Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 66

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 14:57

Franek__ pisze:Mi 18 sierpnia (pieczątka na liście 18 VIII 2005) wysłali bilet, po 8 dniach doszedł. Charleroi miszcz

Mi przysłali to samo 1 bilet (troche mogli sie bardziej postarac ale lepszy rydz niż nic) i tego samego dnia wysyłali :P pewnie hurtowo

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8610
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sie 2005, 15:06

No, musze sie pochwalic :)
Dzis dostalem paczuszke z Middlesbrough :)
a bylo w niej .... olowek, kilka plakatow, 2 naklejki, troche historii klubu, i takie tam bajery wydrukowane przez klub ;)

to juz 2.klub od ktorego dostalem darmowy prezent :)

pozdro

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 29 sie 2005, 15:08

Przed chwilą wysłałem drugą już serie maili do Angli (pierwsza 21.07). Jak do tej pory nic nie doszło więc pomyslałem, że po prostu wszyscy z klubów wyjechali (odpowiezdialni za odbiór maili od fanów) i teraz postanowiłem właśnie posłac 2 serie po miesiacu. Mam nadzieje, że coś przyślą w końcu z mojej ulubionej ligi :)

Cya

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 15:31

Dziś nowe pamiątki dostałem z FC Vaduz (Liechtenstein). W liście przyszło 11 kart zawodników z autografami odręcznymi :D, plakat drużyny wraz z programem meczowym FC Vaduz - Besiktas Stambuł z 11 sierpnia 2005. List , właściwie e-mail pisałem po niemiecku .

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 15:39

maciek90 pisze:
Franek__ pisze:Mi 18 sierpnia (pieczątka na liście 18 VIII 2005) wysłali bilet, po 8 dniach doszedł. Charleroi miszcz

Mi przysłali to samo 1 bilet (troche mogli sie bardziej postarac ale lepszy rydz niż nic) i tego samego dnia wysyłali :P pewnie hurtowo
Ja zadowolony jestem z każdej pamiątki. Od kllku klubów dostałem już liściki z ciekawymi gadżetami. Nawet jak kluby sam bilet przyślą to fakt, że traktują fanów poważnie.

1 WP za pisanie posta pod postem

amicakibic
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amicakibic » 29 sie 2005, 21:04

Franek__ pisze:Dziś nowe pamiątki dostałem z FC Vaduz (Liechtenstein). W liście przyszło 11 kart zawodników z autografami odręcznymi :D, plakat drużyny wraz z programem meczowym FC Vaduz - Besiktas Stambuł z 11 sierpnia 2005. List , właściwie e-mail pisałem po niemiecku .
A kiedy pisałeś maila?

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 21:06

amicakibic pisze:
Franek__ pisze:Dziś nowe pamiątki dostałem z FC Vaduz (Liechtenstein). W liście przyszło 11 kart zawodników z autografami odręcznymi :D, plakat drużyny wraz z programem meczowym FC Vaduz - Besiktas Stambuł z 11 sierpnia 2005. List , właściwie e-mail pisałem po niemiecku .
A kiedy pisałeś maila?
Maila pisałem w połowie sierpnia. Z pieczątki na liście (niewyraźnej) wnioskuję, że list wysłali 17 lub 18 sierpnia. Polecam pisanie do tego klubu. Niby mały klub, ale przysyła fajne pamiątki.

patri
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patri » 29 sie 2005, 21:08

Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk :) .
Pozdro

Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 21:47

patri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk :) .
Pozdro
Czy mogłbyś mi podać ich adres mailowy??No chyba ze wysłałeś pocztą to podaj normalny adres z góry dzieki pozdro

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 21:56

maciek90 pisze:
patri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk :) .
Pozdro
Czy mogłbyś mi podać ich adres mailowy??No chyba ze wysłałeś pocztą to podaj normalny adres z góry dzieki pozdro
Pisałem pod info@fcvaduz.li. Zainteresowanym (poprzez GG, E-mail, Tlen)podeślę skan jednej karty, programu meczowego wraz ze składem drużyny i numerami graczy. Zgłaszać się kto chce :-)

Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 22:03

Franek__ pisze:
maciek90 pisze:
Pozdro
Pisałem pod info@fcvaduz.li. Zainteresowanym (poprzez GG, E-mail, Tlen)podeślę skan jednej karty, programu meczowego wraz ze składem drużyny i numerami graczy. Zgłaszać się kto chce :-)
Ja niechciałem adresu Vaduz tylko od Patri chciałem adres Unii Skierniewice

amicakibic
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amicakibic » 30 sie 2005, 9:57

Czy jakieś kluby rosyjskie odpisują?

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 30 sie 2005, 12:27

maciek90 pisze:Ja niechciałem adresu Vaduz tylko od Patri chciałem adres Unii Skierniewice
Ja też bym prosił.

patri
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patri » 30 sie 2005, 13:58

Ja nie pisałem ani drogą mailową, ani pocztą tradycyjną tylko... zadzwoniłem :). Czekałem ok.miesiąca ale w końcu przyłali. Ale możecie spróbować listownie lub mailem. Jakby ktoś chciał spróbować tą drogą to mogę w każdej chwili podać adres (maila nie znam :wink: )
Pozdro

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 sie 2005, 14:48

Dzisiaj dostałem list od ... NK Slaven Belupo Koprovnica :lol:. Spoko klub :D, przysłali 3 bilety (z meczy w Pucharze Intertoto, m.in. z Deportivo La Coruna:)) i jeszcze kartke ze zdjęciem całej drużyny.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”