Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 11

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 22 sie 2005, 12:34

Fani Celtic-u macie jakies strony o tym klubie?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sie 2005, 15:21

No i w końcu Maciej się przelamał zdobył dziś brameczke w 5' min czekamy na kolejne dopiero grają 20 min :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 15:32

Ja tu sobie obczajam Polsat Sport a tam Żurawski gola strzela :o 8)
Brawo Maciek :!: Może się wreszcie przełamie bo bramka całkiem niezła. Sam sobie wypracował okazję w zasadzie. Druga bramka dla Celticu to niezły cyrk w wykonaniu obrońców Dunfermline a do pustej bramki trafił Hartson. Jakby tego było mało przed chwilą Boruc obronił karnego :o :!:

Nie ma co idę oglądać dalej :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sie 2005, 15:34

nie mam Polsatu Sport, ale z opisu poprzednika mozna wywnioskowac, ze Polacy graja bardzo dobrze :) i to cieszy, szkoda tylko, ze przeciwnik jest na poziomie .... Gornika Zabrze ;) (nie obrazajac Gornika)

BRAWO BORUC :!: kolejny karny obroniony :)

pozdro

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 sie 2005, 16:29

Rotnok pisze:Fani Celtic-u macie jakies strony o tym klubie?
Nie wiem czy moge dac linka :roll: ale polecam stronke celticpoland na serwerze .com (linka nie dałem :P)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 sie 2005, 16:36

Jest drugi gol Żurawia! Hala Żuraw! Forza Żuraw! Do boju Zuraw!~
Żuraw Zuraw władca muraw! A Borus prawie asyste zaliczył.

Mam cichą nadzieję na hat-tricka

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 28 sie 2005, 16:37

Brawo Żuraw! Druga bramka! Fantastyczny mecz! Ponadto asystował przy bramce Nakamury po fantastycznej indywindualnej akcji!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sie 2005, 16:40

Brawo Zuraw :!: :!: :!: W sama pore przed kadra :D Moze jeszcze dzis hattrick :twisted: ale dwie tez sa super :!: Wszystko pieknie narazie Zuraw strzela Inter wygrywa , Milan poki co remisuje :D oby tak do konca :!:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 28 sie 2005, 16:47

Zurawski jakoś wiedziałem że sie dzisiaj przełami . Mistrzem Czkocji jest Celtic Celtic najlepszy jest Zurawia trzeba szanować i Boruca też lalalalalalaa...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 16:52

Żurawskiiiiiiiiiiiiiiiii 8)

Obejrzałem prawie cały mecz bo w zasadzie odpaliłem Polsat Sport jak Żurawski strzelał pierwszą bramkę. Kapitalny mecz Żurawia. Dwie bramki, asysta, kilka ładnych akcji no i nieuznany gol (a szkoda bo mielibyśmy hat-trick :evil: ). Artur Boruc też bardzo dobrze bo obronił karnego i kilka okazji ale ze dwa razy też trochę niepewnie ale to nic.
Dobry był komentator wyśmiewający się z refleksu sędziego :lol: Jakiś gracz Celticu dobre kilka minut biegał z zakrwawioną twarzą a przecież nie można i sędzia dopiero jak się znalazł przypadkiem tuż obok niego to zauważył i wygonił go poza boisko :lol:
Na 30 sekund przed zakończeniem regulaminowego czasu gry boisko przy owacji na stojąco opuścił Maciej Żurawski.
Ostatecznie Dunfermline - Celtic 0:4

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sie 2005, 16:55

Niggaz pisze:Żurawskiiiiiiiiiiiiiiiii

Obejrzałem prawie cały mecz bo w zasadzie od odpaliłem Polsat Sport jak Żurawski strzelał pierwszą bramkę. Kapitalny mecz Żurawia. Dwie bramki, asysta, kilka ładnych akcji no i nieuznany gol (a szkoda bo mielibyśmy hat-trick ). Artur Boruc też bardzo dobrze bo obronił karnego i kilka okazji ale ze dwa razy też trochę niepewnie ale to nic.
Dobry był komentator wyśmiewający się z refleksu sędziego Jakiś gracz Celticu dobre kilka minut biegał z zakrwawioną twarzą a przecież nie można i sędzia dopiero jak się znalazł przypadkiem tuż obok niego to zauważył i wygonił go poza boisko
Na 30 sekund przed zakończeniem regulaminowego czasu gry boisko przy owacji na stojąco opuścił Maciej Żurawski.
Ostatecznie Dunfermline - Celtic 0:4

Nic dodac nic ujac !! W koncu bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Magica :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 28 sie 2005, 16:57

pięknie cudowne bramki no i ten karny !!! bavo boruc !!! :lol: może Maciek wkącu sie przełamał :lol: oby , aby :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sie 2005, 17:52

Bardzo dobry meczyk! Dzięki Borucowi Celtic od czterech meczy z drużyną Dumferline nie stracił gola, a strzelił aż 15 :shock: Brawa oczywiście dla Żurawia za dwie bramkii za piękną akcje przy której asystował Nakamurze! Szkoda, że Żuraw nie strzelił chociaż jeszcze jednej bramki bomiał ku temu wspaniałe okazje, ale cieszę się niezmiernie z tych dwóch 8) Oby tak dalej!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 sie 2005, 19:17

Brawo Żurawski, brawo Boruc... Polacy zaliczyli dzisiaj naprawdę dobre występy. :D Najbardziej cieszy mnie postawa Żurawskiego, widać, że chciał za wszelką cenę zadebiutować na liście strzelców. I udało się. Oby teraz się dziennikarze odczepili...

Gra Boruca prowokuje już do myślenia, że pomiędzy nim a Kowalewskim może wywiązać się walka o miejsce w podstawowej jedenastce reprezentacji, kiedy na emeryturę przejdzie Dudek. Obaj mają talent, ale wydaje mi się, że po takich występach jak dziś, bramkarz Legii będzie numerem jeden. I dobrze. 8)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 28 sie 2005, 19:29

Brawo dla Zurawskiego i Boruca za swietna gre ! Jesli zuraw bedzie tak gral od dzisiaj caly czas to naprawde bedzie drugim Larssonem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”