Tylko Juventus oglądam normalnie, reszta to multiliga
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 lut 2017, 22:11
MarcinW
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 lut 2017, 22:14
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lut 2017, 22:16
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 lut 2017, 22:16

MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 lut 2017, 22:16
Co nie oznacza, że da się postawić Verattiego. Poza tym w przypadku Khediry to dopiero pierwszy sezon nie przeplatany kontuzjami, więc wstrzymałbym się z takimi komentarzami.Khedira też był szklany, a tu szok, że w Juve postawili go na nogi i gra praktycznie w każdym meczu
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lut 2017, 22:20
Jakby wcześniej miałby jedną kontuzję to spoko, ale Khedira też ma swój wiek więc mogę śmiało powiedzieć, że postawili go na nogi patrząc na ostatnie sezony gdzie ciągle coś mu dolegało. Powtórzę, że gra praktycznie w każdym meczu po 70-90 minut
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 lut 2017, 22:23
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 lut 2017, 22:24
W poprzednim sezonie rozegrał zaledwie 20 meczy w serie a. łamał się regularnie. W zw. z tym powtarzam to jest pierwszy sezon, kiedy gra w miarę regularnie. Trochę za krótki okres, aby podnosić, że postawiliście go na nogi.Jakby wcześniej miałby jedną kontuzję to spoko, ale Khedira też ma swój wiek więc mogę śmiało powiedzieć, że postawili go na nogi patrząc na ostatnie sezony gdzie ciągle coś mu dolegało. Powtórzę, że gra praktycznie w każdym meczu po 70-90 minut
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lut 2017, 22:28
Wytłumacz mi dlaczego skoro z regularnych kontuzji zeszliśmy do zera? Wiadomo, że coś się może przydarzyć, ale przy tylu minutach w obecnym sezonie nie mam żadnych wątpliwości
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 lut 2017, 22:32
Może i tak, ale przypominam, że już wiele szklanek postawiono na nogi, a potem przychodził nowy sezon i historia się powtarzała. Poza tym przypadek przypadkowi nierówny to, że udało się z Niemcem nie oznacza, że zadziała na Włocha.Wytłumacz mi dlaczego skoro z regularnych kontuzji zeszliśmy do zera? Wiadomo, że coś się może przydarzyć, ale przy tylu minutach w obecnym sezonie nie mam żadnych wątpliwości
Niekoniecznie. Ważna jest również kaska, wizja, pozycja w zespole itd. Wiele zmiennych.nter to musi wejść do LM żeby myśleć o takich piłkarzach, jeśli się uda to droga będzie łatwiejsza, a jeśli nie to poczekają kolejny rok
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lut 2017, 22:36
Oczywiście, ja dałem tylko przykład, że możnaMarcinW pisze: Najsmutniejsze jest to, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że na tym etapie odpadnie również Real, a w grudniu czy tam styczniu złota piłka powędruje do Messiego lub Ronaldo.
Może i tak, ale przypominam, że już wiele szklanek postawiono na nogi, a potem przychodził nowy sezon i historia się powtarzała. Poza tym przypadek przypadkowi nierówny to, że udało się z Niemcem nie oznacza, że zadziała na Włocha.Wytłumacz mi dlaczego skoro z regularnych kontuzji zeszliśmy do zera? Wiadomo, że coś się może przydarzyć, ale przy tylu minutach w obecnym sezonie nie mam żadnych wątpliwości
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 lut 2017, 22:39
MazurXIII
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio