Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 56

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 18:10

romantyk pisze:ale niestety maja az 2 zwyciestwa, o dwa za duzo
ja wiem, że kibicowi manu jest ciężko zrozumieć, że arsenal wygrał 2 mecze, ale mógłbyś się powstrzymać od takich komentarzy.
Piszesz, że inni nabijają, a spójrz na ten swój post i zobacz co ty wniosłes do dyskusji.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 sie 2005, 18:34

Panie moderatorze jak widze to jest narazie 2-1 do pana, wiec...

I zeby pan Moderator nie dał mi ostrzezenia to musze powiedziec ze Arsenal zrobił bardzo dobrze ze kupił bardzo dobrego pomocnika Hleba, poniewaz to wielki talent i Arsenal bedzie miał z niego pozytek.

Dalej 2-1

ten post wniosl bardzo duzo do dyskusji. musze brac z Ciebie przyklad :D

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 30 sie 2005, 18:39

romantyk pisze:chcialem zobaczyc jaka maja forme. myslalem ze bedzie gorzej :( ale niestety maja az 2 zwyciestwa, o dwa za duzo... :D
Takie informacje są łatwo dostępne w internecie, więc niewidze potrzeby pisania tego na forum chyba, że w chęci nabicia sobie postów bo jak to wytłumaczyć inaczej (?)...

Arsenal obecnie zajmuję 7. miejsce w Premiership, ale ma o jeden mecz mniej rozegrany niż większość drużyn z ligi. Już wkrótce Arsenal pokaże co potrafi, szkoda tylko tej pechowej porażki z Chelsea Londyn :(
Na uwagę zasługuje Charlton Athletic, który po 3 rozegranych meczach ma komplet punktów, które zdobył zwyciężając z rywalami w ładnym stylu.

a sadzisz ze to co napisales w tym poscie jest trudno dostepne w internecie? kazdy mzoe spojrzec na tabele. chyba chciales sobie nabic... inaczej nie mozna tego wytlumaczyc

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 30 sie 2005, 18:48

Widac Wazi trafiles w jego czuly punkt :lol: Sie zdenerwowal chlopak ze odkryles jego zamiary :lol:

Arsenal w tym sezonie bedzie mial bardzo ciezkie zadanie. Jak widac Manchester po wzmocnieniach jest na fali. Chelsea jak zwykle wygrywa. Newcastle narazie slabo sobie radzi ale planuja dobre wzmocnienia. No i zawsze Liverpool moze powalczyc.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 18:51

Tak, wlasnie tak. Macie racje. Sam nie wiem, jak mogliscie to odkryc? Moim celem jest nabijanie, co czynie non stop. Zalezy mi tylko na liczniku postow. Ale nadal nie moge uwierzyc, ze to odkryliscie.

Prosze bardzo. Napiszcie do Adminow. :)

lecz kolejny OT bedzie ukarany ostrzezeniem :) wiec robcie co chcecie :)

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 30 sie 2005, 18:58

romantyk pisze:Tak, wlasnie tak. Macie racje. Sam nie wiem, jak mogliscie to odkryc? Moim celem jest nabijanie, co czynie non stop. Zalezy mi tylko na liczniku postow. Ale nadal nie moge uwierzyc, ze to odkryliscie.

Prosze bardzo. Napiszcie do Adminow. :)

lecz kolejny OT bedzie ukarany ostrzezeniem :) wiec robcie co chcecie :)
Co to jest do cholery?????;/ nie mozesz uzyc praw moderatorskich i napisac cos w tym stylu czerwona czcionką pod postem?
To, że jesteś romantykiem to nie znaczy, że też możesz pisać romantyczne off topici

Arsenal Londyn jest zainteresowany pozyskaniem S. Govou, i Emmanuela Adebayora. Jak myslicie sprawdzili by sie w druzynie? :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 19:02

Wenger chce wypożyczyć Quincy Owusu do WHU na obecny sezon, co myślicie? chyba dobrze - przynjamniej będize więcej grał i nabierał doświadczenia

patryk89 pisze:Arsenal Londyn jest zainteresowany pozyskaniem S. Govou, i Emmanuela Adebayora
myślę, że naszym priorytetem powinno być pozysakanie nie napastnika tylko dobrego pomocnika [do środka jak i na prawa stronę]
więc trochę chybiony pomysł

patryk89 pisze:Co to jest do cholery?????;/ nie mozesz uzyc praw moderatorskich i napisac cos w tym stylu czerwona czcionką pod postem?
...zamiast nabijac....

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 30 sie 2005, 19:06

No prosze bardzo, sam sie przyznal :!: Nie chce nic gadac ale wlep sam sobie ostrzezenie za OT :lol:

Co do Charlton Athletic to wydaje mi sie ze dlugo juz tak nie pociagna. Nie licze na to aby ta druzyna miala walczyc o mistrzostwo. Ale kto wie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 19:08

Niech wypozyczą go bedzie grał ojciec z synem Teddy z Quincym :D A tak poważnie to lepiej dla chłopaka by było jak by tam powędrował choć też bedzie musiał powalczyć o miejsce w skladzie :roll: A rsenalu nie ma szans na przebicie choć uważam że na lewa strone idealnie by pasował ze swoimi umiejętnosiciami :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 sie 2005, 19:13

patryk89 pisze:a sadzisz ze to co napisales w tym poscie jest trudno dostepne w internecie? kazdy mzoe spojrzec na tabele. chyba chciales sobie nabic... inaczej nie mozna tego wytlumaczyc
chyba nie zauważyłeś że on napisał
patryk89 pisze:Już wkrótce Arsenal pokaże co potrafi, szkoda tylko tej pechowej porażki z Chelsea Londyn
patryk89 pisze:które zdobył zwyciężając z rywalami w ładnym stylu.
a to była jego opinia o klubach - w internecie znajdziesz takie ale tylko tego kogos kto napisal podsumowanie meczu...

a co do adebayora, myślę że byłby dobrym wzmocnieniem jednak jego cena (chyba 9 mln) jest troche duża :/

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 sie 2005, 19:16

fieldy pisze:patryk89 napisał:
Arsenal Londyn jest zainteresowany pozyskaniem S. Govou, i Emmanuela Adebayora

myślę, że naszym priorytetem powinno być pozysakanie nie napastnika tylko dobrego pomocnika [do środka jak i na prawa stronę]
więc trochę chybiony pomysł
Sidney Govou może grać również na środku i prawej stronie pomocy ;) jest szybki i dobry technicznie myślę, że sprawdziłby się w Arsenal'u

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 19:17

bobi pisze:Co do Charlton Athletic to wydaje mi sie ze dlugo juz tak nie pociagna. Nie licze na to aby ta druzyna miala walczyc o mistrzostwo. Ale kto wie.
bobi - to jest temat o Arsenalu :lol:

Rossi pisze:A rsenalu nie ma szans na przebicie choć uważam że na lewa strone idealnie by pasował ze swoimi umiejętnosiciami
dokładnie, Quincy już nie raz udowodnił ze talent ma ogromny więc świetnym rozwiązxanim jest aby go wypożyczyć - niech się ogra przez rok i niech wróci już walczyć o miejsce w Arsenalu
Bagg pisze:Sidney Govou może grać również na środku i prawej stronie pomocy jest szybki i dobry technicznie myślę, że sprawdziłby się w Arsenal'u
tak, jednak jeśli Govou gra na pomocy - to spełnia funkcję ofensywnego pomocnika, ja mam namyśłi zwykłego "M" lub "DM", "AM" to my mamy w bród i więcej nam nie potrzeba :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 19:21

Ja sie dziwe że Fabregas gra a Quincy tuła po rezerwach . Oczywsicie nie graja na tych samych pozycjach ale dla mnie Quincy jest lepszy od Cesca :roll: Jeszcz sie holender zbuntuje i taki bedzie finał bo niezłe ziółko z niego :lol: . Jeżeli nie odejdzie na loan to wątpie aby przebił sie do składu w kolejnych latach :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2005, 19:28

odszedł Vieira i nie ma wyjścia - musi grac Cesc, na pozycji Holendra jest większa konkurencja - dlatego musi czekać na swoją kolej, ale rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem jest wypozyczenie go do słabszego klubu.
Rossi pisze:Jeżeli nie odejdzie na loan to wątpie aby przebił sie do składu w kolejnych latach

Tu się niezgodzę - Quincy jest świetnym piłkarzem, że nawet w Arsenalu dostanie kiedyś szansę - którą zapewne wykozysta, bo jak powtarzam do znudzenia, chłopak ma olbrzymi talent :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 19:38

fieldy pisze:u się niezgodzę - Quincy jest świetnym piłkarzem, że nawet w Arsenalu dostanie kiedyś szansę - którą zapewne wykozysta, bo jak powtarzam do znudzenia, chłopak ma olbrzymi talent
No nie wiem bo gra w rezerwach dla niego to nie jest zbyt kusząca perspektywa 8) Pennant też później dostwał szans i wkońcu odszedł ale to jest inna bajka :? Mysle że ten sezon bedize decydujacy dla kariery Quincego juz ma 19 lat i czas zaczac grywać w Premiership albo niższych ligach :P Teraz kto graw arsenalu na lewj pomocy :?: Pires czy Reyse :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”