Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 26 sie 2005, 22:05
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 26 sie 2005, 22:55
Mikusinski pisze:Drodzy, Essien jest bardzo utalentowanym i perspektywicznym graczem, Romek się nim zainteresował po jego świetnych występach w OL. Jednak do dzisiaj sie zastanawiam czy Red Romek nie dał sie zrobić w bambuko Wink Question Czy włodarze Olympique na czele z Aulasem nie wyciągnęli od niego o pare milionów za dużo Question
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 1:03
Mikusinski pisze:Drodzy, Essien jest bardzo utalentowanym i perspektywicznym graczem, Romek się nim zainteresował po jego świetnych występach w OL. Jednak do dzisiaj sie zastanawiam czy Red Romek nie dał sie zrobić w bambuko Czy włodarze Olympique na czele z Aulasem nie wyciągnęli od niego o pare milionów za dużo
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sie 2005, 1:34
bagg pisze:ale dla mnie to Aulas jest genialny.....tak naciągnął abramovich'a. Piłkarz, ktoóry dopiero w poprzednim sezonie zaczął grać w 1.składzie na poziomie sprzedany za taką kasę. Podziwam działaczy OL Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę )
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sie 2005, 2:10
czemu odrazu piszesz niewypał? Dla mnie Essien jest bardzo dobrym zawodnikiem, pokazał , ze ma możliwosci...kompletne nie porozumienie pisac odrazu niewypał...Krzysztof Jarzyna pisze:bagg pisze:ale dla mnie to Aulas jest genialny.....tak naciągnął abramovich'a. Piłkarz, ktoóry dopiero w poprzednim sezonie zaczął grać w 1.składzie na poziomie sprzedany za taką kasę. Podziwam działaczy OL Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę )![]()
naciagnac Romka to nie jest wielki problem... o ile w ogole mozna mowic o naciaganiu
przeciez gdyby krzyknal 50mln to tak czy tak Essien by przeszedl. a to o czym napisales (jeden sezon dobrej gry) to jest wlasnie to psucie rynku przez Ruska. bo jezeli za Aulasem pojda inni, to bedzie coraz wiecej takich kosztownych niewypalow. nie mowiac juz o gwizdeczkach zarabiajacych niebotyczne kwoty za siedzenie na lawkach.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 8:21
Kamil232 pisze: czemu odrazu piszesz niewypał? Dla mnie Essien jest bardzo dobrym zawodnikiem, pokazał , ze ma możliwosci...kompletne nie porozumienie pisac odrazu niewypał...
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 sie 2005, 8:33
Drogba był niewypałembagg pisze:Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę
[nevermind] pisze:Zapytaj sie twojego psychiatry
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 8:39
Mikusinski pisze:Drogba był niewypałem
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 sie 2005, 8:48
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 9:02
Kupując tego zawodnika Chelsea chciała żeby strzelał dla nich jak najwięcej bramek, tak? OK, rozumiem sytuację z aklimatyzacją....ale jeśli on był kupiony za takie pieniądze, a w lidze ma strzelić ok. 15 bramek to coś nie takMikusinski pisze:Sam przyznaję, że pierwszy sezon w Chelsea nie wyszedł za bardzo. Jednak przecież, każdy wie, że najtrudniejsza jest aklimatyzacja, zamienił cieple morze, owoce morze, plaże i słońce na deszcz, śnieg i wiatr. Po za tym Ligue 1 jest łatwiejsza poziomem od Premiership. Liczę, że w tym sezonie napastnik z Wybrzeża Kości Słoniowej strzeli ok. 15 goli.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 18:04
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 27 sie 2005, 19:08
K@rolas_RSP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 19:23
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:29
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited