Real Madryt (zbiorczy) - Strona 128

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 sie 2005, 0:18

Ciekawi mnie kiedy Robson da Souza wskoczy do pierwszej 11. Mam nadzieje ze w kolejnym emczu zagra juz wiecej. Trudno mówić o tym aby zepchnol naszego "il Capitano' na lawke, to właśnie on nam dal dziś zwycięstwo a dzięki Robinho znowu mogliśmy je podwyzszyć...Mam nadzieje ze Baptista zostanie w pierwszej druzynie chyba nie przychodzil na lawke...Następny przystanek Celta Vigo...11 września...Santiago Bernabeu

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 29 sie 2005, 7:12

to nastepny mecz dopiero tak puźno ?? a nie wiecie kiedy pierwszy mecz w LM gramy ?? A co do samego meczu, to martwi mnie starsznie nasza obrnoa, jednak trzeba było walczyć o tego Ramosa, to będzie ciężko, mówię wam, ale cieszy za to skuteczność napastników, przecież od tego są, co mieli do wykożystania to wykorzystali, no i mamy 3 pkt. więc nie ma co płakać i nie ma co skakać. Robinho... hm... nie mogę oceniać po pierwsze to nie widziałem meczu, po drugie to 20 min gry to nic takiego, myślę, że nalerzy się wstrzymać z komentarzami (większymi, czy podsumowaniami gry)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sie 2005, 9:07

RzuR pisze:Baptista--->nieporozumienie...(...)on po prostu nie nadaje sie zupelnie do gry w La Liga

Ale co też Ty gadasz...Przecież to właśnie dzięki występom w La Liga zaczęły się nim interesować takie firmy jak Barcelona, Arsenal Londyn czy też Real Madryt do którego zresztą trafił. Nie wiem czy Ty oceniasz go przez pryzmat TYLKO tego wczorajszego meczu? Przecież on nie grał na tej pozycji gdzieś ze dwa lata (mówię o środku pomocy bo tam najczęściej było go widać)! To jest problem, że Real nie dostosowywuje ani nie wyszukuje piłkarzy do taktyki tylko taktykę do piłkarzy. Gdyby Baptista zagrał w ataku być może Twoje obserwacje były by inne. Ale szanse na gre w ataku to on ma bardzo małe. Większe chyba tylko od Owena... :lol:

Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 sie 2005, 9:07

viadro pisze:to nastepny mecz dopiero tak puźno ??
we wszystkich ligach gra sie tak puźno bo przecież są mecze reprezentacyjne 3 i 7 (el. do mś 2006) :wink:

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 29 sie 2005, 9:20

aha no tak... ale gafa... :P hehe a co do Baptisty, to Luxe mówił, że miał on grać na pozycji pivota (moze ktoś mi napisać co to za pozycja ? czy nie w stylu ofensywny pomocnik ??) i Luxe mówił, że był bardzo zadowolony z wystepu Robinho i właśnie Baptisty, czyli robi to co do niego nalerzy

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 sie 2005, 11:11

Toudinho pisze:To dlaczego u was rutyna i doświadczenie nie wygrały meczu równiez z beniaminkiem a ze skutecznością problemy macie już od kilku ladnych miechów, Ronaldo, Raul i inni są tylko ludźmi i tak jak e2 nie wszytsko wykozystują...kazdy ma prawo zepsuć jakąś okazje, liczą się gole a nie akcje czy slupki...
Bo mamy mlodsza druzyne :P
A tak na powaznie to terminarz tak jest rozpisany ze Barca bedzie miala duze problemy zeby byc na poczatku sezonu liderem a tu jeszcze ten remis.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 29 sie 2005, 11:47

Nie można oceniać Baptisty po jednym meczu.Zgodze się że niczego nadzwyczajnego nie pokazał ale trzeba zauważyć że nie grał na swojej nominalnej pozycji.Sądze że ustawi go na innej pozycji ale to tylko moje zdanie.Co do Robinho to wiem że zasługuje na gre w pierwszej 11 tylko kogo posadzi na ławe tego nikt nie wie.Nie sądze żeby był to El Capitano bo prezentuje coraz wyższą forme

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 sie 2005, 14:18

Real zagral slabo przeciwko Cadiz. Moze i wygrali, ale nie podobala mi sie ich gra. Gdy strzelil Ronaldo to tak jakby cos sie stalo i wszystkim chcialo sie spac niz grac w pilke. Dopiero gol na 1:1 ich obudzil i wejscie na boisko Robinha. Podobal mi sie strzal Helguery, kiedy dostal podanie od mlodego brazylijczyka i strzelil w poprzeczke.
Jak Real bedzie gral tak samo przez caly sezon to napewno nie wygra ligi. Musza sie troche bardziej postarac. Cieszy mnie ze Ronaldo jest w formie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2005, 15:19

RzuR pisze:on po prostu nie nadaje sie zupelnie do gry w La Liga
A mimo to był w ubiegłych sezonach (zwłaszcza w ostatnim) jej wyróżniającym się piłkarzem więc to chyba nie było do końca trafne co napisałeś. W Realu po prostu nie może grać na optymalnej dla siebie pozycji bo nie ma miejsca.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 29 sie 2005, 15:23

Zauważ że to tylko 1 mecz Realu i w dodatku na wyjeździe więc nie można jeszcze wydawać stwierdzeń że nie wygra ligi.Barcelona tęz niczego szczególnego w 1 meczu nie pokazał a nadal jest jednym z głównych kandydatów do zwycięstwa.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 29 sie 2005, 15:39

No Real na początek zagrał słabo. Przyznam że Barcelona też nic takiego nie pokazała z Alaves remisując 0:0, ale można żywić duże nadzieje po pucharowym meczu z Betisem na wyjeździe, wygrała 3:0. Choć u siebie przegrała to jedynym problemem w tym momencie jest tylko ustabilizowanie formy. A Real i Luxemburgo mają teraz nie tylko problem z forma ale i ze zbytnim bogactwem napastników. Choc może to sie okazac dużym plusem jeśli Luxemburgo bedzie stosował odpowiednią rotacje.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 sie 2005, 2:00

No ja tam sie martwie bo lux to bardzo dobry trener jest i on sobie da rade z tymi rizkapryszonymi gwiazdami i gwiazdkami.

Visca el Blaugrana!!

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 30 sie 2005, 2:16

Moim zdaniem na początku sezonu Real nie bęzdie jescze tak zgrany jak wszsycy tego oczekuja. Z każdym meczem wszystko powinno sie powoli zazębiać. W sumie zwycięstwo z Cadiz szczęśliwe, lecz bardziej liczy się wynik końcowy a nie styl w jakim sie zwycięża (pomimo, ze od Galacticos możnaby wymagać wiele...) zdziwił mnie troszke remis Barcelony no ale cóż zdaża się :)

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 30 sie 2005, 12:20

Owen przeszedł do newcastle tak poinformowała oficjalna strona obu klubów!!! owen podpisał kontrakt na 4 lata.

szkoda <smutny>

teraz tylko ramos i będzie git

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 12:35

zizou888 pisze:Owen przeszedł do newcastle tak poinformowała oficjalna strona obu klubów!!! owen podpisał kontrakt na 4 lata.

szkoda <smutny>

teraz tylko ramos i będzie git
To jesteś smutny a jak Ramos przyjdzie to juz bedzie git :? Troche dziwne rozumowanie widac kibic z krwi i kość przywiązany do zawodników :lol: Dobrze że Owen odejdzie bo i po co ma w tam ławke grzać skoro macie nowego Króla :lol:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”