Rajdy samochodowe - WRC - Strona 11

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Rajdy samochodowe - WRC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sty 2016, 13:50

ubek pisze:Na razie nie wiadomo, co będzie dalej. Chodżą plotki, że Kubica może zamienić rajdy na coś innego. Sam oczywiście niewiele zdradza na temat przyszłości, ale wiadomo tyle, że jest na diecie, a to może być istotna informacja.
Czyli skoki, to ma sens. Znowu będzie można go oglądać przy schabowym, może Nick Heidfeld też się skusi?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 sty 2016, 14:23

Na temat wypadku nie będę się wypowiadał,bo każdy i tak będzie miał swoją rację...Wypowiem się na temat przyszłości - moim zdaniem RK może jeszcze jakiś rajd na asfalcie pojedzie? Niemiec czy Francji...Ale widać,że szykuje jakąś niespodziankę i powrót do wyścigów - czy to będzie seria DTM,WTCC - choć wydaje mi się,że wyścigi LMP1 i start w Le Mans również nie można wykluczać...A w przyszłym roku F1 w Ferrari po odejściu Raikkonena,ależ to byłaby bomba w świecie motorowym i nie tylko :blow: Po kilku ostatnich filmikach przyznaje sam już straciłem nadzieję :(

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 sty 2016, 15:52

ddemon pisze:Na temat wypadku nie będę się wypowiadał,bo każdy i tak będzie miał swoją rację...Wypowiem się na temat przyszłości - moim zdaniem RK może jeszcze jakiś rajd na asfalcie pojedzie? Niemiec czy Francji...Ale widać,że szykuje jakąś niespodziankę i powrót do wyścigów - czy to będzie seria DTM,WTCC - choć wydaje mi się,że wyścigi LMP1 i start w Le Mans również nie można wykluczać...A w przyszłym roku F1 w Ferrari po odejściu Raikkonena,ależ to byłaby bomba w świecie motorowym i nie tylko :blow: Po kilku ostatnich filmikach przyznaje sam już straciłem nadzieję :(
Nie obstawialbym dtmów, bo tam waga ciała nie ma znaczenia. Skoki albo F1. :)

cloner pisze:A ja tylko wkleilem link, bez komentarza. A ty się napinasz.
Zadalem panu, panie pośle, tylko rzeczowe pytania, a pan ucieka się od odpowiedzi. Tchórz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2016, 15:58

Daj se siana ubek, cos ci fejm do głowy strzelił i zachowujesz sie jak gwiazdorek.
A o WRC zielonego pojęcie nie mam, nigdy nie oglądałem, tylko robię bekę z Kubicy, który ciągle wypada z trasy. Wolę Formułę1, o niej mam większe pojęcie, oglądałem ją w RTL, gdy ty jeszcze telewizora nie miales w domu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sty 2016, 16:09

Tutaj jest filmik jak przy okazji wypadku obili trochę auto Kubicy

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 sty 2016, 16:35

cloner pisze:Daj se siana ubek, cos ci fejm do głowy strzelił i zachowujesz sie jak gwiazdorek.
A o WRC zielonego pojęcie nie mam, nigdy nie oglądałem, tylko robię bekę z Kubicy, który ciągle wypada z trasy. Wolę Formułę1, o niej mam większe pojęcie, oglądałem ją w RTL, gdy ty jeszcze telewizora nie miales w domu.
Czyli miałem rację, zero jakiegokolwiek pojęcia. Jedynie pieniactwo i prostactwo. Mogę sobie dać siana, ale to i tak nie zmieni tego, że Tobie nadal słoma z butów wystaje.
cloner pisze:cos ci fejm do głowy strzelił i zachowujesz sie jak gwiazdorek.
:haha: :lol2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2016, 16:41

ubek pisze:Jedynie pieniactwo i prostactwo.
Jeśli w ten sposób każdego oceniasz ktory wkleja same linki w postach to ok, niezly cham z ciebie. eot.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 24 sty 2016, 16:48

Księżniczka się obraziła..

Mistrzu autorefleksji, daleko mi do oceniania ludzi na podstawie tego, co wypisują w necie. Przekonał się o tym, choćby czarny. Nie odwracaj kota ogonem :)

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 484

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 25 sty 2016, 15:22

ubek pisze: Nie obstawialbym dtmów, bo tam waga ciała nie ma znaczenia. Skoki albo F1. :)
Czy w tej nowej (może nie nowej, nie znam się zupełnie na tym) Formule E liczy się waga kierowcy?

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 25 sty 2016, 19:28

Nie interesowałem się tą formułą, więc nie wiem dokładnie. Ale widząc jakie tam jeżdżą bolidy, domyślam się, że waga ma znaczenie, tak samo jak w F1. Zobaczymy gdzie Kubica wyląduje, bo jak zwykle tutaj nic wcześniej nie zdradzą.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 sty 2016, 19:59

Kubica wspominał coś o drugiej połowie roku...Hm..A Verva ogłosiła już skład kierowców na przyszły sezon w Porsche SuperCup ??? Jak wiadomo jeżdzą po Europie,po torach F1,które Polak zna -sezon zaczyna się w maju od pierwszych dwóch wyścigów - Barcelona i Monako,gdzie wiadomo Polak miałby trudności z ręką) i potem start w 3 kolejnym wyścigu 19.06 lub w czwartym 3.07 w GP Austrii...Dopóki RK sam nie określi,spekulacji jego przyszłości będzie sporo...

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Rajdy samochodowe - WRC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 lis 2016, 11:29

Dopiero przeczytałem, że VW się wycofuje. W takim wypadku, pewnie na 90% Kubica nie wraca..

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Rajdy samochodowe - WRC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lis 2016, 11:49

Nie wiadomo - Ponoć Toyota kusi Kubicę pytanie czy skusi się na WRC?
Wczoraj przeczytałem,że Wolff nieustannie namawia Kubicę na DTM,gdyż F1 nie jest możliwa z racji jego ograniczeń :P
Cóż co w głowie RK nie wiadomo,ale raczej na pewno nie trenuje kolarstwa :rotfl:

VW się wycofuje,bo Koreańczyki zaczęli produkować ich części :haha: A że się nie wyrabiają to...arrivederci roma szukaj nowej pracy jak sypną kary :lol2: hahahaha

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Rajdy samochodowe - WRC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 lis 2016, 11:52

Ale zobacz, kto zostaje teraz na rynku.. Ogier, Latvala..

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Rajdy samochodowe - WRC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lis 2016, 12:41

Owszem,ale też Ci kierowcy przechodząc do nowego zespołu podejmują ogromne ryzyko w nadszarpnięciu swojej reputacji...
Bynajmniej jest ciekawie,bo na nawet jeśli myśli o F1 to na rynku wszystkie miejsca pozajmowane - może jeszcze Sauber,ale bardziej obstawiam WTCC czy też wyścigi długodystansowe :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”