Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 08 gru 2016, 8:16
mbcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 gru 2016, 12:35
To prawda, ze swietnie sie zapowiadal. Juz w wieku 20 lat regularnie gral w Atletico, ktore powoli wchodzilo na szczyt. Potem powoli tracil miejsce w skladzie, ale i tak strasznie zalowalem, ze odszedl, bo to przeciez wychowanek, a w momencie transferu do BMG mial dopiero 23 lata.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 gru 2016, 14:27

Dr.Football1

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 gru 2016, 14:41
Zmutowany człowiek modli się po wybuchu atomowym.Dr.Football1 pisze:Nowy stadion Atleti bedzie mial oficjalna nazwe Wanda Metropolitano.
A to nowy herb:
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 gru 2016, 15:00
mete

FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 gru 2016, 16:54
Alvaro D nie pozostawił suchej nitki na swoim pracodawcy:Dr.Football1 pisze:To prawda, ze swietnie sie zapowiadal. Juz w wieku 20 lat regularnie gral w Atletico, ktore powoli wchodzilo na szczyt. Potem powoli tracil miejsce w skladzie, ale i tak strasznie zalowalem, ze odszedl, bo to przeciez wychowanek, a w momencie transferu do BMG mial dopiero 23 lata.
Wielka szkoda.
Dosyć słabe zachowanie Niemców.weszlo pisze:„Klubowi brakowało ludzkiego podejścia. Nawet mi nie płacili, bo według niemieckiego prawa, gdy zawodnik jest kontuzjowany dłużej niż przez sześć tygodni, dostaje jedynie 20 procent pensji. Nie starczyło to nawet na pokrycie kosztów konsultacji z lekarzami. Ostatecznie zgodzili się zapłacić 30 procent kwoty leczenia. Mieli do tego prawo, więc nie mogłem nic zrobić. Miałem wrażenie, że kiedy tylko mogłem, zawsze pomagałem drużynie, gdy najbardziej tego potrzebowała, a w zamian zostałem opuszczony, gdy w domu umierałem z bólu”, wyznał bez ogródek hiszpańskiemu dziennikowi.
„Od roku Borussia kompletnie się mną nie interesowała. Chciałem z tym do was wyjść wiele razy, ale koniec końców zawsze starałem się być silny. Nie za bardzo też wiedziałem, jak miałbym o tym wszystkim opowiedzieć, ponieważ cała ta sytuacja wydawała mi się surrealistyczna. W Niemczech potraktowano mnie nieludzko. Nikt się mną nie martwił, nikt nie chciał nawet opłacić lekarzy. Chcę tylko przestać odczuwać ból i wiem, że uda mi się to osiągnąć. Kiedy pozbędę się bólu, będę najszczęśliwszym gościem na świecie. Tak czy inaczej, nikt nie zasługuje na podobne traktowanie”, dodał.
Dominguez przedstawił też, jak z jego perspektywy wyglądało podejście Borussii Moenchengladbach do poważnych problemów zdrowotnych zawodnika.
„Przeżywałem koszmar. Byłem piłkarzem wiodącym żywot inwalidy. Kiedy spotkałem się z moim lekarzem, po analizie wyników badań, powiedział, że to jest do natychmiastowej operacji. W klubie poprosili mnie jednak o spotkanie. Zobaczyłem się więc z dyrektorem sportowym, trenerem, klubowym lekarzem i wiceprezesem. Wytłumaczyłem, że mam bardzo poważne problemy ze zdrowiem i że jeśli dalej będę grał, mogę zostać sparaliżowany. Miałem trzy przepukliny lędźwiowe. Poproszono mnie jednak, żebym przełożył operację, oszczędzał się i zostawił to na przerwę świąteczną. Nie zrobiłem tego, ponieważ nie byłem już nawet w stanie chodzić”, dodał.
Hiszpański obrońca dzisiejszej nocy był także gościem audycji „El Larguero” radia Cadena COPE, gdzie jego wypowiedzi również miały niewiele wspólnego z szeroko pojętą dyplomacją.
„To przykład maltretowania. Opuszczenia, przez które wiele wycierpiałem. Byłem zmuszany do gry, a mój stan stale się pogarszał. Miałem już zalążki głębokiej depresji. Miesiąc temu rozmawiałem z dyrektorem sportowym. Przekazałem mu, że jeśli nie ma mi nic więcej do powiedzenia, ograniczę się do przekazania wiadomości o zakończeniu kariery. Do tej pory nikt z klubu do mnie nie zadzwonił. Futbol jest dla mnie zamkniętym rozdziałem. Teraz moim głównym celem jest żyć bez bólu”, wyznał.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2016, 19:58
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2016, 22:25
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 12 gru 2016, 22:33
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 gru 2016, 22:35
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 gru 2016, 16:40
Dr.Football1

Delpiero14