Dla mnie to nie jest normalne. Tym bardziej w bloku w jakimś niedużym mieszkaniu.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 sty 2017, 13:29

Diamen23
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 30 sty 2017, 8:48

emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 30 sty 2017, 9:05
Rojiblanco
j1mmy
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sabrinka100 » 01 lut 2017, 16:56
Sabrinka100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: anafa » 09 lut 2017, 22:20
anafa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 lut 2017, 22:25
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2017, 17:35
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 lut 2017, 17:40
O nie, o nieguru pisze: Dzisiaj zdechł mi pies. Bokser, w kwietniu miałby 8 lat. Wczoraj wezwałem weterynarza, dał mu antybiotyk, a ja mu miałem jutro wstrzyknąć kolejną dawkę i ostatnia w poniedziałek. Jakaś jebana infekcja, dziwnie się ostatnio zachowywał, mało jadł, dziwnie tak szczekał (zastanawiałem się czy to nie kaszel) nawet od kilku dni jakby miał katar bo tak parskał. Weterynarz powiedział że jakbym kilka dni temu zadzwonił to może by przeżył. Zajebiście...na dodatek teraz ziemia jest zmarznięta i nawet nie mam jak go zakopać.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lut 2017, 20:36
Współczuję szczerze bo wiem co to znacxyguru pisze: Dzisiaj zdechł mi pies. Bokser, w kwietniu miałby 8 lat. Wczoraj wezwałem weterynarza, dał mu antybiotyk, a ja mu miałem jutro wstrzyknąć kolejną dawkę i ostatnia w poniedziałek. Jakaś jebana infekcja, dziwnie się ostatnio zachowywał, mało jadł, dziwnie tak szczekał (zastanawiałem się czy to nie kaszel) nawet od kilku dni jakby miał katar bo tak parskał. Weterynarz powiedział że jakbym kilka dni temu zadzwonił to może by przeżył. Zajebiście...na dodatek teraz ziemia jest zmarznięta i nawet nie mam jak go zakopać.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 10 lut 2017, 20:40
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lut 2017, 21:42
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio