R jak Rasiak - Strona 25

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:47

wiesz tam nie jest napisane ze strzealal tylko strzela!!!! to gdzie strzela do 2ligowcow czy niech ci juz bedzie do 3ligowco??? bo to co wytlumaczyles to nie barsdzo, chyba ze ci sie czasy pomylily!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8743
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:50

czeher pisze:wiesz tam nie jest napisane ze strzealal tylko strzela!!!! to gdzie strzela do 2ligowcow czy niech ci juz bedzie do 3ligowco??? bo to co wytlumaczyles to nie barsdzo, chyba ze ci sie czasy pomylily!!!
a mnie sie wydaje, ze Ty jestes nieomylny, i nigdy zadnej literowki nie popelniles :lol: :lol: :lol: :lol:

lepiej konczmy ta 'pseudo-dyskusje' - jak Rasiak bedzie grac mozemy wrocic do tematu :) i podyskutowac kto jest lepszy :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 14:52

I tu sie z toba zgadzam!!!! :wink: ze dokonczymy po najblizszych jego meczach

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 14:56

a jest sens??;] i tak wyjdzie na to samo;]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8743
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 14:59

Mazi pisze:a jest sens??;] i tak wyjdzie na to samo;]
jedyne sensowne rozwiazanie jakie widze, to wlepienie Ci bana :D:D
niestety nie ja tu zarzadzam ;)
czeher pisze:I tu sie z toba zgadzam!!!! ze dokonczymy po najblizszych jego meczach
Ciesze sie, ze doszlismy sie do jakiegos porozumienia :)

pozdrawiam wszystkich, ktorzy potrafia argumentowac swoje poglady

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 wrz 2005, 15:00

No to widze ze Grzes zaszalal 8) (znowu zacznie gadac o barcelonie :lol: ) Kibice na pewno Grzesia pokochaja i mu wystawia mu ku pamieci pomnik w postaci Dębu :rotfl2:

A tak na serio to ciesze sie z tego ze polski pilkarz zagra w czolowej lidze Swiata, oby sobie poradzil . . . :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 wrz 2005, 15:01

Nie rozumiem, mozeicie mi wytlumaczyc skad u was tyle niecheci do Rasiaka. Mowicie na niego kloda, drewno a co Koller to akrobata cyrkowy, jest cenniony na zachodzie. Moim zdaniem Rasiak jest jednym z najbardziej niedocenionych piłkarzy w polsce. Ciekawi mnie ile jeszcze czasu bedziecie mówic o nim zle, przeciez przeszedl do druzyny w najlepszej lidze swiata, która chce walczyc o puchary. Dla mnie to juz bardzo duzo. Jednak polacy to dziwny naród... Mazi moze wg ciebie Rasiak to kloda a z ciebie jest nabijacz jakich na tym forum mało.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:07

mniemam ze zazdroscisz??;] poprostu nietrawie ludiz ktorzy mowia ze Rasiak jest najlepszy skoro niejest;] jets conajmniej 4 Polskim napastnikiem.. podnecacie sie ze przeszedł za 2 mln funtów.. noi co z tego?? to nie jest jakies niezwykle ze pilkarz z drugiej ligi idzie do pierwszej.. a dla mnie i tak pozostanie kłodą.. :)
wazi pisze:Mazi moze wg ciebie Rasiak to kloda a z ciebie jest nabijacz jakich na tym forum mało.
no pacz;] i nastepny nie w temacie :lol: najpierw się dowiedz o co chodziło a później mów coś:P i niemam na mysli tutaj clonera, czy nawet tematu na temat ostrzezen itp. bo jestes w wielkim błędzie;] :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 15:27

Ludzie na pewno nie uczepili sie ze Rasiak gral w drugiej lidze i strzelal tam bramki tylko go chyba po prostu nie lubia :] Ten niby PAwel Abbot gra w 3 lidze angielsiej i strzela bramki, a jak byl łaczony z Wisla to jzu wszytcy w nim przyszlsoc widzieli :wink: Moim skronym zdaniem Rasiak jest lepszym napastnikiem od Abbota bo pnie sie ku górze a Pawel stoi ciagle w miejscu ...

Moze Rasiak to nie technik jak Ronaldinho, sprinter jak Cisse, siłacz jak Sol CAmbell ale widocznie ma cos co pomaga mu w strzelaniu bramek a strzela ich calkiem sporo. Tym czyms sa umiejetnosci pilkarskie :wink: Zobaczymy co tam w nowym klubie zaprezentuje choc chyba nie bedzie gral w pierwszym skladzie tylko czekal na potkniecie kogos z dwojki Mido i Defoe :]

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 15:27

Ludzie na pewno nie uczepili sie ze Rasiak gral w drugiej lidze i strzelal tam bramki tylko go chyba po prostu nie lubia :] Ten niby PAwel Abbot gra w 3 lidze angielsiej i strzela bramki, a jak byl łaczony z Wisla to jzu wszytcy w nim przyszlsoc widzieli :wink: Moim skronym zdaniem Rasiak jest lepszym napastnikiem od Abbota bo pnie sie ku górze a Pawel stoi ciagle w miejscu ...

Moze Rasiak to nie technik jak Ronaldinho, sprinter jak Cisse, siłacz jak Sol CAmbell ale widocznie ma cos co pomaga mu w strzelaniu bramek a strzela ich calkiem sporo. Tym czyms sa umiejetnosci pilkarskie :wink: Zobaczymy co tam w nowym klubie zaprezentuje choc chyba nie bedzie gral w pierwszym skladzie tylko czekal na potkniecie kogos z dwojki Mido i Defoe :]

POZDRO

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 wrz 2005, 15:30

Ja zagorzałym fanem Rasiak nie jestem ale przynajmniej doceniam to ze przeszedl do takiego klubu jak Tottenham. Nie besztam go, nie obrazam. Mazi powiedz mi dlaczego uwazasz go za klode... Argument poprosze.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2005, 15:39

Temat się ładnie rozkręcił :lol: Wszystkiego nie poruszę ale kilka postów szczególnie jednego użytkownika zasługuje na uwagę.
czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
...
- NIEDZIELAN
...
...
- BROZEK
- JELEN
- REISS
Ten Niedzielan co nie pokazuje nic w NEC ? Ten co nic nie pokazywał w reprezentacji ? A może o innego chodzi ?
Ten Brożek, który pokazał się z bardzo dobrej strony ale dopiero w kilku spotkaniach ? Czy na tej podstawie już można z całą pewnością stwierdzić, że jest lepszy od Rasiaka (drewnianego :P ) ?
Ten Jeleń, który dobrze sobie radzi w polskiej lidze i nic poza tym a kolejki chętnych za granicą jakoś do niego nie ma ?
... teraz najlepsze!
Reiss! Taaaaaaaak! HALA REISS!
On jest naprawdę fenomenalno-kapitalny. Błyszczy w każdym meczu z przeciwnikiem godnym tych ludków podpierających sklepy monopolowe. W ogóle to co ja tutaj będe pisał. Dawka śmiechu już i tak przekroczyła wszelkie normy po przeczytaniu Twoich bajek.
czeher pisze:a jezeli wyskoczysz z takim czyms ze polska liga jest slaba, to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!
A może nie jest słaba :rotfl:
No i jeszcze ten podział na większą połowę i mniejszą połowę :lol2:
Wydawało mi się, że połowa to połowa ale jednak nie :lol:

Ogólnie czeher :brawo: i czekamy na więcej :rotfl:

--------------------
Odnośnie samego transferu Rasiaka to jestem niesamowicie zaskoczony, ale bardzo dobrze się stało. Spodziewałem się, że zostanie w Derby i dalej będzie strzelał a za rok może pojawi się okazja na grę w Premiership. Jak widać okazja pojawiła się już teraz i dobrze. Tottenham to dobra drużyna dla Grzesia. Nie należy do najsilniejszych ekip w lidze, ale mają dość dobry skład po ostatnich wzmocnieniach. Poza tym jest spora szansa, że Rasiak będzie grał jeśli już na początku pokaże dobrą formę. Mido jest zawieszony i trzeba to wykorzystać. Będzie musiał pewnie ciągle rywalizować o miejsce w składzie no ale w Pemiership nie ma lekko. Ciekawe co nasze najlepszege polskie drewno pokaże w konfrontacji z lepszymi zespołami. Mimo, że za nim nie przepadam to życzę mu jak najlepiej.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:50

po prostu go nielubię, niewolno mi??;] a czemu go nazywam kłoda?? bo mi sie niepodoba jego styl gry.. to tez mi chyba wolno? argumentow niemam.. poprostu go nielubie:) zycze mu dobrej postawy w Tottenhamie.. niech sobie gra i strzela gole ale go i tak niebede lubiec..starczy czy cos jeszcze??:)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 wrz 2005, 15:54

Dzisiaj siadam do kompa po nawet udanym rozpoczęciu szkoły (w nowej klasie mam kilka uroczych dziołch :wink: ) a tu mi humor psuje news na stronie jednego z postali internetowych... Rasiak w Tottenhamie... Patrze w kalendarz czy to napewno 1 wrzesień a nie 1 kwietnia i wielkie zdziwienie... Tottenham pozyskał Rasiaka... Nie no życze Grzesiowi jak najlepiej... no ale to rychła i bezpodstawna nadzieja bo naprawde gra według mnie fatalnie... Uzasadnienie: "Ostatnio zdobył dwie bramki przeciwko Izraelowi w wygranym 3:2 mecu. - powiedział menedżer Tottenhamu, Martin Jol."

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 wrz 2005, 16:11

Co dosmen humor Ci sie zepsul ze Polski piłkarz dostał sie do najlepszej ligi na swiecie ? Ja nawet, jakbym nie lubił piłkarza polskiego to bym nawet sie troche cieszyl ze dostał sie do dobrego klubu. Szczerze to nie rozumiem Was, Ciebie dosmen... Ale cóż każdy jest inny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”