Mnie zawiódł Milan choć na gre w tak anormalnych warunkach to i nawet remis "sieczy" tym bardzie że bramka Shevy przednia a jak nie dało sie nawet biegac to co dopiero tak strzelać. Ale gra jako gra jest dobra. Pech w pogoda ale sedzie mógł przerwać. Swoja drogą to aż wstyd że w pierwszej lidze trzeba grac na "bagnie"...
Pewny zwyciestko Romy po ładnym meczu i Interu po Adriano Show, na plus zapisze sie też mi. Juve, Viola, Udinese czy AC Chiesa
Wczoraj debiut Figo całkie całkiem w Calcio, Abbiati zaczyna stratować w bramce Juve, Viola w sobote zaczała walce o należny im miejce.
Tylko dwa remisy w tej kolejce Ascoli - Milan i Parma - Palermo. Może Milan chce pobić rekord Inter ? już zacza
Najwieksze wrażenie w bramce zrobił na mnie De Santis z Udinese bronił kilka piłek jak by był w transie, naprawde ten koles zrobił takie postępy ze jest godny uwagi. Teraz czas na to by tak bronił w LM.
Sieny wygrywa ale to tylko AC Siena = Encrio Chiesa choc przy drigiej bramce massse szczeście i fatalny błady bramkarze Calgiari chyba Cariniego ...
Juve wygrało i miało przewage przez cały mecz Abbiati mógł tylko popełnic jakis bład ale nie popełnił. To co robił Ibrachimović to już inna sprawa to widział wie ....
Ale i tak mnie rowalił jak sie pokucił w Trezeguetem sam na sam i w niego strzelił. Cos sie zaczynaja chyba kłucic kto jest wieksza gwiazdą. Ale Capello rozwiał wątpliwości sciagając Trezeguet choc już w 25 Zlatana powinień .... bo nie grał nic a nic. A nawet "przeszkadzał"
Na Delle Apli znów pustynia, na zakolach tylko muchy były... Chyba nic nie pomogła promocja.
Roma zagrał swietny mecz. Mogli nawet wiecej strzelić. A jak by Totti strzelił wdrugiej połowie to była by bramka kolejki. Ładnie sie Nonda wprowadził w gre. Ten zwód do boku klasyczny. Najlepiej jak realizator męczył Cassano na ławce aż nie patrzył w obiektyw
Bramka Kolejki
Po tej pierwszej kolejce Roma i Inter z najlepszym bilansem prowadza w tabeli.
Piście coś na temat tej kolejki Clacio to zawsze Calcio
Prosze o nie zamykanie tego tematu bo jest nam faną potrzebny teraz gdy liga ruszyła na dobre.... DZIEKUJE
FORZA GRANDE CALCIO