No, ale wiedzą to tylko osoby, które mają chociaż cień pojęcia o motoryzacji

Delpiero14

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 gru 2016, 16:47
Dzięki !Sawyer pisze: Miałem Cee'd I , z tego co wiem, to do dziś (8 lat - pod 200tys.) wymieniane tylko częśći eksploatacyjne.
Jeśli zależy Ci na tym żeby auto jezdzilo bezawaryjnie to bierz cee'd w benzynie, szału tam nie ma jeśli chodzi o frajde z jazdy, ale to auto się nie psuje*. Zawieszenie też jest spoko, jedyne co czasem trzeba wymienic to łączniki stabilizatora, ale sztuka kosztuje jakies 30 zł
*1,4 DOHC - z tego co wiem to jest tez w ceed II ale nieco słabszy.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibicStalMielec » 07 gru 2016, 17:48
kibicStalMielec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 07 sty 2017, 9:34
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 07 sty 2017, 9:38
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 sty 2017, 9:40
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 07 sty 2017, 9:43
Hmmmm,rok temu działał.Kontrolka się świeci,wskazówka stoi w miejscu,ale ona już tak ma od jakiegoś czasu.Pierdole dziś za zimno,juro się tym zajmę.Pożyczę prostownik od sąsiada i zabiorę akumulator do chałupy.Jak to nic nie da to trzeba będzie niestety kupić nowy.
Nagrzewnica albo termostat padł.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 sty 2017, 10:11
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 sty 2017, 10:27
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 07 sty 2017, 10:32
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 07 sty 2017, 10:35
Jeśli to nowe auto (ale używane) w sensie pierwsza zima z nim to powodów jest więcej, mogłeś mieć dzwona i zbiera się gdzieś wilgoć, jeśli to odpada to wymiana kabinowego oraz dywaników z welurowych na gumowe, bo welurowe chłoną mocno wodę. Najlepiej osuszyć auto w garażu po wspomnianych wymianach i powinno być ok.Delpiero14 pisze:Czy ktokolwiek z osób tu obecnych posiadających auto ma może problem z zamarzaniem oraz parowaniem szyb w aucie od środka? Ja mam i strasznie mnie to denerwuje. Wie ktoś może, czy dałoby się to załatwić u jakiegoś mechanika?
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio