 paź 2016, 22:12

przeciez to nasza wina :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 paź 2016, 8:09

Z cyklu na zachodzie sobie poradzili. Tym razem Anglia

Obrazek

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 30 paź 2016, 13:34

Oburzaja sie tu niektorzy jak sie obraza kibicow. Jednak jak ich nie obrazac jak skurwiale dzikusy napierdalaja sie na obwodnicy?! [k****] juz lasow zabraklo zeby sie napierdalac? Jakim trzeba byc bezmozgiem zeby zatrzymywac ruch na drodze na ktorej mozna jechac 120km/h bo [k****] chca pokazac kto jest mocniejszy. Takich zachowan tez bedziecie tu bronic?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 paź 2016, 13:38

Sesto Elemento pisze: Takich zachowan tez bedziecie tu bronic?
Skoro nie przeszkadzało na ciasnych ulicach jak w madrycie to na wiekszych ulicach pewnie też;p

edit, widze głupią odpowiedź clonera to nie mam pytań, na takich nie ma ratunku, iq nie przybędzie
Ostatnio zmieniony 30 paź 2016, 13:45 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”