Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 18:01

Zico_FCI pisze:Właśn ie gorzej byc już nie może więc ..... będzie lepiej
Jak to nie, przeciez jestescie dopiero w polowie tabeli, jeszcze jest kilka druzyn za wami.
Zico_FCI pisze:Na pewno od razu wyniki i dobra gra nie przyjdą ale teraz można z optymizmem patrzyc w przyszłośc.
Zrobcie z niego grajacego trenera, w sumie macie juz dziennikarza na pomocy, mozecie miec tez komentatora :wink:
Zico_FCI pisze:Coś cie boli ?
Troche lewa kostka po wczorajszej grze w pilke, ale to nic takiego, powinno przejsc samo. dzieki za troske, ale na drugi raz pytaj na priv, bo nie sadze zeby to wszystkich interesowalo. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 wrz 2005, 18:12

Krzysztof Jarzyna pisze: Jak to nie, przeciez jestescie dopiero w polowie tabeli, jeszcze jest kilka druzyn za wami.
Czyli jednym słowem jeszcze nic straconego ??
Krzysztof Jarzyna pisze:Zrobcie z niego grajacego trenera, w sumie macie juz dziennikarza na pomocy, mozecie miec tez komentatora :wink:
Jak będziemy (a raczej będą ) chcieli to i ksiądz na bramce zagra.
Krzysztof Jarzyna pisze:Troche lewa kostka po wczorajszej grze w pilke, ale to nic takiego, powinno przejsc samo. dzieki za troske, ale na drugi raz pytaj na priv, bo nie sadze zeby to wszystkich interesowalo. :lol: :lol: :lol:
Ale to przecież jest bardzo interesujące. A jak masz jakieś dolegliwości to nie produkuj się na forum tylko idź do lekarza.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 18:20

Zico_FCI pisze:Czyli jednym słowem jeszcze nic straconego ??
To zalezy dla kogo.
Zico_FCI pisze:Jak będziemy (a raczej będą ) chcieli to i ksiądz na bramce zagra.
Tak jak mowisz.
Zico_FCI pisze:Ale to przecież jest bardzo interesujące.
Czy ja wiem...
Zico_FCI pisze: nie produkuj się na forum
Z niecierpliwoscia czekam na dzien, w ktorym mi zabronisz :lol:
Zico_FCI pisze:A jak masz jakieś dolegliwości to nie produkuj się na forum tylko idź do lekarza.
Dobrze tato, ale pozwolisz, ze nie skorzystam z rady :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 wrz 2005, 19:24

Krzysztof Jarzyna pisze:To zalezy dla kogo.
Dla Ciebie rzecz jasna ...

Ale nie masz się co martwic. Legia nigdy nie będzie tak słaba żeby spaść do drugiej ligi tak jak np. Widzew.
Krzysztof Jarzyna pisze:Z niecierpliwoscia czekam na dzien, w ktorym mi zabronisz
To się niestety nie doczekasz bo nie to jest moim celem. Chodziło mi o konkretną sytuacja ale Ty chyba tego nie załapałeś.
Krzysztof Jarzyna pisze:Dobrze tato,
Wypraszam sobie. Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobi :roll: (bo ja na pewno nie)
Krzysztof Jarzyna pisze:ale pozwolisz, ze nie skorzystam z rady
Rób sobie co chcesz Jarzyna...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 19:28

Zico_FCI pisze:Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobi (bo ja na pewno nie)
Gdybys stal obok mnie teraz to dostalbys w ryj. skoro znizasz sie do tego poziomu, nie mamy o czym rozmawiac. w zwiazku z tym nie komentuje reszty posta, bo nie jestes tego wart. pozdro i odezwij sie jak dorosniesz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 wrz 2005, 20:45

Nie bierz tego tak do siebie Jarzyna.
To nic osobistego.
Po prostu prosiłeś się. Ale to nie powód żeby fochy strzelac...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 wrz 2005, 20:53

Pozwólcie ,że ja wtrace się w tą polemike.
Zico_FCI pisze:Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobi
Powinno być kto Cię zrobił. To tak na mrginesie. Mi nie podobała się odzywka Ziko. Gardze nią. Takie zachowanie trzeba piętnowac. Jarzyna jestem z tobą.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 01 wrz 2005, 22:16

'Piotrek' pisze:Pozwólcie ,że ja wtrace się w tą polemike.
Powinno być kto Cię zrobił. To tak na mrginesie. Mi nie podobała się odzywka Ziko. Gardze nią. Takie zachowanie trzeba piętnowac. Jarzyna jestem z tobą.
A ja jestem z Toba Zico Krzysztof sam się prosił!!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 22:23

MARCINNN pisze:
'Piotrek' pisze:Pozwólcie ,że ja wtrace się w tą polemike.
Nie no jako kibic Interu obstaje za kibicem Interu - a takie szydzenie z Legi ze jest jeszcze kilka druzyn za nią w 1 lidze troche nie na miejscu w Twoim przypadku gdy jestes kibicem druzyny która jest w podobnej sytuacji ale w drugiej lidze ?
A o ile Spoconemu Jankowi sie uda to bedziecie miecli te minus 8 punktów bodajze ? ? ?

Moim zdaniem zdecydowanie na plus zmiany w Legii -ale ocenimy to za jakis czas :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 22:27

MARCINNN pisze:'Piotrek' napisał:
Pozwólcie ,że ja wtrace się w tą polemike.
Zico_FCI napisał:
Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobi

Super!!!!
Widze ze utwozyl sie nam front Zico-Krzysztof Jarzyna

Moze zalozymy taki temat co??

Ja trzymam strone Jarzyny( mimo iz jest rojalista), ale doprawdy nie wiem co to ma wspolnego z tematem.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 22:30

To moze zalozcie partie - pokrzywdzonych przez Jarzyne? kilku ochotnikow jeszcze znajdziecie.
Dobra mialem nie komentowac ale mam slaby charakter i pewnych rzeczy nie znosze.
Zico_FCI pisze:Nie bierz tego tak do siebie Jarzyna.
To nic osobistego.
Po prostu prosiłeś się. Ale to nie powód żeby fochy strzelac...
Udajesz czy naprawde rozminales sie z inteligencja? jezeli to, ze napisalem, ze nie bede odpowiadal na Twoje posty bo prezentujesz za niski poziom, uznales za focha, to przykro mi. poprostu nie lubie jezeli ktos nie mogac znalezc argumentu (tudziez jakos sensownie sie odgryzc) rzuca hasla w stylu dzieci z podstawowki. ok, rozumiem, moze to jest Twoj styl, ale ja czegos takiego nie trawie i poprostu podalem Ci do wiadomosci, ze nie mam zamiaru z Toba rozmawiac. to nie jest branie do siebie, bo naprawde opinia jakiegos dziecka mnie najmniej obchodzi. ublizanie komus przez kabelek mnie nie rajcuje, ale sa rozni ludzie i ja to rozumiem. wiec zeby nie wypisywac epitetow pod Twoim adresem, poprostu zakonczylem to, co na dobra sprawe sie jeszcze nie zaczelo.

Ps. jezeli chcesz cos jeszcze napisac do mnie to sie nie wysilaj, bo tym razem to juz jest naprawde ostatni raz, kiedy Ci odpisuje. pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 wrz 2005, 22:44

A mnie fascynuje jak z jednego żartu (w tym wypadku Piotrka) młodzież potrafi zrobić sobie niezłą zabawę. Widac, że wypadałoby to forum zmienić na jeden dział. Gry forumowe.

Yyyy, to tak. Wyrazy poparcia bedą karane, polemiki na poziomie podstawówki tyż.

Żeby nikt na forum nie powiedział, że sobie w ten sposob nabiłem posta( :haha:), to wypowiem się w temacie.

Zmiana Ziela na Wdowca była nieoczekiwana, sadziłem, że zorientują się, że łajba tonie dopiero na finiszu rozgrywek. To samo tyczy się Bednarza. To taki uroczy człowiek i znakomity fachowiec. Teraz powinien zatrudnić się w firmie scoutingowej pana Ptaka.

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 01 wrz 2005, 23:12

Moim zdaniem jest to zmiana na lepsze.. bo jeszcze wiekszej tragedii nie moge sobie wyobrazic. Uporzadkuje wszystko i Legia bedzie grala jak z nut, tylko czekac na meczyk z Wisla w 15 kolejcje :D mam przeczucie ze bedzie powtorka z rozrywki(22 maja 2005)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 23:16

TwisT_ReD pisze:tylko czekac na meczyk z Wisla w 15 kolejcje mam przeczucie ze bedzie powtorka z rozrywki(22 maja 2005
no ja tam mysle, ze "troszke" przesadzasz. Moge sie z toba zgodzic ze wdowczyk w tym momencie moze tylko pomoc ale wisla jest chyba w tym sezonie poza zasiegiem legjonistow.

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 01 wrz 2005, 23:25

pozyjemy zobaczymy ... wisla tez kuleje ostatnimi czasy, a wiesz jak bylo w tamtym roku, rowniez nikt nie dawal szansy Legii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”