Ale że co
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 mar 2017, 23:16
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realista69 » 10 mar 2017, 23:18
LM zweryfikuje. Traficie na drużynę z wyższej półki to będzie słabo, bo gracie chaotycznie. Obecnie Milan, to 4 półka Europy... taka smutna prawda, a Juve ostatnio strasznie się męczy. Z roku na rok gra jest coraz słabsza.
realista69

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 mar 2017, 23:19
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 mar 2017, 23:24
FRYDERYK SZOPEN pisze: okreslenia bol dupy uzywaja zazwyczaj ci co taki bol znaja z autropsji, moze ksiadz testowal ich od tylu na zakrystii i zostalo na psychice. tak wiec ci co tam na gorze pisza o jakims bolu dupy moze niech sprawdza czy na majtach z tylu nie ma brazowwego paska.
nasz ulubiony user,forrest gump, chetnie wkleja tu nurkow, wiec wkleilam wam waszego nurka z dzis, dlugo tu nie trzeba czekac, ot co, parszywi oszusci.duch moggiego ciagle zywy.
Gardze nimi.
League

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 mar 2017, 23:26
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 mar 2017, 23:27
to nie sa moje slowa, to sa slowa tutejszego juventino, tylko je przytoczylem bo akurat pasuja jak ulał do dzisjeszego wieczoru.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 mar 2017, 23:27
Nawet nie wiesz jak boli kolonoskopia, ja tez nie, ale słyszałem
Sawyer
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 mar 2017, 23:32
mnie sie ten zwrot nie kojarzy z niczym bo go nie uzywam. ale jesli ty uzywasz to musisz miec jakis powod. boje sie myslec jaki.Sawyer pisze: Rozumiem ze Tobie ból dupy kojarzy się tylko z ksiedzem, ale nie wnikam dlaczego, po prosty wiele słyszy się o tragediach młodych chłopców którzy często z potrzeby serca chcą angażować się w życie kościoła i zostają ministrantami, może i Ty przeżyłeś taka tragedie, wiec nie zamierzam "ciągnąć" tego tematu.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 10 mar 2017, 23:33
Jeżeli będziesz dalej ,,ciągnął" swoją retorykę, to nie porozważasz przez jakiś czas o bólu dupy innych forumowiczów.Sawyer pisze:Nawet nie wiesz jak boli kolonoskopia, ja tez nie, ale słyszałemuważam ze nie należy śmiać się z cierpienia ludzkiego.
Rozumiem ze Tobie ból dupy kojarzy się tylko z ksiedzem, ale nie wnikam dlaczego, po prosty wiele słyszy się o tragediach młodych chłopców którzy często z potrzeby serca chcą angażować się w życie kościoła i zostają ministrantami, może i Ty przeżyłeś taka tragedie, wiec nie zamierzam "ciągnąć" tego tematu.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 mar 2017, 23:35
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 mar 2017, 23:35
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 10 mar 2017, 23:35
FRYDERYK SZOPEN pisze:to nie sa moje slowa, to sa slowa tutejszego juventino, tylko je przytoczylem bo akurat pasuja jak ulał do dzisjeszego wieczoru.
i przykro mi, drodzy fan juve, chocbyscie walili caly jutrzejszy dzien łbem w siane nic nie zmieni faktu ze okradliscie dzis milan w 95 minucie. dokonaliscie wspolnie i w porowzumieniu z sedzia zlodziejstwa. przykro mi. to sa brutalne fakty.
Melaviock797
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio