Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 106

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
inter1908
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 29 sie 2005, 22:19

coco pisze:
serek408 pisze:Czyzby Verona czekala lawa
watpie zeby Mancio posadził Verona na ławe ( no chyba zeby był bez formy to sie zgodze ) najlepszy gracz Seria A poprzedniego sezony w dodatku dobry qmpel Mancio Veron ma zupełnie inne cechy jak Pizarro ale ciagle jest wielkim mistrzem ... mysle ze Pizarro predzej Cambiasso wygryzie :? niz Verona :arrow: najlepiej by było jakby Cambiasso grał z Veronem na srodku tak jak jest to dotychczas a Pizarro bedzie grał wtdy gdy którys z nich bedzie miał kontuzje albo bedzie bez formy
co ty gadasz ...Pizzaro musi grac w 1 skladzie na dzien dzisiejszy jest w lepszej formie nic Camsiasso tak sadze i powiniec grac w 1 skladdzie nie mozemy go siadac na lawce bedzie to drugo Recoba ;/;/ !! forza inter!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 sie 2005, 22:35

Zico_FCI pisze:Dzisiejszego ranka kapitan Interu Medioaln Javier Zanetti został poddany badaniom, które miały wykazać jak grożna jest kontuzja jakiej Argentyńczyk nabawił się w wygranym mecz z Treviso 3:0. Szczegółowe badania wykazały, że urazowi uległy mięśnia uda prawej nogi. Zanetti rozpocznie rehabilitacje po kilku dniach odpoczynku.

Myśle, że za jakieś dwa tygodnie Zanetti będzie gotowy do gry.

@internista1908 :arrow: Kolega lekarz ????
No i całe szczęście - Inter bez Il Capitano to nie Inter :)
Chociaz Ze Maria sobie bardzo dobrze poczyna - wiec ja bym dał z 1 mecz odpoczynku naszemu kapitanowi.
Ciekawe czy sprawdzą sie plotki o tym ze odejdzie C. Zanetti i jeszcze jakis napadzior przyjdzie ?
No i ucichła sprawa z Coco i VDM - no i Karagounis - chyba ze jak bylem na urlopie Massimo ichh gdzies sprzedał ???
Hehehehe

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sie 2005, 9:15

inter1908 pisze:co ty gadasz ...Pizzaro musi grac w 1 skladzie na dzien dzisiejszy jest w lepszej formie nic Camsiasso tak sadze i powiniec grac w 1 skladdzie nie mozemy go siadac na lawce bedzie to drugo Recoba ;/;/ !! forza inter!
tez bym chciał zeby grał w podstawowym ale Mancio Verona nie posadzi zwłaszcza ze był najlepszym graczem Serie A poprzedniego sezonu :arrow: a Cambiasso jest nietykalny bo to nasz najlepszy defensywny pomocnik na prawej napewno nie bedzie grał bo tam pewne miejsce jak na razie ma Figo a na lewej Deki i Solari tak wiec Mancio ma ciezki orzech do zgryzienia tez bym chciał zeby Pizarro grał no ale ma ciezka konkurencje

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 9:21

Cambiasso jest nietykalny
Jeśli znajdzie sie epszy zawodnik to Mancio nie bedzie patrzal na to czy dobrze gral Esteban w poprzednim sezonie tylko wstawi np Pizarro jak bedzie sie lepiej spisywal. Argntynczyk musi ciezko pracowac i pokazywac dobra gre jesli chce posadzic na ławce Pizarro choc z mojego punktu widzenia jest to raczej awykonalne :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sie 2005, 9:47

RoRo pisze:Argntynczyk musi ciezko pracowac i pokazywac dobra gre jesli chce posadzic na ławce Pizarro choc z mojego punktu widzenia jest to raczej awykonalne
a uwazasz ze Cambiasso nie pokazuje dobrej gry ? on sie do reprezentacji Argentyny przebił i gra w podstawowym a konkurencje ma ciezka :arrow: tez jestem zdania ze jesli którys z nich nie bedzie miał formy to David powinien grac ale puki co to Esteban z Seba dobrze graja i niech tak zostanie ... widziałem ostatni mecz z Treviso i widziałem co David wyczyniał ... ale Veron to Veron ... oni mówili ze uszanuja decyzje Mancio odnosnie miejsca w składzie i narazie rola rezerwowego przypadła Davidowi a patrzac na jego ofensywne wejscia watpie zeby grał za Cambiasso choc wszysko jest mozliwe :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sie 2005, 10:00

Faktycznie Veron i Cambiasso w tamtym sezonie tworzyli swietny duet środkowych pomocników.Po przyjściu Pizarro wydaje sie ze to on powinien grac w pierwszym składzie, ale kosztem kogo?Pizarro może grac defensywnego pomocnika wiec bardziej realne jest zastąpienie Cambiasso, ale sezon jest długi i powinniśmy sie cieszyć ze Inter posiada 3 swietnych środkowych pomocników.W tamtym sezonie Veron tez ustawiany był na boku i grał fałszywego skrzydłowego.
Nie zapominjmy o C.Zanettim i o Stankovicu i Karagounisie którzy też moga grać w środku pola.
FORZA INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sie 2005, 11:04

Babel pisze:Nie zapominjmy o C.Zanettim i o Stankovicu i Karagounisie którzy też moga grać w środku pola.
narazie nie ma sensu o nich pamietac :P :P bo środek jest bardzo mocno obsadzony a w przypadku kontuzji pierwszym do zmiany jest David ... fakt faktem szkoda troche Karagounisa :? no ale co poradzisz ...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 11:17

Szczerze poiwedziawszy ze przy naszych srodkowych to Karagounis ma bardzo ale to bardzo male szanse na zalapanie sie do pierwszego skladu. Nawet juz C.ZAnetti kuszony przez Real Madryt moze liczyc juz chyba tylko na ławke rezerwowych. Moze lepiel byloby go sprzedac i cusik dorobic ?? no bo jakby nie patrzec to juz na lawce bedzie jeden def pom wiec chyba wystraczy :]

Szkoda ze Kara nie odszedl bo lubie go i nie podoba mi sie to ze sie chlopak marnuje w naszym Interku ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sie 2005, 11:33

Ja wiem tylko pisze o bogactwie naszej lini pomocy i o róznych możliwosciach jej ustawienia.Nigdy nie można wykluczyć kontuzji.Ostatnio takze cos sie przyczepili do naszych piłkarzy dyscyplinarnie Samuel za rzekome oplucie Nedveda(3 mecze), teraz niby Pizarro kogos uderzył.Ciekawe co jeszcze wymyśla
Grecki napastnik Interu Lampros Choutos został wypożyczony do Mallorci.Inter prawdopodobnie bedzie chciał sciągnąc kogos na jego miejsce.Choc ja licze na graczy primavery, moze ktoś sie objawi tak jak kiedys Martins
pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 11:52

Lampros Choutos został wypożyczony do Mallorci.Inter prawdopodobnie bedzie chciał sciągnąc kogos na jego miejsce
Chodzi Ci o to ze nie bedzie komu grac w rezerwach ?? Uwierz mi na slowo ze bedzie komu :] Meggiorini, juz chyba wrocil z Ascoli Eliakwu, pozatym Momente wiiec mlodych napastnikow pod dostatkiem a ten Ianis Alin Zicu jest jeszcze choc nie wiem czy nie jest wyporzyczony :]

Inter ma naprawde utalentowana mlodziez wiec napastnikow w primaverze jest pod dostatkiem :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 12:00

Eliakwu niech lepiej odejdzie bo sobie za dużo nie pogra . Uważam że ma talent ale u was nie może liczyć na dalszy rozwój bo chłopak ma 20 lat i jeżeli chce zaistnieć to musi grać w pierwszej drużynie a nie bujać w primavera :roll: To jest prawie klon Martinsa wiec kariere moze zrobić tylko w jakim klubie :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sie 2005, 12:14

Jednak stalo sie. Javier El Cpitano Zanetti doznal powazniejszej kontuzji :( podobno na boisko ma wrocic dopiero za 40 dni. Trudno trzeba bedzie przezyc bez Capitano.

Wracajac do waszej dyskusji o srodku pomocy to zaryzykowalbym i wstawil Pizarro za Verona. Tak przynajmniej na jeden mecze zeby zobaczyc co pokaze od poczatku.
Z kolei co niektorzy wspominali cos o dwojce Veron-Pizarro w srodku. Ale taki pomysl moim zdaniem nie wchodzi w rachube. Przeciez nie mozna ryzykowac atakiem straceniem bramek. Albo na defensywnego idzie Cambiasso , albo C.Zanetti

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 sie 2005, 12:21

Myśle, że po odejściu Choutosa przydałby się jakiś piąty napastnik. Ja widział bym w tej roli Milito. Tyle, że to jest argetyńczyk, a tych w drużynie chyba wystarczy.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 30 sie 2005, 12:31

Zico_FCI pisze:Myśle, że po odejściu Choutosa przydałby się jakiś piąty napastnik. Ja widział bym w tej roli Milito. Tyle, że to jest argetyńczyk, a tych w drużynie chyba wystarczy.
No ja tez bylbym za Militio - mozna go tanio kupic - no i jak Zanetti na 40 dni to na prawą obronę zostaje nam Ze Maria tylko :(

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 13:07

Zico_FCI pisze:Myśle, że po odejściu Choutosa przydałby się jakiś piąty napastnik. Ja widział bym w tej roli Milito. Tyle, że to jest argetyńczyk, a tych w drużynie chyba wystarczy.
Tylko ze Milito jest na tyle ambitny ze na pewno nie przyszedlby do Interu jako piaty napastnik. Juz by wolal w tej swojej zaragozie czy jakos tak zostac ... niz grac piate skrzypce u nas :] Swoja droga lepiej na takiego bardzpo rezerwowewgo napsatnika dac kogos z Primavery z tym ze gralby w lidze mlodych i starszych :]

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”