R jak Rasiak - Strona 23

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 01 wrz 2005, 12:53

hmmm... nawet jeśli nie jest teraz w lepszym klubie od Żurawskiego czy Wichniarka jak tu wspomniał Juras_InterFan to napewno w lepszej lidze moim zdaniem i myśle tez że wielu innych Premiership jest lepsza od Bundesligi czy Scotish Premiership (czy jak to tam się nazywa), mocniejsze zespoły a co za tym idzie możliwość gry przeciw naprawde bardzo dobrym zoawodnikom, to wszystko będzie procentować w przyszłości dla samego zawodnika jak i dla reprezentacji.

bartolg
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartolg » 01 wrz 2005, 13:02

no to przezyje najwazniejsze derby w Angli : Totenham - Arsenal

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 13:05

To ze gra w lepszym klubie nie czyni z niego lepszego zawodnika!!! jeszcze nie gra, narazie jest tylko zawodnikiem SPURS,
Ale zgadzam sie jedynie w tym iz jest w najlepszym klubie z innych polskich zawodnikow. ALE ZURAWSKIEGO NIE MOZESZ PORYWNYWAC do rasialda bo zuraw to pilkarz kompletny a ostatnio przygaszony ale widac ze juz sie odnalazl
WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
- moze i kryszal ale teraz nie jest w dobrej formie, ale bedzie lepszy!!! wierze ze w wisle rozblsynie
KOLEJNOS PRZYPADKOWA i prawie kazdy z tych zawodnikow potrafi indywidualna akcja zdobyc bramke!!! (moze z wyjatkjiem oliego i oczywiscie kryszala) czego rasiak nie potrafi!!!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 13:27

spelnilo sie jedno z moich marzen :)
Rasiak w PremierLeague :)
dobrze, ze nie do jednego z lepszych jak np. Chelsea, Man UTD, Liverpool czy Arsenal, na szczescie trafil do sredniaka :)
Tottenham mozna w koncu porownac z Evertonem, Middlesbrough czy Boltonem Wanderers :)

mam nadzieje, ze bedzie gral w druzynie :) nie wazne czy na poczatku w 1.skladzie, niech chocby wchodzic z lawki, wazne zeby gral :)
trzeba poczekac kilka spotkan, i mysle, ze zacznie strzelac bramki :)

pamietajcie w ktorym meczu Zurawski strzelil gola dla Celticu :)

ten transfer troche udarl nosa wszystkim przeciwnikom Rasiaka :!:
trzeba przyznac, ze Rasiak zrobil bardzo dobrze grajac najpierw na zapleczu, sam mowil, ze stad jest latwiej 'uciec' do Premiership :!:

czekamy na bramki Panie Gregor :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 13:28

Mazi pisze:Rasiak to kłoda i nawet jakby był w Chelsea to by był kłoda i tak pozostanie;]
Bo to jest jak z glupota - ktos jest debilem to nawet jak zostanie profesorem na Oksfordzie to dalej bedzie glupi. prawda Mazi?
Mazi pisze:nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy.. w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3
Oj Stasiu, Ty nie powinienes byc o tej godzinie w szkole? dzisiaj bierzecie literke "K" wiec mozesz byc do tylu. :?
czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
-(...)
- JELEN
- REISS
Po pierwsze: skad tu ostatnio tylu bajkopisarzy?
Po drugie: Jelen i Reiss?? hmmm ciekawa koncepcja. mowisz o tym Reissie, ktory nic nie zdzialal na Zachodzie a w polskiej lidze w ubieglym roku strzelil 9 bramek? a ja mysle ze od Rasiaka lepszy jest tez ten Mroczek co gra w "M jak Milosc" a ostatnio widzialem go w napasci w Reprezentacji Artystow Polskich. nie sadzisz?
po trzecie: czekaj niech no tylko cloner sie pojawi na forum to Ci pojasni co i jak :smile2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 13:37

mozesz pisac co chcesz, ja i tak bede obstawal przy swoim !!! a zobacz sobie jakie partie ostatnio rozgrywa reiss!!! np 2 ostatnie mecze, moze nie jest taki znowu super ale ja GO CENIE barsdziej niz tego bylego "barana" (derby county --> to inaczej barany)
Zreszta nie dywagujmy zbytnio, moze juz w sobote okaze sie kto jest blizszy prawdy (nie ze reiss jest lepszy tylko czy rasiak jest beznadziejny czy nie!!!)

a jezeli wyskoczysz z takim czyms ze polska liga jest slaba, to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 13:38

Krzysztof Jarzyna pisze:po trzecie: czekaj niech no tylko cloner sie pojawi na forum to Ci pojasni co i jak :smile2:
hehehe :D juz jestem ;)
niestety sam z komputera nie korzystam :(
i nie moge byc wszedzie i zawsze :D

czeher pisze:To ze gra w lepszym klubie nie czyni z niego lepszego zawodnika!!! jeszcze nie gra, narazie jest tylko zawodnikiem SPURS,
oy wydaje mi sie, ze tu sie troche mylisz, jego wartosc rynkowa wzrosla :) i to kilkukrotnie w przeciagu jednego roku :)

czeher pisze:ALE ZURAWSKIEGO NIE MOZESZ PORYWNYWAC do rasialda bo zuraw to pilkarz kompletny a ostatnio przygaszony
nie musisz uzywac CAPS LOCKA, jak chcesz, zeby ktos na powaznie bral Twoje przemyslenia pisz malymi literami :)
a Zurawskiego nie mozna porownywac z Rasiakiem gdyz : graja troszke inaczej, inny styl, ale ... ich zadaniem jest strzelac bramki, i grac w jak najlepszych klubach :!:
a Zurawski jak sam stwierdziles jest przygaszony :)

czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
- moze i kryszal
Jak wspomnial Krzysztof Jarzyna, niezly z Ciebie bajkopisarz :D:D
Niedzielan ?? to czemu nie interesuja sie nim dzialacze lepszych klubow ??
Olisadebe, jesli jest zdrowy, to trzeba przyznac technika bajeczna, ale ma problemy ze skutecznoscia ;)
Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
Brozek - jeszcze za mlody, ale .... pozyjemy, zobaczymy, no i oczywiscie lepszy nie jest :D:D
Jelen - hmmm, tylko ta jego skutecznosc 'nie ten tego' :D:D
zreszta on nie dawno gral w P.UEFA :) mogl sie pokazac, czemu nikt go nnie kupil ?? zaden lepszy klub ?? bo Wisla Plock jest kilka razy slabsza od Groclinu (a Rasiak tam strzelal wiecej goli, niz Jelen dla Wisly)
Reiss - no comment :D jego max. to 2.liga niemiecka :D:D
Kryszalowicz - j.w.

p.s. - na texty innych bajkopisarzy juz mnie sie nie chce odpowiadac :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 13:51

czeher pisze:mozesz pisac co chcesz, ja i tak bede obstawal przy swoim !!!
Nie mam zamiaru Cie do niczego przekonywac, bardzo dobrze ze masz swoje zdanie, tylko popieraj je jakimis sensownymi (w miare) argumentami.
czeher pisze:a zobacz sobie jakie partie ostatnio rozgrywa reiss!!! np 2 ostatnie mecze
Czy jest na sali lekarz?? Stasiu, o czym ty mowisz?? przeczytaj swojego ostatniego posta jeszcze raz. Reiss jest lepszy bo zagral 2 dobre mecze? no pieknie. to Klatt tez jest lepszy bo strzelil kiedys Belchatowowi 3 bramki! slyszales? jezeli masz takie argumanty dawac, to juz nic nie pisz.
czeher pisze:ale ja GO CENIE barsdziej niz tego bylego "barana"
a ja bardziej niz Rasiaka cenie mojego kolege, co gra w IV lidze, bo i napic sie z nim czasem mozna. ale to nie znaczy ze jest lepszy.
czeher pisze:(derby county --> to inaczej barany)
wow!
czeher pisze:Zreszta nie dywagujmy zbytnio, moze juz w sobote okaze sie kto jest blizszy prawdy (nie ze reiss jest lepszy tylko czy rasiak jest beznadziejny czy nie!!!)
Chodzi Ci o reprezentacje? no tak, moze sie zdarzyc, ze ten beznadziejny Rasiak nie strzeli bramki, ktora zdobylby ten wspanialy Reiss, gdyby... dostal powolanie... no ale niestety poki co w kadrze graja najslabsi, wiec Reiss nie ma szans.
czeher pisze:a jezeli wyskoczysz z takim czyms
nie skacze przed obiadem...
czeher pisze:ze polska liga jest slaba
zalezy od punktu odniesienia...
czeher pisze:to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!
wow po raz drugi! to ja Ci sprzedam newsa, ze cala reprezentacja kiedys grala w polskiej lidze.
a obecna reprezentacja jest oparta na Wisle, ktora nieco odstaje od reszty naszej ligi. Bo nie wiem czy wiesz, ale oprocz zawodnikow Wisly nie ma nikogo z polskiej ligi w kadrze.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 01 wrz 2005, 14:01

cloner pisze:
interesuja
cloner pisze: Olisadebe, jesli jest zdrowy, to trzeba przyznac technika bajeczna,
Olisadenbe ma bajeczną technike :| :| :| Na czym Ty mecze ogladasz? Na Cartoon Networt :|
cloner pisze: Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
No tak... w koncu Wisla w 2 lidze gra :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:04

No potezne argumenty nie ma co!!!!
I co z tego jaka jest wartosc rynkowa!!!
i chyba napisalem ze chodzi ze w sobote okaze sie jak dobry jest rasiak jak znowu zadnej pilki dobrze nie zagra!!! a dobry wystep nie znaczy ze musi strzelic bramke

Zobaczymy czy dali bedziecie takie glupoty pisac jak rasiak bedzie grac w 2 zespole SPURS!!!

a bajkopisarze to raczej wy, jak mysliscie ze Rasiak bedzie wogole gral!!!
Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
jakos nie strzela tam jeszcze!!! a strzelal w el.lm!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:05

'Del Piero' pisze:
cloner pisze:
interesuja
ciekawe jakie :D:D

'Del Piero' pisze:
cloner pisze: Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
No tak... w koncu Wisla w 2 lidze gra :)
zapomnialem, za mlody jestes :D i nie wiesz o tym, ze Frankowski gral juz kiedys w 2.lidze :D

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 01 wrz 2005, 14:10

troche grzesiu bedzie mial ciezko o gre w pierwszym skladzie jest mido, defoe, kean, ale moze z czasem ktoregos z nich wygryzie. sadzicie ze od razu wskoczy do 1. skladu??

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:12

No zaraz bedziemy pisac ze kiedys bramki dla 2, 3, 4 ligowcow strzelal kiedys niedzielan czy krzynowek, zuraw no i ze boruc i dudek grali
Chyba gdzies musieli zaczac?? co???

Czlowieku to bylo z okolo 7-8 lat temu!!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:14

FUDŻIN pisze:troche grzesiu bedzie mial ciezko o gre w pierwszym skladzie jest mido, defoe, kean, ale moze z czasem ktoregos z nich wygryzie. sadzicie ze od razu wskoczy do 1. skladu??
wg mnie bedzie wchodzil na podmeczonych zawodnikow z druzyny przeciwnej :D :D

tak okolo 60-70minuty ;) a jak mu sie uda cos ustrzelic to wtedy trener bedzie musial sie powaznie zastanowic nad jego gra w 1.skladzie :)

czeher pisze:No zaraz bedziemy pisac ze kiedys bramki dla 2, 3, 4 ligowcow strzelal kiedys niedzielan czy krzynowek, zuraw no i ze boruc i dudek grali
Chyba gdzies musieli zaczac?? co???
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz :D:D
po 1. - pisz nazwiska pilkarzy z Duzych liter :!:
po 2. - Frankowski gral juz zagranica w 2.ligowcu, przeciez nie mialem na mysli polskich boisk :D:D :!: :!:

UWAGA UWAGA :
Wg mnie Rasiak ma szanse zostac jednym z lepszych strzelcow w PremierLeague :!: (tylko, zeby gral)

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 01 wrz 2005, 14:18

cloner pisze:Wg mnie Rasiak ma szanse zostac jednym z lepszych strzelcow w PremierLeague

majac takich partnerow jak davids i inni moze mu sie to udac, chociaz moze miec zadania w zespole do sciagania na siebie obroncow i torowania miejsca drugiemu snajperowi, jak bylo owen - heskey, ale tak silny jak koller to on chyba nie jest ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”