Twój ulubiony piłkarz? - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Shevchenko 7
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevchenko 7 » 26 sie 2005, 18:39

Ja jestem fanem Milanu. ( pozdrawiam wszystkich kibi ców tego klubu)
Moim ulubonym piłkarzem jest Andriy Shevchenko ( jak widać mój nick jest nazwiskiem tego piłkarza oraz jego numerem na koszulace)

GLORY GLORY GLORY MILAN!!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2005, 18:52

Shevchenko 7 pisze:Ja jestem fanem Milanu. ( pozdrawiam wszystkich kibi ców tego klubu)
Moim ulubonym piłkarzem jest Andriy Shevchenko ( jak widać mój nick jest nazwiskiem tego piłkarza oraz jego numerem na koszulace)
tak.. widać po avatarze, że cieszyłeś sie z interwencji Dudka w finale - jak zatrzymał kilka razy twego ulubionego piłkarz - chyba miałeś rozdarte serce :lol:

stasiuu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stasiuu » 26 sie 2005, 19:10

Ja bardzo lubie Riquelme a pozatym: Solari , Luis Garcia i jeszcze kilku lubie troche mniej

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 26 sie 2005, 20:14

Carles Puyol - obecny kapitan Blaugrany, za poświęcenie dla zespołu, umiejętnośći zarówno w obronie, jak i ataku, były mecze gdy będąc 1 na 1 z przeciwnikiem, mając za sobą tylko pustą bramkę bronił druzynę przed utratą gola wybijając piłkę z linii bramkowej lub biorąc ją na twarz badż klate...

Xavi - ten zawodnik odrazu przypadł mi do gustu, ponieważ gram na jego pozycji i staram się go naśladować, tak jak Puyol, zawsze poświęca się dla zespołu, świetny technicznie, bardzo dobry strzał...

No i Ronaldinho, świetny piłkarz, zawsze uśmiechnięty, wspaniały człowiek poza boiskiem.

Lubię oglądać w akcji jeszcze Quaresme, Cristiano Ronaldo i Robbena

Awatar użytkownika
Shevchenko 7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevchenko 7 » 27 sie 2005, 10:15

fieldy pisze:
Shevchenko 7 pisze:Ja jestem fanem Milanu. ( pozdrawiam wszystkich kibi ców tego klubu)
tak.. widać po avatarze, że cieszyłeś sie z interwencji Dudka w finale - jak zatrzymał kilka razy twego ulubionego piłkarz - chyba miałeś rozdarte serce :lol:
Mój avatar oznacza to że ja szanuje Jerzego Dudka. Pięknie bronił strzały Shevchenki i nie tylko jego!!!!
A co rozdartego serca to masz racje. Jak Dudek obronił dwa sztrzały w dogrywce Shevchenki to myślałem że moje serce pęknie. A przy karnym omał co sie nie popłakałem ze złości.

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 27 sie 2005, 10:38

Moj ulubiony pilkarz to od zawsze Raul Gonzalez:)
ale takze bardzo lubie : Kake,Ibrahimovica,Zidane'a,Luque,Chivu,Figo i ROBINHO
:twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 12:44

owad pisze:ROBINHO
A od kiedy go lubisz?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 27 sie 2005, 14:58

Moim ulubionym pilkarzem jest oczywiscie MICHAEL BALLACK ofensywny pomocnik Bayernu Monachium i reprezentacji Niemiec (dla tych co nie wiedza :P) :) Polubilem go w momencie gdy po jego swietnych wystepach w Lidze Mistrzow w barwach "Aptekarzy" przeniosl sie na Säbenerstraße czyli do Bayernu ktory jest zreszta moim ukochanym klubem :):D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 15:04

Anka pisze:
owad pisze:ROBINHO
A od kiedy go lubisz?
prawdopodobnie od kiedy Real zaczął się Nim interesować :? :roll: a wiesz może przypadkiem, owad, ile Twój idol ma lat? Co nam możesz o Nim opowiedzieć? :?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 sie 2005, 15:12

fetko pisze:Carles Puyol - obecny kapitan Blaugrany, za poświęcenie dla zespołu, umiejętnośći zarówno w obronie, jak i ataku, były mecze gdy będąc 1 na 1 z przeciwnikiem, mając za sobą tylko pustą bramkę bronił druzynę przed utratą gola wybijając piłkę z linii bramkowej lub biorąc ją na twarz badż klate...

Pamiętam taką sytuacje z meczu Barcy z Realem (chyba pierwszy mecz w poprzednim sezonie) gdy Raul położył Valdesa na ziemi i strzelił dość mocno pod poprzeczkę a Puyol wyskoczył do tej piłki i przyjął ją na twarz. Muszę przyznać, że zrobiło to na mnie duże wrażenie.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 28 sie 2005, 0:59

ManU... and Argentina

Andres D'Alessandro... co tu wiecej pisac... poprostu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 10:31

spyrczak pisze:MICHAEL BALLACK ofensywny pomocnik Bayernu Monachium i reprezentacji Niemiec (dla tych co nie wiedza )
ja zawsze myślałem, że on ci jest zwykłym pomocnikiem :oops:
Shevchenko 7 pisze:A przy karnym omał co sie nie popłakałem ze złości
a ja ze szczęścia :lol:

bagg pisze:a wiesz może przypadkiem, owad, ile Twój idol ma lat? Co nam możesz o Nim opowiedzieć?
obecnie o Robinho jest już tak głośno i dużo w prasie, w necie, że to nie sztuka powiedzieć ile on ma lat, czy jak gra, jakie ma ulubione zwody [w kółko o tym piszą, mówią]

MarcinGol pisze:Andres D'Alessandro
świetny zawodnik, MarcinGol nie uważasz, że jest za słaby fizycznie na Bundesligę? [strzelił wczoraj gola [zaraz pójde go obejrzeć :lol: ]] ale jednak zawodnicy innych drużyn mają bardzo łatwe zadanie, kiedy chcą go powstrzymać np. przed kontrą, poprostu go foulują [bo on nie ma tyle siły żeby powalczyć z tymi największymi] może jakby przeszedł do La Ligi byłoby mu łatwiej :?:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 10:39

A ja mam pytanie do Owada... Powiedz szczerze ile meczów widzisałes w wykonaniu Robinho ??? Moim zdaniem jesli mówie ze ktos jest moim ulubionym piłkarzem to przynajmniej ogladam jego mecze lub staram sie ogladac skróty... Watpie zebys miał lige brazylijską na satelicie...

skyline
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyline » 28 sie 2005, 10:44

Moimi ulubionymi piłkarzami są:Henry,C.Ronaldo,Ronaldinho,J.Dudek oraz jedyny niepowtarzlny Freddy Adu

Awatar użytkownika
Totti16
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 28 sie 2005, 10:48

Moim idolem jest Francesco Totti.Szanuje go za to że został w Romie bo jakby chciał to by przeszedł do Realu lub Chelsea...FORZA ROMA FORZA TOTTI. Jeszcze lubie Montelle,Chivu,Mexesa,Nonde,Taddeiego :lol: Jedno Serce jeden klub ASR !!!!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”