Wczoraj widzałęm mecz Wes Ham z Boltonem i brat Rio nieźle grał. Oglądałem druga połowe Anton sobie bardzo dobrze radził. Myśle że Ferguson ma go w notesie i fajnie by było jak by bracia u nas grali na środku tylo żeby młody nie był taki zachłanny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 13:07
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 29 sie 2005, 13:19
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 13:25
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 29 sie 2005, 18:28
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2005, 23:04
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 sie 2005, 23:57
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 sie 2005, 10:10
Jeśli tak lubisz transfery zostań kibicem Chelsearadekutd pisze:Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford
To jest niemal pewneradekutd pisze:Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć
Nie wiedziałem, że znasz takie mądre słowaradekutd pisze:Cóż wypowiedź kamila jest bardzo kontrowersyjna
Tak Ty znasz na pewno miliony takich....radekutd pisze:Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę.
Wiemy, że napisanie poprawnie nazwiska piłkarza Twojego ulubionego klubu byłoby dla Ciebie problemem (pewnie napisałbyć Kinradekutd pisze:Wystarczy popatrzyć na MU, chyba nazwisk wymieniać nie trzeba.
Wymień mi jednego podstawowego gracza Bayernu, który został kupiony i po dwóch sezonach odszedł za graniceradekutd pisze: bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:24
A kogo więcej Ci potrzeba?radekutd pisze:Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford.
Pojechałabym Ci czymś chamskim, ale wszyscy mnie tu mają za spokojną i niech tak zostanieradekutd pisze:Na co ten Ferguson zbiera.
Ty byś zapewne tek zrobił... Całe szczęście, że Fergie jest inteligentnym człowiekiem...radekutd pisze:Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć Wink
O jak ich wielu...radekutd pisze:Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę.
Znowu szukasz dennych argumentów, zbyt daleko od siebie...radekutd pisze:Może kamilo tak mówi, bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice.
Ty chyba nie mówisz poważnie?Kamilo pisze:Dawno Cie nie widziałem na forum. Ucieszyłem się bo myślałęm, że niechcesz już robić z siebie pośmiewiska
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 10:46
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:52
Koniec argumentów radka. Dziękujemy za uwagę.radekutd pisze:aczkolwiek świadczą one najlepiej o WIELKIEJ GŁUPOCIE tych userów
To się nazywa obiektywizm, rozumiesz? Nie jestem ślepa i krytykuję to, co jest złe. Nie mam fanatyzmu w oczach. I nie jest dla mnie chańbą napisanie, że któraś drużyna gra lepiej od tej, której kibicuję.radekutd pisze:P.S. futbo.owa ty się nie uważaj za jakiegoś wzora kibica Manchesteru United. Bo chwaląc drużyne takie jak Arsenal czy inne i krytykując Rooneya czy Ruuda, możesz liczyć na delikatnie mówiąc persfazję fizyczne w Manchesterze.
Jeśli można prosić.radekutd pisze:Może by tak pisąc (żart)patrz fubo.owa.
Nie będę się tu chwalić ile już w życiu osiągnęłam, dzięki tej inteligencji, żeby Cię nie zgasićradekutd pisze:Ale widać, że twoja inteligencja nie jest najwyższych lotów.
Kiepski.radekutd pisze:A to z tym Arsenalem to był żart.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 10:53
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 11:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 11:07
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 sie 2005, 11:18
Jeśli doszłoby do transferu to znaczy, że Ferguson "rzuca słowa na wiatr". Wcześniej mówił, że już nikt nie przybędzie do Manchesteru. A z drugiej strony mogła to być taktyczna zagrywkaRossi pisze:Transfer moze dojdzie do skutku jeszcze w tym okienku Co o tym myślicie
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 30 sie 2005, 11:23
DeViL DaM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio