Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 28 sie 2005, 11:12
Raulito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:18
Raulito pisze:Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:25
bagg pisze:i jak tu wierzyć, że Real ma normlanych kibiców jak tu 1/3 z nich dopiero co im zaczęła kibicować bo a to przeszedł świetny Robinho(którego oczywiście ani razu w akcji nie widzieli) albo gra tam najlepszy na świecie Ronaldo
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 11:30
A ja do tej pory byłem przekonany, że najlepszym piłkarzem świata został wybrany Ronaldinho a tu taki klopsFigo11 pisze:A co do Ronaldo aktualnie jest mistrzem świata królem strzelców tej imprezy więc jest najlepszy na świecie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:32
jeśli to, że strzelił najwięcej bramek na Mistrzostwach Świata oznacza dla Ciebie, że jest najlepszy na świecie to życzę powodzenia(przyda się)Figo11 pisze:A co do Ronaldo aktualnie jest mistrzem świata królem strzelców tej imprezy więc jest najlepszy na świecie, i trudno się z tym niezgodzić...
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:38
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:44
Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy
czytanie ze zrozumieniem się kłaniabagg pisze:albo gra tam najlepszy na świecie Ronaldo
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:47
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 11:52
Czy to, że Ronaldo zdobył tytuł króla strzelców mistrzost świata oznacza, że przez 4 lata będzie najlepszym napastnikiem świataFigo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.
Figo11 pisze:Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:52
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 12:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:04
Figo11 pisze:Najwazniejsza imprezą na świecie dla sportowców są Mistrzostwa Świata...a skoro Ronaldo był tam najlepszy a Mistzrem jest się przez 4 lata to dla mnie on jest najlepszy przez jeszcze rok a takie roczne nagrody jak otrzymał Ronaldinho to tez jest coś...tylko to nie moze sięrownać z Mistrzostwem choć Ronaldinho tez je zdobył, ale to Ronaldo byl najlepszym napastnikiem. Zawodnik Roku, a Mistrz Świata to jest różnica...To tak jak Małysz występował w glori mistrza prez 2 lata, tak barca występuje w tym roku w glori mistrza, tak Ronaldo występuje w roli mistrza świata i króla strzelców, gdyby to zdobył e2 ohoh...co to by było...
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 12:10
hola holaFigo11 pisze:Najwazniejsza imprezą na świecie dla sportowców są Mistrzostwa Świata...a skoro Ronaldo był tam najlepszy
Ty wiesz w ogóle co piszeszFigo11 pisze:To tak jak Małysz występował w glori mistrza prez 2 lata, tak barca występuje w tym roku w glori mistrza, tak Ronaldo występuje w roli mistrza świata i króla strzelców
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sie 2005, 12:14
Figo11 pisze:Według mnie Ronaldo jest najlepszy bo byl najskuteczniejszy na MŚ a e2 jedna brameczka w tej imprezie zdobyl
Fajne masz zdanie, jak kazdy mierny kibic ktory patrzy tylko w jedna strone.bagg pisze:którym moim zdaniem najlepszy nie jest, już nie
Ehhh, klania sie jak klania, tylko ze ty sam raczej nie lapiesz co piszesz.bagg pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania
Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy
bagg pisze:eśli to, że strzelił najwięcej bramek na Mistrzostwach Świata oznacza dla Ciebie, że jest najlepszy na świecie to życzę powodzenia(przyda się)
bagg pisze:No i jest Mistrzem Świata pozatym co nie oznacza, że jest najleszpy.
To mowimy o pilkarzu czy napastniku w koncu? I w ogole jak mozna mowic ze jeden pilkarz w grze druzynowej jest najlepszy na swiecie, przeciez to debilizm.Niggaz pisze:A ja do tej pory byłem przekonany, że najlepszym piłkarzem świata został wybrany Ronaldinho a tu taki klops
Raulito pisze:Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID
No i co to do cholery ma do czegobagg pisze:O ile mnie pamięc nie myli to najlepszy na tej imprezie był Kahn? ale mogę się mylić
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:15
Niggaz pisze:Idąc dalej to nie Ronaldo zdobył mistrzostwo świata tylko reprezentacja Brazylii. Ronaldo jest reprezentantem aktualnych mistrzów świata. Co ciekawe Ronaldinho również a więc wygląda na to, że mistrzem świata jest także Ronaldinho A to ci heca
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio