Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 17 lut 2017, 23:09
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lut 2017, 14:00
Raczej nikt nie wątpił w jego warsztat, pytaniem było jak odnajdzie się w Europie. Póki co idzie mu dobrze, jego Sevilla jest charakterystyczna i jest na dobrej drodze do sukcesów ale z laurkami wstrzymam się jednak do końca sezonu. W La Lidze ekipa z Andaluzji zmieniła mające dołek Atletico i siedzi na plecach najsłabszej od lat Barcelony. Ekipa Sampaoliego ma 6 punktów więcej niż ekipa Emery'ego na tym samym etapie rok temu a trzeba pamiętać, że wówczas Sevilla wystartowała dramatycznie (pierwsze zwycięstwo w 6 kolejce), rok wcześniej na tym etapie miała dokładnie tyle samo punktów co teraz.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 18 lut 2017, 14:07
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 18 lut 2017, 14:18
Demonizowanie odnosi się do cech negatywnych, czegoś złego. Natomiast kontekst wypowiedzi jest skierowany do pozytywnego tonu. Jest to więc zwyczajne "wyolbrzymianie" , a nie "demonizowanie"
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lut 2017, 14:24
Masz rację, mój błąd. Dzięki za poprawkę
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lut 2017, 20:19

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 lut 2017, 22:19
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lut 2017, 22:21
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 lut 2017, 0:56
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 lut 2017, 1:08
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 lut 2017, 1:16
Za ten błąd co zrobił przy bramce, to powienien go nazwać nawet gorzej, np. Madrytczykiem.Enjo pisze:hmm, z tego co widzę to ten Roberto jest z Katalonii i ciekawi mnie czy by się oburzył jakbyś go nazwał Hiszpanem

Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 lut 2017, 8:39
A 3 setek dla Leganes które świetnie obronił Ter Stegen nie było ?
O tym, co poprawiło się względem meczu z PSG: "Wszystko. Trudno jest być tak złym. Pomimo tego, że niektórzy mogą tego nie widzieć, poprawiliśmy się".
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 lut 2017, 16:28
Chciałbym, żeby ktoś potrafił poprzeć swoje zdanie argumentami. Te filmiki i stopklatki mają taki sam sens jak zrobienie screena trzy sekundy przed momentem podania i krzyczenie 'Spalony! Spalony!'. Może był, może nie był, ale wybrany moment jest głupi.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 lut 2017, 12:09
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 lut 2017, 12:31
nie mam pojęcia, ale ja bym go w takim przypadku wywalił minutę po odpadnięciu z LM, żeby nowy trener mógł już zacząć wdrażać swój system i budować grunt pod nowe transfery w celu wzmocnienia linii pomocy (veratti <333)
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio