Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 01 wrz 2005, 12:53
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartolg » 01 wrz 2005, 13:02
bartolg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 13:05
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 13:27
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 13:28
Bo to jest jak z glupota - ktos jest debilem to nawet jak zostanie profesorem na Oksfordzie to dalej bedzie glupi. prawda Mazi?Mazi pisze:Rasiak to kłoda i nawet jakby był w Chelsea to by był kłoda i tak pozostanie;]
Oj Stasiu, Ty nie powinienes byc o tej godzinie w szkole? dzisiaj bierzecie literke "K" wiec mozesz byc do tylu.Mazi pisze:nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy.. w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3
Po pierwsze: skad tu ostatnio tylu bajkopisarzy?czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
-(...)
- JELEN
- REISS
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 13:37
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 13:38
heheheKrzysztof Jarzyna pisze:po trzecie: czekaj niech no tylko cloner sie pojawi na forum to Ci pojasni co i jak
oy wydaje mi sie, ze tu sie troche mylisz, jego wartosc rynkowa wzroslaczeher pisze:To ze gra w lepszym klubie nie czyni z niego lepszego zawodnika!!! jeszcze nie gra, narazie jest tylko zawodnikiem SPURS,
nie musisz uzywac CAPS LOCKA, jak chcesz, zeby ktos na powaznie bral Twoje przemyslenia pisz malymi literamiczeher pisze:ALE ZURAWSKIEGO NIE MOZESZ PORYWNYWAC do rasialda bo zuraw to pilkarz kompletny a ostatnio przygaszony
Jak wspomnial Krzysztof Jarzyna, niezly z Ciebie bajkopisarzczeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
- moze i kryszal
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 13:51
Nie mam zamiaru Cie do niczego przekonywac, bardzo dobrze ze masz swoje zdanie, tylko popieraj je jakimis sensownymi (w miare) argumentami.czeher pisze:mozesz pisac co chcesz, ja i tak bede obstawal przy swoim !!!
Czy jest na sali lekarz?? Stasiu, o czym ty mowisz?? przeczytaj swojego ostatniego posta jeszcze raz. Reiss jest lepszy bo zagral 2 dobre mecze? no pieknie. to Klatt tez jest lepszy bo strzelil kiedys Belchatowowi 3 bramki! slyszales? jezeli masz takie argumanty dawac, to juz nic nie pisz.czeher pisze:a zobacz sobie jakie partie ostatnio rozgrywa reiss!!! np 2 ostatnie mecze
a ja bardziej niz Rasiaka cenie mojego kolege, co gra w IV lidze, bo i napic sie z nim czasem mozna. ale to nie znaczy ze jest lepszy.czeher pisze:ale ja GO CENIE barsdziej niz tego bylego "barana"
wow!czeher pisze:(derby county --> to inaczej barany)
Chodzi Ci o reprezentacje? no tak, moze sie zdarzyc, ze ten beznadziejny Rasiak nie strzeli bramki, ktora zdobylby ten wspanialy Reiss, gdyby... dostal powolanie... no ale niestety poki co w kadrze graja najslabsi, wiec Reiss nie ma szans.czeher pisze:Zreszta nie dywagujmy zbytnio, moze juz w sobote okaze sie kto jest blizszy prawdy (nie ze reiss jest lepszy tylko czy rasiak jest beznadziejny czy nie!!!)
nie skacze przed obiadem...czeher pisze:a jezeli wyskoczysz z takim czyms
zalezy od punktu odniesienia...czeher pisze:ze polska liga jest slaba
wow po raz drugi! to ja Ci sprzedam newsa, ze cala reprezentacja kiedys grala w polskiej lidze.czeher pisze:to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 01 wrz 2005, 14:01
interesujacloner pisze:
Niedzielan ?? to czemu nie interesuja sie nim dzialacze lepszych klubow ??
Olisadenbe ma bajeczną technikecloner pisze: Olisadebe, jesli jest zdrowy, to trzeba przyznac technika bajeczna,
No tak... w koncu Wisla w 2 lidze gracloner pisze: Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:04
jakos nie strzela tam jeszcze!!! a strzelal w el.lm!!!Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:05
ciekawe jakie'Del Piero' pisze:interesujacloner pisze:
Niedzielan ?? to czemu nie interesuja sie nim dzialacze lepszych klubow ??
zapomnialem, za mlody jestes'Del Piero' pisze:No tak... w koncu Wisla w 2 lidze gracloner pisze: Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 01 wrz 2005, 14:10
FUDŻIN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:12
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:14
wg mnie bedzie wchodzil na podmeczonych zawodnikow z druzyny przeciwnejFUDŻIN pisze:troche grzesiu bedzie mial ciezko o gre w pierwszym skladzie jest mido, defoe, kean, ale moze z czasem ktoregos z nich wygryzie. sadzicie ze od razu wskoczy do 1. skladu??
Ty chyba nie wiesz o czym piszeszczeher pisze:No zaraz bedziemy pisac ze kiedys bramki dla 2, 3, 4 ligowcow strzelal kiedys niedzielan czy krzynowek, zuraw no i ze boruc i dudek grali
Chyba gdzies musieli zaczac?? co???
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 01 wrz 2005, 14:18
cloner pisze:Wg mnie Rasiak ma szanse zostac jednym z lepszych strzelcow w PremierLeague
FUDŻIN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio