No i widzisz, dupa blada. Tym drugim w razie czego też można kuku zrobić
Pocieszam się, że przez 12 miesięcy będzie spokój
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 03 gru 2016, 20:20
Darkman1948
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 gru 2016, 20:23
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2016, 20:32
Pomyślę o tym za rok
Oj, przydałoby się
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 gru 2016, 20:33
Kiedys moj sasiad, stary kryminalista, z ktorym czesto pilem wodke, mowil, ze dla jakiejs laski chcial dolac do drinka hiszpanska muche czy tam inny afrodyzjak. Problem w tym, ze zamiast kilku kropel dowalil jej caly flakonik. Tej po jakims czasie skoczylo cisnienie, zrobila sie cala czerwona, miala dusznosci i w koncu zemdlala. Na moje pytanie co wtedy zrobil on odpowiedzial: 'jak to co, wyruchalem ja'.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 03 gru 2016, 20:36
W przypadku przeczyszczacza brzmiałoby to mniej więcej tak: "Tej po jakims czasie skoczylo cisnienie, zrobila sie cala czerwona, miala dusznosci i w koncu się zesrała."Dr.Football1 pisze:Kiedys moj sasiad, stary kryminalista, z ktorym czesto pilem wodke, mowil, ze dla jakiejs laski chcial dolac do drinka hiszpanska muche czy tam inny afrodyzjak. Problem w tym, ze zamiast kilku kropel dowalil jej caly flakonik. Tej po jakims czasie skoczylo cisnienie, zrobila sie cala czerwona, miala dusznosci i w koncu zemdlala. Na moje pytanie co wtedy zrobil on odpowiedzial: 'jak to co, wyruchalem ja'.
Moral: warto dolewac/dosypywac.
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2016, 20:41
Morał nie dla mnie. Mężowi dosypywać nic nie muszę, a o Buce w tym kontekście myśleć nie będęDr.Football1 pisze:Kiedys moj sasiad, stary kryminalista, z ktorym czesto pilem wodke, mowil, ze dla jakiejs laski chcial dolac do drinka hiszpanska muche czy tam inny afrodyzjak. Problem w tym, ze zamiast kilku kropel dowalil jej caly flakonik. Tej po jakims czasie skoczylo cisnienie, zrobila sie cala czerwona, miala dusznosci i w koncu zemdlala. Na moje pytanie co wtedy zrobil on odpowiedzial: 'jak to co, wyruchalem ja'.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 gru 2016, 21:08
Miałem wątpliwą przyjemnośćDr.Football1 pisze:Kiedys moj sasiad, stary kryminalista, z ktorym czesto pilem wodke, mowil, ze dla jakiejs laski chcial dolac do drinka hiszpanska muche czy tam inny afrodyzjak. Problem w tym, ze zamiast kilku kropel dowalil jej caly flakonik. Tej po jakims czasie skoczylo cisnienie, zrobila sie cala czerwona, miala dusznosci i w koncu zemdlala. Na moje pytanie co wtedy zrobil on odpowiedzial: 'jak to co, wyruchalem ja'.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 gru 2016, 21:59
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 gru 2016, 22:25
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2016, 23:02
Ja czasem idę dalej. Podaję linka do sklepu z konkretnym towaremJa zawsze mówię, co mnie interesuję i dostaję to, co jest mi potrzebne, najlepsza możliwa opcja.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 gru 2016, 1:44
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 04 gru 2016, 6:10
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 gru 2016, 7:06
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio