F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 125

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sie 2005, 11:45

No ale chyba nie powiesz mi, ze taka sama sytuacje mial Eto'o z Majorka i Larsson z Celtikiem jak Bonano z Barsa czy Eto'o z Realem... moze sie nie znam na pilce tak DOBRZE jak TY ale z tego co wiem, to w tych dwoch pierwszych przypadkach sytuacja klub - zawodnik byla troche inna, ciezko bylo nazwac ich "niechcianymi". tak wiec jezeli moje teorie sa glupkowate, to Twoj kontrargument jest jeszcze glupszy. pozdro

a co do Milito, to nie upieram sie, pewnie miec racje, mi sie poprostu wydawalo, ze to Real z niego zrezygnowal w ostatniej chwili.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sie 2005, 11:49

No ale ja mowie ze tak jest wszedzie, zobaczysz jak burkhardt zagra przeciwko amice, czy brozek piotr przeciw wisle. Napisales ze to primera division jest specyficzna i tylko do tego sie przyczepilem.

Real z niego zrezygnowal z winy pilkarza

pozdro & peace :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 11:49

Krzysztof Jarzyna pisze:mi sie poprostu wydawalo, ze to Real z niego zrezygnowal w ostatniej chwili.

Niestety nie Perez zatrudnil Woodgate z kontuzją natomiast Milito nie...

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 sie 2005, 11:59

Krzysztof Jarzyna pisze:No ale chyba nie powiesz mi, ze taka sama sytuacje mial Eto'o z Majorka i Larsson z Celtikiem jak Bonano z Barsa czy Eto'o z Realem
Zgadzam sie z tobą. To jest zupełnie inna sytuacja.
Figo11 pisze:Perez zatrudnil Woodgate z kontuzją
I to był strzał w 10 ;)
frik23 pisze:zobaczysz jak burkhardt zagra przeciwko amice, czy brozek piotr przeciw wisle
Ciekawe jak zagra Samuel, Figo i Solari przeciwko Realowi (jak trafią na niego).

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 28 sie 2005, 12:11

LOL Powiedzcie mi czemu ten Bonano nie bronił tak dobrze jak grał w Barcy??!!
Lekki falstart Barcy, dzięki dużemu szczęsciu przeciwników.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sie 2005, 12:27

xaver pisze:Ciekawe jak zagra Samuel, Figo i Solari przeciwko Realowi (jak trafią na niego).

Bez obrazy, ale czy ty jestes glupi czy glupiego tylko udajesz? :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sie 2005, 14:28

rijkaard to papeć. zawsze byl papciem i zawsze nim bedzie. dlaczego druzyna jak barca ma takiego cienkiego nic nie znaczacego i nic nie potrafiacego trener. dlaczego broni drugi papeć po rijkaardzie valdes, ktory potrafi to samo co jego trener, czyli nic. d;aczego w klubie, ktory kocham, musze tolerowac dwoch cieniasow do potegi. sa tak ciency, ze wszyscy maja z tego zwale. jak tacy ludzie moga byc w takim klubie. bramkarz jak bramkarz, barca nie dopuszcza do wielu sytuacji pod swoja bramka, ale ten cieć rijkaard doprowadza mnie do szlu swoja bezradnoscia i nieumiejetnoscia oceny sytuacji. won z klubu cieciu, teraz!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2005, 18:27

Fuera Ryjek Fuera Laporta Fuera Ronaldinho
Zawdi ten trener zdobyl mistrza wiec troszke wstrzymania Ci radze

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 18:49

Bienias pisze:Zawdi ten trener zdobyl mistrza wiec troszke wstrzymania Ci radze

podzielam zdanie Zawdi'ego. z Rijkard'a trener rzeczywiście mierny. Niby zdobył mistrza, ale z całej drużyny to jego zasługa jest chyba najmniejsza. On mnie nie przekonuja do siebie. :?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2005, 19:02

Zgadzam sie ze nie jest swietny ale facet sie uczy, pamietam jego poczatki i porazke na CN z realem ale tez pamietam jego sukcesy..
Oczekuje tylko wstrzemiezliwosci

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 28 sie 2005, 19:05

jak Real zdobywal tytuly, gdy trenerem byl Del Bosque, tez wszyscy mowili ze to zasluga wszystkich, tylko nie jego

jak gral Real po odejsciu Del Bosque wiedza wszyscy (nie tylko moment odejscia Makelele byl kluczowy dla fatalnej potem gry blancos)

Fuera wszyscy, bo Barça miala wczoraj fatalna skutecznosc, brakowalo jej szczescia a Bonano rozegral mecz zycia

Fuera VV, przez ktorego Barça nie wygrala tego meczu :o

Zawdi na prezydenta :rotfl2:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sie 2005, 20:05

ty tez jestes papciem tymon...

za duzo mam latek, za duzo meczy widzialem, bys mogl ze mna dyskutowac na takie tematy. jestes slepo zapatrzony i nie widzisz bledow. valdes jest cienki i tyle, widza to wszyscy! dlaczego nie powoluja go do reprezentacji? bo jest cienki!

rijkaard to zaden trener i udowadnial to wiele razy. otworz oczy!

quetzalcóatl
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: quetzalcóatl » 28 sie 2005, 20:49

Ryjek prowadzi Barcę w ten sposób, że gra ona najpięknieszy futbol od czasów dream teamu Cruyffa. Skoro masz tak dużo latek drogi zawdi to powinieneś co się działo z Barcą w tzw. międzyczasie.
Barca zremisowała jeden mecz a ty od razu wyrzucasz Rijkaarda, który kilka miesięcy temu zdobył mistrzostwo.. żenada. Prawda jest taka, żeś jeno mały frustrat. Tyle. Wstyd!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sie 2005, 20:54

rijkaard wygral mistrzostwo... z nim czy bez niego i tak by wygrali. nie chodzi o to, ze zremisowali jeden mecz, to sie zdarza. nie pisalem tego dlatego, bo zremisowali... zawsze uwazalem rijkaarda za miernego trenera. twierdzilem tak w poprzednim sezonie rowniez. maly nie jestem, frustratem tez nie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 sie 2005, 21:02

Zawdi!!!! BRAWO!!!!
Juz sie balem, ze nikt na zadnym forum tego nie napisze.
Tez uwazam ze Rijkard Cruyfowi do piet nie dorasta a ta druzyna gra sama, i tak uwazalem po tym jak przerzneli rewanz z chelsea i drugi mecz z Realem w zeszlym roku.
Bo te dwa mecze udowodnily moim zdaniem ze Rijkard i Valdes sa do wymiany.
Pierwszy nie potrafil poukladac zespolu w trudnej sytuacji, a drugi puszcza szmaty!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”