FMy - Strona 217

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
viadro
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 28 sie 2005, 12:46

bagg pisze:
viadro pisze:ja grałem dużoooooo Realem, tzn. np. 3 sezony i mi się savzwalił, ale jak grałem od nowa to starałem się robić taki składj ak wcześniej, że niby kontynuacja, a teraz znowu nimi gram, tylko teraz chce sobie zrobić zespół gwiazd, bez żadnyc talentów tylko taki dream team zeby zabijać wszystkich najlepiej mi się grało Realem MAdryt
Ale grałem też Saragossą, w 1 sezonie byłem 3 a w 2 i 3 przegralem mistrzostwo z Barca w ostatnim meczu, bardzo fajnie się też grało to by było na tyle
dla mnie taka gra jest bezsensu po sezonie, dwóch się nudzi i grać się odechciewa
wiem, podzielam twoje zdanie, dlatego zagram ostatnie 10 męczy zeby skończyć sezon z koło 25 pkt. przewagą i może zagram Liverpoolem albo imś nie wiem zobaczy się, może będe kontynował Wisłą Kraków, nie wiem... a jaką poleciacie dużynę 2 ligową żeby trzeba było WALCZYĆ o awans ?? (tylko prosze bez niemców) alob ligę którą się trudno gra (tylko nie angielską bo jak słyszę, że ona jest trudno to mi się srać chce :P )

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 12:48

zagraj angielska zobacz jak tam sie gra nie radze grac we wloszech bo sa surowi prezesowie

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 28 sie 2005, 12:55

malo ambitnie niektorzy graja - co to za problem wziac real albo cos innego z wielkich klubow i po 2-3 sezonach miec mega pake ?? :/
zagrajcie bardziej ambitnie - czyli wezcie lige Slowacka, Szwedzka, Rumunsk, Bialoruska itp. i zrobcie z batoniarskich zespolow zespol ktory bedzie regularnie grac w LM i bedzie walczyc o jak najwyzsze cele w Europie.
Wtedy jest przyjemnosc z gry w FMa a granie takimi potegami to moim zdaniem jest dobre dla tych co nie potrafia grac dobrze w FMa.

Pozdro for All

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 13:06

tak
to zagraj sobie liverpoolem tez jest ciezko....

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 28 sie 2005, 13:11

to wezi serie c i jakis najslabszy klub z tej ligi wtedy bedziesz mial ciezko,

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 13:13

mam problem robilem oststni formata..i nie wiem gdzie mam zgrac save-y do fm bo nie ma folderu w moich dok sprot interactive...zainstalowalem fm a nie mam gdzie zgrac straych savow...pomocy koledzy :( pilne gdzie jest folder z saveami ??

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 28 sie 2005, 13:14

gikerek ciezko ?? przeciez mozesz miez kazdego zawodnika jakiego chcesz. no moze nie na poczatku ale po 2-3 sezonach to bez problemu :)
Gem16 serie C ?? nie chce mi sie grac w Serie C bo komp by za wolno chodzil poza tym to gram w lige Szwedzka Malmo FF i tam jest ciezko.
Nie zapominaj ze do Serie C wielu zawodnikow woli isc niz do Malmo :/
W ogole malo kto chce do mnie isc. Wiec to jest ciezka gra.
Ale za to jaka przyjemna :)

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 13:39

odpwie mnie ktos na moj problem bo nie moge garc w fm prosze jak dzisaj nie zagram to bedzie juz 3 dzien musze garc w fm-a :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 sie 2005, 13:50

gikerek pisze:mam problem robilem oststni formata..i nie wiem gdzie mam zgrac save-y do fm bo nie ma folderu w moich dok sprot interactive...zainstalowalem fm a nie mam gdzie zgrac straych savow...pomocy koledzy :( pilne gdzie jest folder z saveami ??
Mosz:
C:\Documents and Settings\*****\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2005\games
*- w tym, że to jest nazwa użytkownika komputera. myślę ze bedziesz wiedzial o co w tym chodzi.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 13:55

metol pisze:
gikerek pisze:mam problem robilem oststni formata..i nie wiem gdzie mam zgrac save-y do fm bo nie ma folderu w moich dok sprot interactive...zainstalowalem fm a nie mam gdzie zgrac straych savow...pomocy koledzy :( pilne gdzie jest folder z saveami ??
Mosz:
C:\Documents and Settings\*****\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2005\games
*- w tym, że to jest nazwa użytkownika komputera. myślę ze bedziesz wiedzial o co w tym chodzi.
ale w moich dokumentach nie ma foderu \Sports Interactive\Football Manager 2005\games i nie wiem co mam zrobic...jak robie zapis to on chce mi to zapisywac w moich dokmuentach a nie w foldeze Sports Interactive(ktorego tam nie ma) w moich dokumnetach a jak juz zapisze to on tego nie czyta bo nie widzi tego...bardzo duzy zonk pomcy

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 28 sie 2005, 14:08

to utwórz katalog Games

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 14:10

ale przez co i jak gdzie ?? ja nie ma w moich dokumentach folderu Sports Interactive rozumiesz i nie wiem co mam robic

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 28 sie 2005, 14:34

to utwórz w moich dok. następujące katalogi \Sports Interactive\Football Manager 2005\Games , albo sprubuj w folderze z grą, no bo inaczej to nie wiem

A co do trudności gry Liverpoolem to gra się trudno ale o mistrzostwo... ja grałem Saragossą, bo myslałem, ze będę walczył o utrzymanie, a tutaj prawie mistrzostwo w pierwszym sezonie... to ja nie wiem... ta gra ma jeden minus, że taką Wisłą, można zdobyć ligę mistrzów, albo coś w tym stylu...
Ostatnio zmieniony 28 sie 2005, 14:39 przez viadro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 14:38

ok sprubuje dzienks

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 16:16

viadro pisze:A co do trudności gry Liverpoolem to gra się trudno ale o mistrzostwo... ja grałem Saragossą, bo myslałem, ze będę walczył o utrzymanie, a tutaj prawie mistrzostwo w pierwszym sezonie... to ja nie wiem... ta gra ma jeden minus, że taką Wisłą, można zdobyć ligę mistrzów, albo coś w tym stylu...

Nie powiedziałbym, że ro minus. Dla mnie to plus, że swoim ulubionym, nie kobniecznie dobrym klubem można wygrać Mistrzostwo albo LM. Trzeba być tylko zdolnym taktykiem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”