R jak Rasiak - Strona 22

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 10:43

TAK JAK NAPISALEM W KOMENTARZU!! BO WSZYTSKICH NIE DA SIE LUBI!!!
a ze rasiak przez swa gre uzbieral wiecej przeciwnikow niz zwolennikow nie ma sie czemu dziwic!!!
ja go nie lubie juz od momentu gdy gral w odrze wodzislaw!!!
I JEST DLA MNIE KLODA DREWNA==> ale niech sie rozwija dalej i niech mu sie wiedzie tylko dlaczego w klubie z ktorym sympatyzuje w premiership!!!??? mogl go scuiagnac jakis sunderland czy west bromwich lub nawet arsenal tylko NIE SPURS!!!

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 01 wrz 2005, 10:49

Bo trener tego klubu uważa że ten zawodnik potrafi grać w piłke i widzi dla niego miejsce w swojej drużynie, bo ma koncepcje w której Rasiak też odgrywa jakąś role (byle nie wiecznego rezerwowego)... a tak na marginesie to Tottenham najbliższy mecz jeśli się nie myle gra z Liverpoolem u siebie, Mido chyba pałzuje za kartke (czy już nie?) to może Rasiak będzie miał swój debiut?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 10:52

Mido pauzuje i mam nadzieje ze to bedzie jego (pana R) pierwszy i ostatni mecz w SPURS a w zimie niech go sprzedaja obojetnie gdzie!!!!
Zreszta okaze sie, zle mu nie zycze ale nie da sobie rady w tej druzynie!!! tyle z mojej strony

Awatar użytkownika
lis1
Żenujący nabijacz :/

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lis1 » 01 wrz 2005, 10:56

Ja tam lubie Rasiaka i sądze, że to najlepszy polski napstnik. Chyba nie sądzicie, że Frankowski który przeniósł sie do 2 ligowego Elche jest lepszy:) Gdyby był dobry by grał w 1 lidze hiszpańskiej a nie w 2. :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 10:59

No to teraz pojechales niezle!!! RASIAK najlepszy polski napastnik!!!! buhahahaha, wiesz co ty gadasz??? ja tam widze kilku lepszych od niego!!!!

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Bravo Rasiak!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 01 wrz 2005, 11:02

Tottenham kupił rasiaka bravo

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 01 wrz 2005, 11:13

Derby County i Tottenham Hotspur porozumiały się w sprawie transferu rasiaka do Premiership. Jeśli "Rasialdo" będzie grał w pierwszym składziem, może się dużo nauczyć!!

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 01 wrz 2005, 11:26

czecher Ty jesteś jakiś uprzedzony, zaślepiony jakąś nienawiścią do Rossiego i nie wierzysz w polskich graczy a ja myślę że Rasiak jeszcze Cię zaskoczy i wszystkim niedowiarkom zamknie usta jak zacznie grać (nawet wchodzić z ławki) i strzelać bramki dla Tottenhamu, może i nie jest już najmłodszy ale 26 lat to wiek w sam raz żeby móc się jeszcze uczyć i rozwijać a wydaje mi się że w takim klubie ma możliwości i jeśli je wykorzysta... peace

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 wrz 2005, 11:36

Dobrze ze trafil do Premiership. Bedzie gral na wyzszym poziomie, nabierze doswiadczenia i przyda sie na MS. Oby sie szybko dostal do pierwszej jedynastki i strzelal bramki najlepszym. I wtedy zamknie buzie ludzim typu czeher(czy jakos tak), ktorzy go nie doceniaja :twisted:

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 01 wrz 2005, 12:01

Super ! Gra w wyższej lidze to dla niego duże wyzwanie :) no zobaczymy jak mu będzie szło , ale na razie to jestem w szoku , poniewaz nie spodziewalem się , że trafi do takiego klubu 8) Mam nadzieje , że rozegra się na maxa i na MŚ będzie w świetnej dyspozycji ... strzelckiej :)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 12:10

czeher pisze:No to teraz pojechales niezle!!! RASIAK najlepszy polski napastnik!!!! buhahahaha, wiesz co ty gadasz??? ja tam widze kilku lepszych od niego!!!!
Wiesz o ile będzie grał w 1 składzie w Tottenhamie to nie wiem czy ktos gra z naszych napadziorów w lepszym klubie ?
Celtic - Żurawski
Hertha - Wichniarek
.........
.........

No i to chyba by było tyle ?

No bo kto jeszcze ? Nec Nejmegen z Niedzielanem ?
Czy Elche z Frankowskim ?
Guimares z Saganowskim :)
Czy tez PAO z Olisadebe moze w sumie ?

Pozdro !

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 12:17

Rasiak to kłoda i nawet jakby był w Chelsea to by był kłoda i tak pozostanie;] nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy.. w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3:)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2005, 12:18

To ze bedzie grał w lepszym klubie to nie znaczy ze jest lepszym napastnikiem.Takie porównania sa nie na miejscu choc trzba zauważyc ze został wypatrzony przez bardzo dobry klub.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 12:26

Mazi pisze:nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy..
Idę o zakład, że jesli tak siestanie Rasiak będzie najlepszy. Jesli nie to połknę język, jeśli tak - zrobisz to Ty, ok?
Mazi pisze:w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3
Wymień mi kilku napastników z polskiej ligi lepszych od Rasiaka. Czekam.

Nie ma się co jarać. Jeśli Rasiak ma grać to na moje oko w pucharze Anglii bądź w meczach ze słabszymi przeciwinikami. Jest słabszy od Defoe, Keana czy Mido, ale nie wykluczam, że może stać się niespodzianką i sprawić psikusa w/w zawodnikom. Gra w lepszym klubie, bardzo dobrym klubie z bardzo dobrej ligi. Nic tylko się cieszyć i liczyć na dobre występy w Kogutach.

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 01 wrz 2005, 12:26

Mazi pisze:nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy

Jeśli by tyle bramkestrzelił to jak mogł być gorszy ?? zawodnicy strzelaja po 15 - 20 bramek w sezonie a nwet nie a Ty mowisz , ze i tak by byl slaby ??? mam nadzieje , że chodzi Ci o jego ogolna postawe , bo jesli sie ma przupuszczalnie 120 sytuacji strzeleckich i sie trafi 100 to chyba grzech jest mowic , ze jest slaby :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”