Najlepszy Transfer W Primera Division - Strona 2

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
ropec
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ropec » 31 sie 2004, 14:52

Ej sorry ale trzeba miec wrodzona wade mozgu zeby uwazac Owena za dobry transfer. Powody sa 3 - Raul, Ronaldo, Morientes... Raul - pupilek madryli, nie ma takiej mozliwosci zeby usiadl na lawce, Ronaldo - mimo ze gruby i mimo ze go nie lubie to strzela bramki jak na zawolanie, Morientes - bez watpienia najlepszy napastnik realu, a oni traktuja go po macoszemu mimo wszystko...
no ale skoro Owen to swietny transfer to pewnie wypada takze wymienic pana Jonathana Woodgate'a z Newcastle, obronce o ktorym niewielu slyszalo nawet, nie mowiac o jego formie, ktora wg mnie jest po prostu slaba

A teraz powaznie - najlepsze transfery tego okienka to na pewno Deco, i to nie dlatego ze jestem kibicem Barcy, bo sam co do niego tez nie bylem przekonany, ale razem z Giulym, Ronnim i Etoo tworza fenomenalna sile ataku; poza tym wspomniany Giuly, skrzydlowy strzelajacy bramke za bramka; Beletti - lepsza i mlodsza wersja Roberto Carlosa...; Forlan, ktorego kupil Villareal, mimo wszysto uwazam ze bedzie baardzo przydatny im; Samuel do realu; Fiore do Valencii.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2004, 17:52 przez ropec, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sie 2004, 15:11

Bezsprzecznie Barcelona! Poprostu klub nie do przebicia! Real ma gwiazdy za setki milionów euro a Barcelona ma lepsze gwiazdy za paredziesiąt milionów euro! I kto jest mądrzejszy w polityce? :D Giuly, Eto'o, Larsson, Deco, Edmilson i Belletti. Do tego dochodzi Ronaldinho, Saviola (który prawdopodobnie niebawem odejdzie), Valdes i wielu innych! Jednym słowem dream team :)

Na drugim miejscu postawił bym na Valencie która kupiła Di Vaio, Fiore, Corradiego i Morettiego.

Na ostatnim zdeydowanie bedzie to Real który kupił (jak co roku) ofensywnie grającego piłkarza. No niewspominając o Samuelu z którym obrona bedzie jeszcze bardziej dziurawa :P Real raczej myśli o reklamie niż o wygranych bo wykupuje tylko tych zawodników którzy są znani i kochani przez kibiców. Przeciez to jest głupie. Teraz pewnie zagrają składem Cassilas - Samuel, Carlos - Figo, Beckham, Zidane, Ruben - Owen, Morientes, Ronaldo, Raul czyli tzw. niespotykane ustawienie 1-2-4-4! Przecież transfery Galacticos (to jest śmieszne :) ) są najgłupszymi w historii! Dziekuje :P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 sie 2004, 15:22

barcelona juz sie pozbyła savioli którty został wypożyczony Monaco .
A jeślui mowa o realu to niesądze że se kupiła wiecej piłkarzxy ofensywnych , ponieważ kupiła 2 obrońców i 1 napastnika.
To że na forum takie opinie wyrażasz znaczy tylko to że sie nie znasz na piłce nożnej .
Proponuje cześciej czytać informacje z takich stron jak www.sportcom.pl albo www.pilka.pl lub chociaż info o utbolu na www.wp.pl .

Jeszcze jedno dla ciebie . Real ma w posiadaniu drugiego stopera o nazisku woodgate :evil:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 sie 2004, 15:38

kaczy pisze:www.sportcom.pl
A ja odradzam korzystanie z tego serwisu, wszystkie informacje, które są tam zamieszczane pochodzą z interii, onetu czy gazety wyborczej...ze święcą szukać tam newsa, którego żródło to któryś z liczących się zagranicznych serwisów. Tyle.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sie 2004, 15:41

kaczy pisze:barcelona juz sie pozbyła savioli którty został wypożyczony Monaco .
A jeślui mowa o realu to niesądze że se kupiła wiecej piłkarzxy ofensywnych , ponieważ kupiła 2 obrońców i 1 napastnika.
To że na forum takie opinie wyrażasz znaczy tylko to że sie nie znasz na piłce nożnej .
Proponuje cześciej czytać informacje z takich stron jak www.sportcom.pl albo www.pilka.pl lub chociaż info o utbolu na www.wp.pl .

Jeszcze jedno dla ciebie . Real ma w posiadaniu drugiego stopera o nazisku woodgate :evil:
Ooo super Woodgate! Niewiem jak oni go w ogóle zauważyli w tym Newcastle! Dziwne bo on praktycznie nie był znany a Real go kupił? hehe śmieszni są i tyle. A powiedz co Real zrobi z obrońcami Samuelem i Woodgatem którzy grą przypominają ostatnie mecze Fernando Hierro? :lol:

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 31 sie 2004, 17:41

kostek pytanie po za tematem. Jestem w szeregach mlodziezy wszechpolskiej???

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 sie 2004, 17:51

atleti pisze:kostek pytanie po za tematem. Jestem w szeregach mlodziezy wszechpolskiej???
A niby skąd mam wiedzieć czy jesteś w jej szeregach

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 31 sie 2004, 18:27

sorry pojebalo mi sie
chcialem sie zapytac czy ty do nich nalezysz??

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 sie 2004, 18:36

Moim zdaniem najlepszy transfer - Ludvic Giuly :arrow: FC.Barcelona

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 sie 2004, 18:40

Atleti - Kostka mozesz pytac, ale bez uzywania eufemizmow. Za uzycie słowa prze****** dostajesz 2 WP.,

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 sie 2004, 19:25

atleti pisze:sorry pojebalo mi sie
chcialem sie zapytac czy ty do nich nalezysz??
taa, jasne :mrgreen: to taka ironia..

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 05 wrz 2004, 9:50

Giuly i Larsson do Barcy

Samuel do Realu

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 05 wrz 2004, 23:54

ropec, jesteś wspaniałym znawcą piłki nożne, gratuluje :D
A wiesz że żyjesz wogóle???

Baqu skąd jesteś???

A co do samego tematu to Barca najlepiej kupowała(ale i najwiecej wydała...) Valencia też nieźle(tylko szkoda Beniteza) no i musze przyznać że real kupując Samuela też zrobił świetny ruch...

Ale co do samego Waltera(do ropeca znawcy piłki - chodzi mi o Waltera Samuela) to przeszedł z deszczu pod rynnę po mojemu... z romy do realu, Boże!!!

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 wrz 2004, 14:59

[quote="Lazioman"]

Baqu skąd jesteś???

[quote]

Baqu jest z Baqu'owa i mieszka obok lasku, który nosi nazwę "Baqu'ownik"...

Ale pamiętaj, mówię Ci to w tajemnicy :)

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 06 wrz 2004, 16:49

Dzieki KOSTEK!!!

Poważnie pytam, baqu skąd jesteś, bo mam biznes do Ciebie... moj e-mail to m2zadlo@op.pl...

Jak ktoś ma z tym gościem kontakt to niech mi poda jego e-mail lub jemu mój...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”