Manchester United (zbiorczy) - Strona 130

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 13:07

Dobra koniec 8)

Wczoraj widzałęm mecz Wes Ham z Boltonem i brat Rio nieźle grał. Oglądałem druga połowe Anton sobie bardzo dobrze radził. Myśle że Ferguson ma go w notesie i fajnie by było jak by bracia u nas grali na środku tylo żeby młody nie był taki zachłanny :twisted: Mysle że kiedyś jeszcz razem zagrają jak nie w klubie to napewno w reprezentacji :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 29 sie 2005, 13:19

ja mldego Ferdinanda nie widzialem jesczew akcji i nie moge okreslic czy by sie nadal w ManU czy nie, czytalem o nim tylko pare recenzji, i wynika z nich ze jest on calkiem niezly ;) fajnie by bylo gdyby tak rodzinka Ferdinandow bryowala w obronie MU :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 13:25

On grał niedawno w młodzieżówce Anglii w mecz z naszymi Orłami ale chyba szybko szedł bo miał kontuzje albo mi sie coś pomyliło. Wogóle strsznie podobny do brat widać przybrał jego styl nie tylko na boisku ale także z wygladu bardzo podobni są 8)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 29 sie 2005, 18:28

Hehe - uważam ze liga angielska jest najlepsza na swiecie - przynajmniej mi podoba sie ten styl gry...i mysle ze tylko własnie manu moze w tym sezonie zagrozic chelsea...ale...niemoge zrozumiec czemu fergie ustawia zespół 4-3-3, sadzając na ławie takich dobrych zawodnikód jak Giggs, Park czy Smith??
Niezrozumiała jest tez dla mnie decyzja odnośnie Silvestre - przecież on zawsze grał na lewej obronie - ale teraz poprzybyciu Heinze przesuniety został do środka - gdzie popełnia koszmarne błędy...za to czest brak w składzie O'Shea jest dla mnie zaskoczeniem!

Optymalny skład:
Van Der Sar
Neville - Ferdinand - O'Shea - Heinze
Ronaldo - Smith - Scholes - Giggs
Van Nistelrooy - Rooney

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 23:04

To według ciebie jak ma ustawić zespół aby jednoszesinie grali : Park , Giggs, Smith,Fletcher, Scholes, Rooney, RvN,Keane :?: To ustaiwnie dla nas jest opytmalne bo stare 4-4-2 nie dwało już sukcesów i było przestarzałe :?

Silvestre wszędzie popełnia błedy wiec jak ma grać to na środku bo Hainze jest od nieego dużo lepszy w ofensywie wiec uważam że dobrze jest jak jest :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 sie 2005, 23:57

No jak widać taktyka 4-3-3 świetnie się sprawdza. Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford. Na co ten Ferguson zbiera. Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć :wink: Cóż wypowiedź kamila jest bardzo kontrowersyjna. Stronke temu co prawda. Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę. Wystarczy popatrzyć na MU, chyba nazwisk wymieniać nie trzeba. Może kamilo tak mówi, bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice. A na dłużej miejsce grzeją nie chciani w Europie :wink: :twisted: .

P.S. Rossi Ty też ostatnio nie stawiasz na MU w Sts?? Mówie Ci trzeba zaszantażować Glazera??!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 sie 2005, 10:10

radekutd pisze:Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford
Jeśli tak lubisz transfery zostań kibicem Chelsea :!:
radekutd pisze:Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć
To jest niemal pewne :lol:
radekutd pisze:Cóż wypowiedź kamila jest bardzo kontrowersyjna
Nie wiedziałem, że znasz takie mądre słowa :?
radekutd pisze:Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę.
Tak Ty znasz na pewno miliony takich.... :roll:
radekutd pisze:Wystarczy popatrzyć na MU, chyba nazwisk wymieniać nie trzeba.
Wiemy, że napisanie poprawnie nazwiska piłkarza Twojego ulubionego klubu byłoby dla Ciebie problemem (pewnie napisałbyć Kin :lol: )
radekutd pisze: bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice.
Wymień mi jednego podstawowego gracza Bayernu, który został kupiony i po dwóch sezonach odszedł za granice :?: :x

Dawno Cie nie widziałem na forum. Ucieszyłem się bo myślałęm, że niechcesz już robić z siebie pośmiewiska, ale coż na Twoją na teligencje nie ma co liczyć. Pewnie pomyślałeś sobie: "Wejde na forum powkurwiam innych userów moimi dziecinnymi (dałem to słowo, żeby radek zrozumiał :lol: ) wypowiedziami.
Widocznie tego nie rozumiesz, że przynosisz wstyn innym kibicą MU :!:

Teraz napisze Ci Twoim językiem, żebyś zrozumiał: " Ej koleś grzej zelówy z tego forum bo pie******z takie głupoty, że mnie na rzyganie bierze.

P.S Sorry za brzydkie słowa, ale z tym gościem się inaczej nie da :evil:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2227
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:24

radekutd pisze:Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford.
A kogo więcej Ci potrzeba? :roll:
Skoro gramy bardzo dobrze, to po jaką cholerę mamy jeszcze kogoś kupować? :?
radekutd pisze:Na co ten Ferguson zbiera.
Pojechałabym Ci czymś chamskim, ale wszyscy mnie tu mają za spokojną i niech tak zostanie :?
radekutd pisze:Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć Wink
Ty byś zapewne tek zrobił... Całe szczęście, że Fergie jest inteligentnym człowiekiem...
radekutd pisze:Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę.
O jak ich wielu... :lol:
radekutd pisze:Może kamilo tak mówi, bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice.
Znowu szukasz dennych argumentów, zbyt daleko od siebie...
Kamilo pisze:Dawno Cie nie widziałem na forum. Ucieszyłem się bo myślałęm, że niechcesz już robić z siebie pośmiewiska
Ty chyba nie mówisz poważnie? :shock:

Znów zaśmiecamy najlepszy temat na forum :(
Ale z głupotą trzeba walczyć...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 10:46

Pozwole sobie nie komentować 2 poprzednich wypowiedzi, aczkolwiek świadczą one najlepiej o WIELKIEJ GŁUPOCIE tych userów. futbo.owa pyta po co ktoś za Keana. To był jego pierwszy mecz, w którym się nie przewracał, choć i tak wybitnie nie grał. Co się stanie gdy Roy odniesie kontuzje uniemożliwiający mu dalszą grę w piłkę. Będzie problem bo Smith's od razu może sobie dobrze nie radzić. A to z tym Arsenalem to był żart. Ale widać, że twoja inteligencja nie jest najwyższych lotów. Może by tak pisąc (żart)patrz fubo.owa.

P.S. futbo.owa ty się nie uważaj za jakiegoś wzora kibica Manchesteru United. Bo chwaląc drużyne takie jak Arsenal czy inne i krytykując Rooneya czy Ruuda, możesz liczyć na delikatnie mówiąc persfazję fizyczne w Manchesterze.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2227
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:52

radekutd pisze:aczkolwiek świadczą one najlepiej o WIELKIEJ GŁUPOCIE tych userów
Koniec argumentów radka. Dziękujemy za uwagę.
radekutd pisze:P.S. futbo.owa ty się nie uważaj za jakiegoś wzora kibica Manchesteru United. Bo chwaląc drużyne takie jak Arsenal czy inne i krytykując Rooneya czy Ruuda, możesz liczyć na delikatnie mówiąc persfazję fizyczne w Manchesterze.
To się nazywa obiektywizm, rozumiesz? Nie jestem ślepa i krytykuję to, co jest złe. Nie mam fanatyzmu w oczach. I nie jest dla mnie chańbą napisanie, że któraś drużyna gra lepiej od tej, której kibicuję.
radekutd pisze:Może by tak pisąc (żart)patrz fubo.owa.
Jeśli można prosić.
radekutd pisze:Ale widać, że twoja inteligencja nie jest najwyższych lotów.
Nie będę się tu chwalić ile już w życiu osiągnęłam, dzięki tej inteligencji, żeby Cię nie zgasić :?
radekutd pisze:A to z tym Arsenalem to był żart.
Kiepski.

Czy ja napisałam coś o naszym kapitanie, że tak się produkujesz na jego temat? :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 10:53

dobra koniec tej sprzeczki słownej. rzucacie na siebie blotem, normalnie jak dzieci. Kamilo niestety dostajesz 2 WP za uzycie wulgarnego slowa

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 11:04

ja jeszcze się nie wypowiadałem - ale zaryzykuje nawet kosztem WP - myślę, że Futbolowa ma prawo się bronić. Radekutd pisze, że Futbolowa chwaląc Arsenal i krytykując Ruuda - nie jest kibicem ManU [takim jak on napewno nie]
Dodał, że może liczyć na 'persfazje fizyczne' ze strony Manchesteru - cokolwiek by to nie znaczyło

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 11:07

Ej znaleźsicie sobie kozła ofiarnego i po nim jedziecie to troche nie fair. Jak jest dla was tak głupi to poprostu nie czytajcie jego wypowiedzi mi on nie przeszkadza :? Wiem że wyszłm na matke polke ale to jest denerwujace 8) ten post radka nie był wcale głupi i było w nim troche racji :roll: koniec OT

Alex jest podobno zainteresowany kupnem z Szachtaru Anatoliy Tymoshchuka. Jest on defensywnym pomocnikiem i duze klubu od dawna sie nim interesuja ( Milan , Inter, Juve , Asrenal . Liverpool itd) Transfer moze dojdzie do skutku jeszcze w tym okienku :roll: Co o tym myślicie :?:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 sie 2005, 11:18

Rossi pisze:Transfer moze dojdzie do skutku jeszcze w tym okienku Co o tym myślicie
Jeśli doszłoby do transferu to znaczy, że Ferguson "rzuca słowa na wiatr". Wcześniej mówił, że już nikt nie przybędzie do Manchesteru. A z drugiej strony mogła to być taktyczna zagrywka :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 30 sie 2005, 11:23

[quote="Ej znaleźsicie sobie kozła ofiarnego i po nim jedziecie to troche nie fair. Jak jest dla was tak głupi to poprostu nie czytajcie jego wypowiedzi mi on nie przeszkadza Wiem że wyszłm na matke polke ale to jest denerwujace ten post radka nie był wcale głupi i było w nim troche racji koniec OT
"][/quote]
przylaczam sie do tego! Futbolowaz calym szacunkiem dla Twej osoby, ale to co Ty wyprawiasz to nie jest obiektywizm tylko proba podlizania kibicom innych klobow.... no i to tyle zo mialem do powiedzenia i koncze ten OT ze swej strony...

ten tekst byl neipotrzebny. wlasnie takie teksty prowadza do klotni

a co do tego Anatola Tymoshchuka to nie wiem nawet jak on gra, nie widzialem go w akcji, nic praktycznie o nim nie slyszalem, wiec nie wypowiem sie czy jest to sluszny cel transferowy czy nie ;)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”