AC Milan (zbiorczy) - Strona 106

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 15:02

To co zaklad jak sie skonczy mercato ?? ale nie tylko co do Cassano bo mi on zwisa tylko ogólnie "nasze okna"

Łudzisz sie tym czym połowa Juventio czyli Lucek i jego bicie piany na temat transferów. A okaze się że Del Piero w Besiktacie i bedzie woda.

NIE PISZ TU BO NIE WNOSIMY NIC DO TEMATU :!: I BEDA BANY :roll: :twisted: JAK CHCESZ SIE ZAŁOZYC PISZ NA PRV :twisted: :lol:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 31 sie 2005, 15:07

To co zaklad jak sie skonczy mercato ?? ale nie tylko co do Cassano bo mi on zwisa tylko ogólnie "nasze okna"

a widzisz mnie interesuje tylko Cassano, on jednak do nas nie przejdzie, za to Mancini jak najbardziej.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Łudzisz sie tym czym połowa Juventio czyli Lucek i jego bicie piany na temat transferów. A okaze się że Del Piero w Besiktacie i bedzie woda.

Wystarczy ze 'bil piane' przy transferze Vieiry. Co ma Del Piero do ludzenia? Ja sie nie ludze ja wierze.

Zeby nie bylo nie na temat, gratuluje wam drugiego miejsca, no i mam nadzieje ze w nastepnym sezonie bedzie podobnnie :)

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:13

Coś mi się nie wydaje by Juve kogos kupiło...Cassano odpada po co im kolejny napastnik, być moze Mancini ale chyba ze na prawą obronę bo Camoranesi jest chyba nietykalny...Mam nadzieje ze Łysy zadziała dzis i zrobi nam prezent w postaci G.Rodrigueza z Villarealu, jestem za tym transferem, jest młody, ma obywatelstwo drugie i będzie naciskał starszych by bronili swoich pozycji ...ForZa MILAN !!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 15:16

No dziekuje za gratulacje tez gratuluje małego wyroku dla pana Aggricoli. EPO to nie zabawa przekonał sie o tymkolaszka. Zamilcz juz lepiej bo jak zwykle nic już nie masz do napisania jak chodzi o zakład... Niech Moggi kupi Cassano a sprzeda to Turcji Del Piero może wymiana za Szymka ??

Na szczescie potem ktoś tu sprawdzi co nie co i rozdzieli co nie co. Bo mało w tamcie piszecie kibice z pustego stadionu :lol:

Co to tematu :arrow: Ciekawe mnie jak zalatwia sprawe z Roma odnosnie "Ele" bo jak go tylko wyożyczyli to super. Ale Roma kupiła nie dawno bramarza i po co im trzech z młodym i co raz lepszym Curcim na czele. Bedzie karta ? bo chyba lepiej było im dac Abbiatiego.

Hunter my tu piszemy piszemy o transferach a wczoraj Sheva odebrał nagrode "Złotych Stóp" w MonteCarlo. Widziałes gdzieć fotki z tej uroczystości ?? nawet La Gazzatta nawala coś :shock:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:35

Brawo Zaza :) kibice z pustego stadionu 8) ...Piłka Nożna Dla Kibiców , zupełnie nie pasuje do tego klubu z turynu...Zapomnijcie o Cassano i tak do was nie przejdzie ...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 sie 2005, 15:36

No tak Sheva wygrał a Paolo zajał drugie miejsce.Brawo dla obu.
Co do fotek to mam dwie :D

Obrazek
Obrazek

i jeszcze kilka z meczu :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/img]

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 31 sie 2005, 15:47

Prosze, prosze... Znalazł sie jakis wredny dupoliz :? Shevcento(?) a może Seicento. Widze że upatrzyłeś sobie w Zazie swojego guru :lol: W następnych postach tylko patrzeć jak będą leciały następne "och brawo Zaza" :lol: Widze że nawt nie umiesz poprawnie napisac nazwiska najlepszego piłkarza swojego klubu :lol: Zaprosiłeś już swojego guru do piaskownicy żeby z grabkami w ręku podyskutować o tym jaki Milan jest wspaniały? Chociaż wątpie żeby przyjął zaproszenie. Może powiesz coś bardziej inteligentnego? Mogę się założyc że gdyby Zaza nie miał tylu postów to byś sie tak do niego nie "przystawiał" :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 sie 2005, 15:50

shevcento pisze:Brawo Zaza kibice z pustego stadionu ...Piłka Nożna Dla Kibiców , zupełnie nie pasuje do tego klubu z turynu...Zapomnijcie o Cassano i tak do was nie przejdzie ...
I mi pozniej ZAZA powie ,ze kibice Juventusu to Insekty :roll:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:50

nie jest moim guru ale poporostu ma racje odnośnie kibiców juve,ktrórych na stadion duzo nie przychodz...a nazwisko jego umiem pisac Shevchenko jakbys wiedział, a Shevcento oznacz ze jest bezcenny ale to tak na marginesie... 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sie 2005, 15:51

Mateusz , a ile ty masz lat :?:

Hunter co to za zdjecia (chodzi mi o te pierwsze co Szewa odciskami nog daje ). Czy to nieprzypadkiem ten plebiscyt na najlepszego pilkarza w ktorym znalezli sie miedzy innymi Beckham i Szmeichel :?:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:52

dobra po co zaczynać i się kłócic kto do kogo przejdzie, o tym pogadamy wieczorem gdy będzie wszystko wyjaśnione...

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:53

Plebiscyt Golden Foot to był ...

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 31 sie 2005, 15:56

Bezcenny Schevchenko w tym ci przyznam racje osądzimy po zakończeniu mercato. Serek a po co ci to?

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 31 sie 2005, 15:58

przynajmniej w tej kwestii się zgadzamy 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 16:26

Serek to jest ten plebiscyt o którym myślisz. :wink:

Ibrahimović Guru to Zaza może być dla kogo innego za mało sie znamy byc wszystko wiedział a nie nazywaj "Insektem" mojego kolege bo on nie wnosi gówna w Wasz temat. A jak być sie rozajrza to być widział kilku Juventino których trzeba na miejscu wyśmiać lub oleć jak najstarszy zawód swiata. Ja poprostu nie rozumiem jak może kibicowac klubowe z innego kraju i nie miec pojecie co sie pisze. Bodz pisac tylko w tematach gry niktgoo zdanie nie prosi. Ale pamietasz napisałe Ci sezon ruszy połowa zniknie insektów i było jak było.

**POZDRO Shevcento FORZA MILAN**

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”