Gry... - Strona 227

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 gru 2016, 11:23

j1mmy pisze: gemcraft ?
Szczerze mowiac nigdy mnie nie wciagnal.

Najlepsze TD w jakie gralem to:

Fieldrunners
Defense Grid
Plants vs Zombies
Kingdom Rush
Incursion

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 116

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 gru 2016, 17:50

Mam do oddania 2 kody do zamkniętej bety Gwinta. Jak ktoś zainteresowany niech da znać w prywatnej wiadomości.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 gru 2016, 17:57

jaka platforma?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 116

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 gru 2016, 18:02

PC. Z tego co mi wiadomo na PS4 beta ma ruszyć dopiero na wiosnę.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 gru 2016, 18:18

Witam wszystkich graczy :witam:
Mam pytanie do osób, które przeszły Batmana Arkham Knight. Mianowicie natknąłem się na youtubie na taki filmik:

Jak na nim widać gracz kieruje postacią łudząco podobną do tytułowego rycerza Arkham. Moje pytanie brzmi, czy wy też w pewnym momencie gry mieliście możliwość sterowania takową postacią, czy może jest to jakieś DLC?

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 99

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 22 gru 2016, 19:39

Z tego co mi wiadomo to ten strój człowieka nietopierza z pierwszych minut rozgrywki z tego filmiku jest dostępny w DLC i w Season Passie, który był absurdalnie drogi na premierę gry, możliwe, że teraz cena poszybowała w dół. Prawdę mówiąc powinno tak być biorąc pod uwagę żenującą premierę portu pecetowego i całego smrodu wokół niej. Choć to Warner Bros, a z nimi nigdy nie wiadomo, z Mortalem też nabroili, na szczęście się ogarnęli pod naciskiem ludzi i $$$$. Generalnie nie polecam season passa do tego batka, bo praktycznie same skiny i głupotki w nim się znajdują, a dodatowych questów czy ciekawej zawartości tyle co kot napłakał, ale jeśli jest za 20/30 zł to może się opłaca jak jesteś zapalonym fanem gościa w czarnej jak smoła pelerynie
( taki ze mnie cwaniak, a sam jestem jego fanem jakby co :) ).
A tak apropo tematu to coś polecę. Jeśli ktoś lubi klimaty filmów i ogólnie noir'u to polecam może nie najnowszą, ale świetną grę od Rockstara,
mianowicie LA Noire. Troszkę niedoceniona produkcja, a szkoda bo daje możliwość bycia po drugiej stronie barykady aniżeli w serii GTA, czyli jesteśmy policjantem( najpierw krawężnikiem), a później detektywem. Nie jest to tytuł, w który gra się od deski do deski, ale potrafi zauroczyć jako, że każda sprawa jest świetnie zrealizowana. Majstersztykiem są tu przesłuchania i zbieranie dowodów, ogólnie praca dochodzeniowa daje satysfakcję, a ukończenie sprawy na najwyższą notę wymaga nie lada instyktu i spostrzegawczości.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 22 gru 2016, 22:25

http://store.steampowered.com/sub/56692/?l=polish
Life is Strange Complete Season za €5! Pobrałem, polecam.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 gru 2016, 12:12

Witam :witam:
Mam pytanie do osób posiadających konsolę. Mianowicie graliście ostatnio w jakieś gry godne polecenia? W sensie takie przy których dobrze spędziliście czas? Chodzi mi tu głównie o gry dobrze wypadające na ps4.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 gru 2016, 12:16

overwatch, until dawn, journey

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 24 gru 2016, 12:22

rekinho pisze:overwatch, until dawn, journey
Na podróż szkoda hajsu, było to w PS Plus i warto spróbować ale kasy bym na to nie wydał.

Overwatch nie grałem, Until Dawn mistrzostwo jest to pół film pół gra, jak kogoś coś takiego interesuje w stylu interaktywnego filmu to jak najbardziej polecam.

Warto zagrać w serie Uncharted oraz Tomb Rider no i GTA. Ostatnio przygodówki mocno mi siadają.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 gru 2016, 12:24

A grał ktoś z was może w nowe Metal Gear Solid? Chodzi mi o te "The Phantom Pain"? Oglądałem recenzję i wydaje się dosyć ciekawa.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 gru 2016, 12:28

wloski pisze: Na podróż szkoda hajsu
nie to żeby to była jedna z najlepiej ocenianych gier w historii i kosztuje chyba z 30zl

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 24 gru 2016, 13:08

:idea:
rekinho pisze:
wloski pisze: Na podróż szkoda hajsu
nie to żeby to była jedna z najlepiej ocenianych gier w historii i kosztuje chyba z 30zl
Wiem wiem ale i tak szkoda tych 30 zł hehe

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 99

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 24 gru 2016, 13:16

Delpiero14 pisze: A grał ktoś z was może w nowe Metal Gear Solid? Chodzi mi o te "The Phantom Pain"? Oglądałem recenzję i wydaje się dosyć ciekawa.
Kapitalna gra, top 3 2015 roku, ale najsłabszy z MGSów co paradoksalnie dla wielu jest zaletą, a nie wadą. Jeżeli ktoś uwielbia japońszczyznę i dziwaczne poczucie humoru Hideo Kojimy to tu tego znajdzie mało jako, że gra ukończona była podczas KojimaGate, czyli największego smrodu w branży od dobrych paru lat, gdzie Konami wyrzuciło Kojimę z firmy. Wracając do gry olbrzymi sandbox, dużo zawartości, dużo misji, masa sposobów na rozwiązanie misji. Niesamowicie zrealizowane poruszanie się i skradanie, gdzie każdy pomysł można wcielić w życie. Świetni kompani w postaci D-Doga, Quiet czy innych, dodatkowo możliwość rozbudowania własnej bazy i zabierania surowców z pola walki. Bardzo dobra ścieżka dźwiękowa, jedna z gier gdzie inteligencja przeciwników rozwija się dynamicznie. Przykładowo, jeśli udało się ci się podejść wroga i go udusić od teraz zamiast 1 jest 2 na warcie. Jeśli zabijałeś wrogów headshotami, to następnym razem zakładają hełmy, które nie pozwolą na zabicie jednym strzałem. Oczywiście wszystko polane w sosie walk z paranormalnymi wrogami( ale to rzadziej niż częściej). Osobiście żałuję tylko końcówki 2 aktu, gdzie podobno Kojima miał zostać odsunięty od prac nad grą, ale i tak nadal biję na głowę większość sandboksów na czele z Watch Dogs, Falloutem 4 czy innymi grami.
Delpiero14 pisze: Witam :witam:
Mam pytanie do osób posiadających konsolę. Mianowicie graliście ostatnio w jakieś gry godne polecenia? W sensie takie przy których dobrze spędziliście czas? Chodzi mi tu głównie o gry dobrze wypadające na ps4.
Jeśli lubisz wyzwania i gotycki klimat to polecam Bloodborne. Jeśli lubisz luźne, filmowe historie w stylu Indiany Jonesa to polecam Unchared 4: Kres Złodzieja. Z oczywistych oczywistości GTA V, Rise of the Tomb Raider. Jeśli lubisz bijatyki to polecam Mortal Kombat XL. Z wyścigówek najlepsza jest Forza, ale na Xboxa, ale dobry jest też Dirt Rally.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 gru 2016, 13:37

zapomniałem o uncharted 4, piękna rzecz
Melaviock797 pisze: biję na głowę większość sandboksów na czele z Watch Dogs
ta gra to straszny crap, 2/10 jak dla mnie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”