Hehe - Ajax Amsterdam wszystkich forRoRo pisze:mamy tu prawdziwa kuźnie talentow. Niedlugo bedziemy sprzedawac do Europy![]()
![]()
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 sie 2005, 10:09
Hehe - Ajax Amsterdam wszystkich forRoRo pisze:mamy tu prawdziwa kuźnie talentow. Niedlugo bedziemy sprzedawac do Europy![]()
![]()
![]()
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 sie 2005, 10:51
No i rob jeszcze jakies ramki (edit-stroke) a do tekstu dodawaj efekty np outer glow bo to fajnie wygladaPisakk pisze:Dzięki RoRo za miłe słowa. Co do stadionu Mestalla, zamiast koszulki to mnie osobiście podobało się bardziej to drugie więc tak zostawiłem. Ten pierwszy sig wyszedł mi troche gorzej więc zmodyfikuje sobie ten drugi aby był o Aimarze i będzie luz.
![]()
![]()
Ja mialem problem z wielkoscia obrazkow jak uzywalem Photoshopa 9.0, teraz jak przerzucilem sie na 7.0 to wszytko jest w porzadku. A ty jakiej uzywasz wersji ??nowok pisze:nudziło mi sie i zrobiłem sobie siga ... ten który mam w podpisie.......... tylko gdy zmiejszam jego wielkosc tak jak mi kiedys Roro radziłes, pogarsza sie jego jakosc co widac ponizej
/ nie wiem co zrobic zeby wyglądało to lepiej a przy tym nie zajmowało duzo miejsca ...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 27 sie 2005, 11:00
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 sie 2005, 11:03
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 27 sie 2005, 12:02

k@li

Bianconneri ( Ali )
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 sie 2005, 12:53
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 27 sie 2005, 13:17
Bianconneri ( Ali )
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 sie 2005, 13:20
A dziwi Cię to? Ja jestem Juventini.Bianconneri ( Ali ) pisze:Snipp nie lubisz Romy ???
O sigu się przecież nie wypowiadałem. Przeciętny moim zdaniem.Bianconneri ( Ali ) pisze:Ale dzieki za szczerą ocene
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 27 sie 2005, 13:56
Bianconneri ( Ali )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 27 sie 2005, 15:05
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotletbam » 28 sie 2005, 0:11

kotletbam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 0:21
Bierzesz funkcje rysowanie prostokątów. np koloru białego. Masz go zaznaczony i obracasz go trzymając shift, na samym koncy dajesz warstwa, styl warstwy i zmniejszasz krycie wg. gustu, to wszystko...spyrczak pisze:Mam pytanie w jaki sposob mozna na obrazek nalozyc jakis pasek np. koloru czerwonego?? cos takiego jak w sygnaturce Maxi Lopez powyzej.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 sie 2005, 9:19
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 9:38
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio