Real Madryt (zbiorczy) - Strona 126

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 28 sie 2005, 11:12

Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak :) dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:18

Raulito pisze:Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID

i jak tu wierzyć, że Real ma normlanych kibiców :? :lol: jak tu 2/3 z nich dopiero co im zaczęła kibicować bo a to przeszedł świetny Robinho(którego oczywiście ani razu w akcji nie widzieli) albo gra tam najlepszy na świecie Ronaldo :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:25

bagg pisze:i jak tu wierzyć, że Real ma normlanych kibiców jak tu 1/3 z nich dopiero co im zaczęła kibicować bo a to przeszedł świetny Robinho(którego oczywiście ani razu w akcji nie widzieli) albo gra tam najlepszy na świecie Ronaldo

Świetne stwierdzenia, powinni Cię spalić za herezje...

A co do Ronaldo aktualnie jest mistrzem świata królem strzelców tej imprezy więc jest najlepszy na świecie, i trudno się z tym niezgodzić...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 11:30

Figo11 pisze:A co do Ronaldo aktualnie jest mistrzem świata królem strzelców tej imprezy więc jest najlepszy na świecie
A ja do tej pory byłem przekonany, że najlepszym piłkarzem świata został wybrany Ronaldinho a tu taki klops :angry2:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:32

Figo11 pisze:A co do Ronaldo aktualnie jest mistrzem świata królem strzelców tej imprezy więc jest najlepszy na świecie, i trudno się z tym niezgodzić...
jeśli to, że strzelił najwięcej bramek na Mistrzostwach Świata oznacza dla Ciebie, że jest najlepszy na świecie to życzę powodzenia(przyda się) :?
No i jest Mistrzem Świata pozatym co nie oznacza, że jest najleszpy. To oznacza, że jest jednym z najlepszych :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:38

Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy :?:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:44

Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy

nie ja powiedziałem zupełnie co innego :?
bagg pisze:albo gra tam najlepszy na świecie Ronaldo
czytanie ze zrozumieniem się kłania :?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:47

No powiedzialeś prawde Ronaldo to napastnik a w dodatku najlepszy na świecie. Poruszyłęś w swych wypocinach kwestie dwóch napastnikow Ronaldo i Robsona.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 11:52

Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.
Czy to, że Ronaldo zdobył tytuł króla strzelców mistrzost świata oznacza, że przez 4 lata będzie najlepszym napastnikiem świata :?: :o :shock: :lol:
Przeca Złoty But powędrował do Forlana i to on jest najlepszy na świecie :lol:
HALA FORLAN :!:
Figo11 pisze:Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy
:roll:
Michael Jordan jest od nich obu lepszy - potwierdził to PZPN

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:52

Źle mnie rozumiesz :? nie poruszyłem kwestie Ronaldo jako napsatnika tylko Ronaldo jak piłkarza :? którym moim zdaniem najlepszy nie jest, już nie

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 12:00

Najwazniejsza imprezą na świecie dla sportowców są Mistrzostwa Świata...a skoro Ronaldo był tam najlepszy a Mistzrem jest się przez 4 lata to dla mnie on jest najlepszy przez jeszcze rok a takie roczne nagrody jak otrzymał Ronaldinho to tez jest coś...tylko to nie moze sięrownać z Mistrzostwem choć Ronaldinho tez je zdobył, ale to Ronaldo byl najlepszym napastnikiem. Zawodnik Roku, a Mistrz Świata to jest różnica...To tak jak Małysz występował w glori mistrza prez 2 lata, tak barca występuje w tym roku w glori mistrza, tak Ronaldo występuje w roli mistrza świata i króla strzelców, gdyby to zdobył e2 ohoh...co to by było...

Według mnie Ronaldo jest najlepszy bo byl najskuteczniejszy na MŚ a e2 jedna brameczka w tej imprezie zdobyl :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:04

Figo11 pisze:Najwazniejsza imprezą na świecie dla sportowców są Mistrzostwa Świata...a skoro Ronaldo był tam najlepszy a Mistzrem jest się przez 4 lata to dla mnie on jest najlepszy przez jeszcze rok a takie roczne nagrody jak otrzymał Ronaldinho to tez jest coś...tylko to nie moze sięrownać z Mistrzostwem choć Ronaldinho tez je zdobył, ale to Ronaldo byl najlepszym napastnikiem. Zawodnik Roku, a Mistrz Świata to jest różnica...To tak jak Małysz występował w glori mistrza prez 2 lata, tak barca występuje w tym roku w glori mistrza, tak Ronaldo występuje w roli mistrza świata i króla strzelców, gdyby to zdobył e2 ohoh...co to by było...

O ile mnie pamięc nie myli to najlepszy na tej imprezie był Kahn? ale mogę się mylić

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 12:10

Figo11 pisze:Najwazniejsza imprezą na świecie dla sportowców są Mistrzostwa Świata...a skoro Ronaldo był tam najlepszy
hola hola :!:
Ronaldo nie był tam najlepszy tylko był królem strzelców.

Idąc dalej to nie Ronaldo zdobył mistrzostwo świata tylko reprezentacja Brazylii. Ronaldo jest reprezentantem aktualnych mistrzów świata. Co ciekawe Ronaldinho również a więc wygląda na to, że mistrzem świata jest także Ronaldinho :o A to ci heca :roll:
Figo11 pisze:To tak jak Małysz występował w glori mistrza prez 2 lata, tak barca występuje w tym roku w glori mistrza, tak Ronaldo występuje w roli mistrza świata i króla strzelców
Ty wiesz w ogóle co piszesz :?: :roll:
Małysz zdobył trofeum indywidualne. Czyli powiedzmy, że był najlepszy (Małysz).
Barca zdobyła trofeum jako klub i jako klub była najlepsza.
Ronaldo nie zdobył mistrzostwa świata tylko Brazylia je zdobyła :!: Brazylia jest mistrzem świata a Ronaldo zdobył tytuł króla strzelców na mistrzostwach które już się zakończyły :!:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sie 2005, 12:14

Figo11 pisze:Według mnie Ronaldo jest najlepszy bo byl najskuteczniejszy na MŚ a e2 jedna brameczka w tej imprezie zdobyl

To zes pojechal :? tylko zauwaz w jakich ci dwaj panowie graja reprezentacjach. W ogole jak patrze na ta dyskusje to wrecz mnie wk.....rza.

bagg pisze:którym moim zdaniem najlepszy nie jest, już nie
Fajne masz zdanie, jak kazdy mierny kibic ktory patrzy tylko w jedna strone.
bagg pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania
Ehhh, klania sie jak klania, tylko ze ty sam raczej nie lapiesz co piszesz.
Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy

Ojj, ktos ci chyba grabki zwinal :?

Hmmm, tak sie zastanawiam, Ronnaldinho to podobno napastnik, bramek ma jak na lekarstwo, wiec gdzie tu jego "napastnikowosc".

Co do przykladu Malysza to wedlug mnie jest bardzo dobry... tylko trza by go troszke rozwinac.
bagg pisze:eśli to, że strzelił najwięcej bramek na Mistrzostwach Świata oznacza dla Ciebie, że jest najlepszy na świecie to życzę powodzenia(przyda się)

No sory, ale skoro strzelil najwiecej bramek na MŚ, plus do tego strzela minimum 25 bramek w sezonie to o czyms to swiadczy, bo jezeli nie to tobie zycze powodzenia.
bagg pisze:No i jest Mistrzem Świata pozatym co nie oznacza, że jest najleszpy.

najleszpy? moze nie, ale Mistrz Świata oznacza ze ktos jest najlepszy oczywiscie poza pilka nozna i innymi sportami druzynowymi. Bo panowie zauwarzcie do cholery ze Ronaldinho tez tamten tytul wywalczyl.
Niggaz pisze:A ja do tej pory byłem przekonany, że najlepszym piłkarzem świata został wybrany Ronaldinho a tu taki klops
To mowimy o pilkarzu czy napastniku w koncu? I w ogole jak mozna mowic ze jeden pilkarz w grze druzynowej jest najlepszy na swiecie, przeciez to debilizm.
Raulito pisze:Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID

A do ciebie tylko tyle, jezeli masz pisac wiecej to zlituj sie i zaprzestan, ponizania siebie i obnizania poziomu forum ktore i tak juz spadlo na pysk :?.
bagg pisze:O ile mnie pamięc nie myli to najlepszy na tej imprezie był Kahn? ale mogę się mylić
No i co to do cholery ma do czego :?

Sory ze nie pokolei, ale tak zasuwacie ze swoimi idiotyzmami ze nie nadarzalem.

Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:15

Niggaz pisze:Idąc dalej to nie Ronaldo zdobył mistrzostwo świata tylko reprezentacja Brazylii. Ronaldo jest reprezentantem aktualnych mistrzów świata. Co ciekawe Ronaldinho również a więc wygląda na to, że mistrzem świata jest także Ronaldinho A to ci heca

Dokładnie to Niggaz starałem mu się wytłumaczyć :? ale jemu coś ciężko zrozumieć chyba :?

P.S. Czyli Kahn był tam najleszpy, tak?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”