AC Milan (zbiorczy) - Strona 102

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sie 2005, 10:55

Ej defensywny styl obalił finał Champions League i obalił na całym świecie.... zreszta gra się tak jak rywal pozwala lub tak jak pozwalaja inne rzeczy.

A teraz mam pytanie do redakcji :arrow:

Rozumiem że Kulek został zbanowany ale moze mi ktoś wyjaśnic dla czego ?? przeciesz nie miał 10 wp ?? Kto wogóle te bany rozdzielał i się nie podpisał ?? No co chyba znów mi nie powiecie że traktuje sie wszystkich równo ???????

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 sie 2005, 11:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ej defensywny styl obalił finał Champions League i obalił na całym świecie.... zreszta gra się tak jak rywal pozwala lub tak jak pozwalaja inne rzeczy.

A teraz mam pytanie do redakcji :arrow:

Rozumiem że Kulek został zbanowany ale moze mi ktoś wyjaśnic dla czego ?? przeciesz nie miał 10 wp ?? Kto wogóle te bany rozdzielał i się nie podpisał ?? No co chyba znów mi nie powiecie że traktuje sie wszystkich równo ???????
No chyba kibice Juve mają na tym forum najlepiej - ale w sumie jak sie jest grzecznym i sie nie daje czlowiek prowokowac to na co tu narzekać ?? :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sie 2005, 11:20

No tak oczywiście tylko albo wszyscy albo nikt. Bo potem zaczynają sie że jatki są "ludzie specjalnej troski na forum" [tak jak kluby specjalne] i Ci których tu nie chcą. Troche to dziwne.

Dla tego prosze tego Strażnika by zwerywikował na spokojnie tego bana. Może kawe wypij ktoś lub papieroska zapal i działaj działaj :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 sie 2005, 15:22

Dobra wkurzenie opadlo moge sie jako tako wypowiedziec chociaz porusze bardziej inny watek niz sam mecz.Ale zacznijmy od wczorajszego meczu.

Nie ogladalem meczu Milanu bo nie byl dostepny na zadnym kanale odbieranym w Polsce.Gdy zobaczylem suchy wynik to jakbym dostal mlotem w glowe.1:1 z Ascoli beniaminkiem ktory nawet nie wywalczyl normalnie awansu tylko go dostal w prezencie to skandal.Carlo ty buraku i tak dalej.
Jednak gdy obejrzalem powtorki to zmienilem zdanie.Carlo czesciowo ale tylko czesciowo mozna rozgrzeszyc.Calkowicie nie bo niby dlaczego wpuscil okolo 80 minuty obronce za obronce (Jankul za Kaladze) a nie wzmocnil sile ataku.Jesli nie bylo to spowodowane kontuzja Kaladze to ciezko pojac mi ten ruch.Ale mniejsza z Carlo bo mecz nie powinien sie w ogole odbyc a jesli nawet to zostac przerwany.W lecie jeszcze we Wloszech taka woda na boisku jest rzadko spotykana.Moze gospodarze specjalnie ja w nocy lali na murawe zeby utrudnic zadanie Milanowi?Jakby nie bylo remis wywalczyli i jest to ich sukces a nasz porazka.Za 2 tygodnie mecz ze Siena i jest to mecz must win (jak w sumie kazdy mecz Milanu).

A teraz sprawa druga ktora chcialem poruszyc.Cos co mnie zmartwilo osobiscie.
Gdy po meczach rozmawialem z fanem Interu (pozdro dla Milosza) to on sie cieszyl ze zwyciestwa swojej druzny z bylo nie bylo slabym rywalem u siebie jak dziecko.Opisy na GG pelna podnieta z zagrania Pizzaro.Zachwyty nad Adriano fenomen mistrz dominator.Wzywal mnie do klekania mowil ze to sezon Interu i w ogole pelna ekstaza.Smieszylo mnie to ale gdy wieczorem zaczelem sie zastanawiac czy ja tez tak swietuje zwyciestwa Milanu to juz sie nie smialem.Nie wiem moze jestem za stary (bo na pewno milosc do klubu nie opadla ani na jote) ale ja nie pamietam kiedy ostatnio cieszylem sie ze zwyciestwa Milanu w przynajmniej zblizonym stopniu jak Milosz ze zwyciestwa Interu.Czy juz tak jestem przyzwyczajony do tego ze Milan wygrywa mecz?Czy mam calkowite przeswiadczenie ze Milan stworzony jest do wygrywania (bo jest) i musi wygrywac ze gdy wygra nie robi to na mnie wiekszego wrazenia?Nie skacze nie krzycze (z wyjatkiem finalu LM) nie latam po domu tylko kwituje kolejne bramki dla Milanu i zwyciestwa usmieszkiem ktory mowi "nie ma z czego robic sprawy tak mialo byc".Podobnie po porazkach.Nie chodze zdolowany i smutny.Dominuje wscieklosc i przekonanie ze za tydzien Milan wygra wszystko wraca do normy wiec po co sie smucic.Nie pamietam kiedy plakalem ostatnio po porazce za to pamietam gdy plakalem po zwyciestwie a bylo to w 1998 roku gdy Milan zdobywal mistrza (mecz z Parma 3:2 bramka Ganza w 92 minucie i wygrana - chyba ze mam zawodna pamiec).Kleczalem na podlodze a lzy same lecialy mi z oczu.Pewnie dlatego ze wczesniej Milan nie byl taki dobry nawet 10 miejsce w lidze zajal.Potem juz nie bylo takiego czegos (a przepraszam bylo chociaz nie plakalem z radosci - mecz z Ajaxem w LM i bramka Inzaghiego na 3:2 tez w doliczonym czasie gry :D ).
Teraz tylko po naprawde wielkich meczach ciesze sie prawdziwie.Puchar Wloch w 2004?No spoko.Superpuchar?Fajnie ze sie udalo.Porazka w Interkontynentalnym?Trudno jeszcze tam wrocimy.
Konczac ten moj dlugi wywod stwierdzam na wlasnym przykladzie ze zwyciestwa rozleniwiaja moze nawet zabijaja prawdziwa radosc.Dalej sie ciesze ale nie tak jak dawniej bo wiem ze Milan musi wygrywac i bedzie wygrywal.
Czy zazdroszcze czegos fanom Interu?Chyba jednak tak.Chyba tej dziecinnej radosc po zwyciestwach.Jednak jesli mialbym ja odzyskac poprzez 10 20 czy 30 lat bez odnoszenia sukcesow to jednak dziekuje.Wystarczy mi to co mam.A mam naprawde wiele jestem przeciez kibicem Milanu :)

Forza Milan.Od wrzesnia zaczynamy marsz po scudetto.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2005, 15:31

Chlopaczek pisze:Calkowicie nie bo niby dlaczego wpuscil okolo 80 minuty obronce za obronce (Jankul za Kaladze) a nie wzmocnil sile ataku.

Moze chcial wzmocnic pomoc ,z tego co wiem to Marek takze w pomocy z powodzeniem moze grac (tak jak Zambro :twisted: )

Chlopaczek pisze:Moze gospodarze specjalnie ja w nocy lali na murawe zeby utrudnic zadanie Milanowi?

Tez tak pozniej pomyslalem :lol: ,zreszta tak napisalem :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sie 2005, 15:36

Chłopaczek przeczytałem 5 razy Twojego posta :wink: i jedno zdanie mnie powalił. Nie o meczu bo chyba mamy podobne zdanie co to tego spotkanie. Serie A wodna :wink:
Czy zazdroszcze czegos fanom Interu ? Chyba jednak tak. Chyba tej dziecinnej radosśc po zwyciestwach. Jednak jesli mialbym ja odzyskac poprzez 10, 20 czy 30 lat bez odnoszenia sukcesow to jednak dziekuje. Wystarczy mi to co mam. A mam naprawde wiele jestem przeciez kibicem Milanu
... nic dodac, nic ując. :twisted:

Dj Juve wczoraj rozmawialiśmy a dziś mnie sami znależli hehe. Dostałem adres i numer tel. gdzie załatwia mi taka jak chce i to szybciej niz mój ziom. ZAZA AL MILANELLO :twisted:

Może Was intreresuja jakies bajery :) papcie moze :lol: http://www.autonovita.home.pl/catalog/i ... 42b4c916a5

Taka flage mam tylko wieksza niż ta 8)

Obrazek

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 29 sie 2005, 15:59

Panowie...nie ma co juz rozplakiwac remisu z Ascoli(choc ja osobiscie jestem nawet zadowolony) i czekac na mecz ze Siena...miejmy nadzieje ze Rossoneri zagraja tzrema obroncami i uskrzydlajacymi Marcosem i Markiem...mowie miejmy nadzieje, bo nie wiadomo co znow wymysli Carlo, ktory moim zdaniem popelnia duze bledy, np.:czemu wczoraj nie pojawil sie na boisku Rui Costa??...to juz zostawiam waszej opinii...nie ma jednak co zalamywac rak i dalej wierzyc w czerwono-czarna lokomotywe, a wiec FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 29 sie 2005, 16:51

Zaza ja juz po operacji naklejania tarczy :wink: Obeszlo sie bez komplikacji i koszuleczka wyglada jeszcze lepiej :) Oplacalo sie wydac te 279 zeta :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sie 2005, 19:00

DjJuve to super że nie musiałeś sie trudzić.

Jak sądzicie Galliani zrezygnuje ze stanowiska prezydenta Lega Cacio :?:

Z jednej strony pewnie Milan by na tym skorzystał i on sam bo mogł by mówić co mu sie podoba a nie zachowywać sie oficjalnie a z drugiej strony tyle lat juz jest prezydentem Lega ze chyba tak latwo nie odpusci.

Agnieszka pisze na stronie głównej że to wczorajszym mecz wkur... Łysego i nie mógł on powiedziec co myśli o pracy De Santisa i musiał zachowac spokój a nie wkroczyc i kazać im iśc do szatni i wszystko. Ale sek w ty ze tu bardzie chyba chodzi o Colline. Pierluigi został zawieszony a Łysy go bronił i nawet chciał by Colliani nie sedziował meczy Milanu ale byli tacu co szydzili.

A jak dodamy do tego jeszcze te zamieszanie z Torino i Genua to pewnie też miał bym dośc :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2005, 19:06

Dla Milanu ,to nie wiadomo co by było lepsze ,z jednej strony tak jak mowisz ,nie moze "nic powiedziec" ,a z drugiej strony zawsze lepiej miec prezydenta Calcio w swojej druzynie ,czasmi moze cos załatwic :wink:

Z Colina ,to lekko przegieli ,Łysy dobrze proponował z tym ,zeby Colina nie sędziował meczów Milanu ,a zreszta nie wyobrazam sobie ,zeby wypatrzal wyniki bo ma kontrakt z ta samo firma co Milan ,to raczej nie w jego stylu ,to nie polski sędzia :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 sie 2005, 19:15

zgadzam sie w 99 procentach chłopaczek.
bo jeśli wygrywa Milan dla mnie to jest normalne i to jest jak codzienność
natomiast jeśli przegrają jestem zły i niemoge uwierzyć jak przegrali przecież są najlpesi na świecie!! :wink:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 29 sie 2005, 19:17

a tak troche z innej, beczki, czy ktoś z was był na zlocie Milan Club Polonia?
przez cały weekend, chyba jedna z najprofesjonalniejszych oraganizacji fan clubowych w Polsce bawiła się w Krakowie.
Mieli chłopaki w planie mecz piłkarski, pubową impreże, i jeszce inne ciekawee rzeczy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sie 2005, 19:20

Pippen Zaza nie był choć pochawle Ci się ze jestem członkiem MCP :twisted: Pewnie chłopaki sie bawili mimo remisu rossonerich. Plan był zorganizowac ostra jatke :wink:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 29 sie 2005, 19:25

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pippen Zaza nie był choć pochawle Ci się ze jestem członkiem MCP Pewnie chłopaki sie bawili mimo remisu rossonerich. Plan był zorganizowac ostra jatke

mój kolega z Bochni już kolejny raz był, jeszcze z nim nie rozmaiwłem jak było, ale napewno świetnie.
Moiżna pogratulowac takiej organizacji chłopakom z milan.pl.
no bo nie łatwo tak zaplanowac wszytsko: hotel, grę itd

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2005, 19:36

"Chłopaki z JuvePoland" tez organizuja zloty ,i maja podobne zabawy : puby ,meczyki itp.

Planuje sie wybrac na IV zlot w Poznaniu 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”