FMy - Strona 219

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 22:44

viadro pisze:no właśnie to jest troche spaprane w tej grze, że takim klubikiem malutkim, moża wygrać lige, podpowiem wam recepta na sukcejsz grajcie 4 OB, PŚ, i OP PŚL i 2 NŚ jak macie dobrych snajperów i skrzydłowych to wygrać z kązdym ,a raczej jesteście w stanie wygrać z każdym ,ja tak Saragossa wygrałem z Barca 4:0 lol, troche nie realne tzn. w footballu wszystko możliwe ale do granic

a sytuacja Amici? przez 4 lata z IV lig do I? w piłce nożnej wszystko jest realne.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 22:46

no raczej

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 22:50

no mam pytanie jak sie gra jaks slab a druzyna i wygrywa sie np.uefa lub lm to zmienia sie reputacja klubu???

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 28 sie 2005, 22:51

ManU rules !!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 22:53

www.imageshack.com bodajże to tam można zdjęcie wrzucać...jak nie to mnie poprawcie
sbQ- i teraz możesz wsyałć nam screen'a

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 sie 2005, 22:56

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 23:12

cyz ktos mi pwoie czy zmienia sie reputacja klubu w tej grze???

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 23:16

czemu??? ale lipa czyli jak moja legia bedzie potezna to i tak nie beda chcieli do niej przychodzic wspaniali pilkarze , gwiazdy i talety??

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 28 sie 2005, 23:22

sbq cos widze po tej tabeli tak jakbys sie bawil w sevowanie przed meczem i loadowanie po przegranym :roll: ale oczywiscie moge sie myslic 8)

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 29 sie 2005, 7:03

bagg pisze:
viadro pisze:no właśnie to jest troche spaprane w tej grze, że takim klubikiem malutkim, moża wygrać lige, podpowiem wam recepta na sukcejsz grajcie 4 OB, PŚ, i OP PŚL i 2 NŚ jak macie dobrych snajperów i skrzydłowych to wygrać z kązdym ,a raczej jesteście w stanie wygrać z każdym ,ja tak Saragossa wygrałem z Barca 4:0 lol, troche nie realne tzn. w footballu wszystko możliwe ale do granic

a sytuacja Amici? przez 4 lata z IV lig do I? w piłce nożnej wszystko jest realne.
ok, jest wszystko możliwe, ale nie praktycznie każdym klubem, takie coś się zdarza raz na jakieś czas dość długi a w fm'ku to dość często, no mówie wam jak prawie saragossa w pierwszym sezonie zdobyłem mistrza to zmiękłem, a zaznaczam ze przegrywałem z dużynami typu Mallorca a z Realem wygyrwałe to też jest niezłe :P może takie glupie szczegółki trocho chcociby poprawią w FM 2006
PS. nie wie ktoś kiedy będzie demu FM 2k6 ?

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 29 sie 2005, 9:43

w fmku to takie zrobienie ze spadkowicza potentata to nie jest bardzo trudne 8) tylko jesli sie gra jakas ze wschodniech lig to praktycznie nie mozliwe

Obrazek

teraz zaczynam 3 sezon dinamo jest nie do praktycznie pokonania :roll:
Srodek mojej pomocy Kalu Uche-----Edereson 8)

_majin_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

First message

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _majin_ » 29 sie 2005, 12:03

Heyka wszystkim, właśnie sie zalogowałem bo szukam maniaków fm 2005 takich jak ja żeby pogadać o taktyce :D Z jakichś osobistych odkryć to proponuje wszystkim Klaas-Jan Huntelaar (Hereenveen, Holandia) chłopak nie ma powalającego profilu ale jak zagra z najlepszymi to jego wartość się podnosi. Gram teraz Villarrealem (wiecie, klub ma troche szmalu a oczekiwań żadnych) tam rządzą po prostu skrzydłowi Guayre i Jose Mari ... panowie też mają słabe profile ale są po prostu dobrzy. Chce sobie kupić teraz jakiegoś dobrego obrońce i nie za drogiego (wiecie, Ferdinand, Terry... to nie ta półka) i pytam sie o wasze zdanie na temat Ledleya Kinga z Tottenhamu lub też Juanito :D troche bede musiał wydać ale jestem w desperacji... trace w cholere bramek i nie moge tego znieść kiedy przegrywam z Barcą albo Realem 4:5 :/
Heyka

_majin_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

i jeszcze coś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _majin_ » 29 sie 2005, 12:16

najlepszy profil w FM ma chyba Alvaro Recoba , tak mi sie wydaje... i nie jest taki drogi jak na te umiejętności... tylko że on nie zawsze gra tak jakby to wynikało z profilu :/ ... a jak stawiam na tanich cwaniaków... ostatnie odkrycie to Walter Baseggio (Anderlecht) facet kosztuje tylko 2 mln euro :D

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 29 sie 2005, 12:19

kup sobie Radoi koleś wymiata Rumun albo Betao też mocny ja miałem tego drugie w wiśle to był nie do przejścia nawet jak grałem w LM z Barca

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 29 sie 2005, 13:36

ja ci polecam naldo i dawsona z ntf chlopaki sa naprawde kotami... tylko ze naldo nie odrazu wymiata...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”