AC Milan (zbiorczy) - Strona 110

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 wrz 2005, 22:34

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zanosi sie że 5 Milanistów w 11 Lippiego i może znów Andrea pograzy Szkotów z wolnych Cool

Gila, Pirlo, Nesta i kto jeszcze :>

*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz LM wygra
nie sądzę :twisted:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 wrz 2005, 22:38

pogadać można ale mówie ze jak gdzieś odejdzie to uważam że to będą wyspy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 22:42

Nesta, Pirlo Gattuso, Gila i Vieri. 8) zobaczysz :] zresztą chyba Vieri to jedyny napastnik w tej kadrze który w tym sezonie w meczach kadry rozegrał najwiecej minut. I go nie zmieniali...

Ja sądze i to mi wystarczy Obrazek

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 wrz 2005, 22:45

Ja liczę, że na parę minut Del Piero wejdzie ;) pokaże, że umnie grać( w co chyba nikt nie wątpi) :twisted: i przekona do siebie Lippi'ego żeby dał mu kolejną szansę.

Ja sądze i to mi wystarczy

no to jak Ci to wystarczy to znaczy, że jak Milan nie wygra to Csię nic nie stanie :lol: Tobie już przecież wystarczy, że sądzisz, że wygra ;)

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 22:55

Jak zagraja tak [4-3-1-2] to sklad pewnie taki :arrow: Peruzzi; Zaccardo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta; Canoranesi, Pirlo, Gattuso; Totti; Gilardino, Vieri. :wink:

Moje "ja sądze" mi starczy :) :twisted: a puchary nigdy trzeba Real dogonic :] Choć oni w przeciągu ostatnich lat wygrali mniej niż Milan w LM to jednak te 9 robi swoje ....

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 wrz 2005, 22:58

*_For_zaza_Milan_* pisze:Peruzzi; Zaccardo, Cannavaro, Nesta, Zambrotta; Canoranesi, Pirlo, Gattuso; Totti; Gilardino, Vieri.

trochę to dziwne :lol: to w Interze już w ogóle Włochów nie mają :P :lol: ale w końcu Internazionale czyli taki "wielkokrajowy" zaspół dobra ja lece bo jutro rano do szkoły trzeba wstać ;/

pozdro i dobranoc(jeśli ktoś będzie dzisiaj spał oczywiście :lol: )

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 23:01

No chyba tylko "Hammer" i Toldo bo Coco odszedł już.

Dobranoc :wink: choc ja spać nie ide za wcześnie :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 wrz 2005, 23:05

Prawdziwi Milanisci nie ida spac przed godzina 2 w nocy :mrgreen:

Zdenerwowal mnie dzisiaj Gattuso.Ciekawe po co ujawnil ze chcial odejsc?Czemu to mialo sluzyc?Postraszyc zarzad i kibicow?Moze chce deliketnie wymusic nowy lepszy kontrakt.Z mojego punktu widzenia zagranie ktore na pewno nie pomoze Milanowi i ogolnie druzynie.
Zolta kartka dla Rino.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 23:10

Chyba że jest co robić to i pózniej :twisted:

A ten nastepny. Ty okno sie zamkneło 24 godziny temu :P Co chciał zrobić ?? ja sądze że podzielił się swoimi myślami z dziennikarzami i wszystko. Może tego robic nie powinień ale chyba nikt w to nie wierzy że by odszedł. Poprostu po przegranym finale LM nachodziło go różne mysli. [patrz Franek przegrał awans i juz go nie ma tak obniżył loty bo tak uwazam, to co po przegranym finale ?] A umowe ma chyba do 2008 roku także luz nie pękaj :p

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 wrz 2005, 23:17

W ogole sie nie powinien odzywac jak takie cos ma do powiedzenia chyba ze w domu do zony albo mamy.Zreszta jak napisalem pod newsem gdzie Gattuso by nie poszedl to jest to dla niego sportowa degradacja.Wiem ze Rino nie wyglada za intelgentnie ale bez przesadyzmu.
Mam nadzieje ze w meczu ze Siena za kare usiadzie na lawce :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 23:24

hehe pewnie w żona takie temat [jak było wogóle] omawiał. Ale ja sie tam nie boje o niego. To jest rzeżnik i wszystko. Usiądzie usiądzie bo bo ostatnio Ambro grał a tym bardzie że Rino teraz w kadrze zagra to mogą Go posadzić :twisted:
Wiem ze Rino nie wyglada za intelgentnie
Tu sie nie popisałeś:p :roll: bo jego Fundacje jest czymś pieknym i tylko on za nia stoi. A jak działa wiemy, Mecze gwiazd i zbiórki na maxa.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 wrz 2005, 23:31

A co ma fundacja do inteligencji i wygladu?Poza tym napisalem ze nie wyglada za inteligentnie a nie ze nie jest inteligentny.Nie znam poziomu jego inteligencji bo go nie znam.
A te fundacje i mecze swiadcza tylko albo raczej az o tym ze ma dobre serce i obchodzi go los osob ktorym nie powiodlo sie w zyciu tak jak Rino.Jest to oczywiscie bardzo chwalebna incjatywa :)

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 01 wrz 2005, 23:39

Zaczela sie na dobre Serie A i w sumie mistrza musi zdobyc mistrza druzyna sposrod JUve i Milanu wiec mam cicha nadzieje ze zawodnicy tych druzyn pozbawia mistrza Interu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 23:45

Piękne zachowanie i to coraz czeście z udziałem najwiekszych pilkarzy. Fajnie ze tak robią.

Dzisiaj czytałem o tym ze Włoska prasa dziwi sie czemu Gila nie strzela. sądzili chyba ze Alberto strzeli w debiucie ligowym Hattricka :lol: Co prawda juz zaliczył pierwsze trafienie ale co oni ogupieli ? Koles zaczyna współprace na boisko z nowymi kolega a ci chcą nie wiedomo czego już teraz. Co prawda wkur.. rzy :wink: mnie jak strzeli teraz w kadrze w tych dwóch meczach bramki. Bo tak było ostatnio że nie strzelał dla klubu w przed sezonowych meczach pojachał na kadre i gol z Irlandia :shock: [taki miodzik podcinka na raty 8)] a wrócił i nie strzela ?? Ile daje mu czasu :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 wrz 2005, 23:50

Do paniki jeszcze daleko.Dopiero jeden mecz ligowy za niem jeszcze eliminacje do MS w glowie.Zobaczymy co bedzie od 2 kolejki.Co prawda w sparingach nie blyszczal.Jedna bramka i to jeszcze taka wystawka na pusta ze inwalida by trafil nawet wiec nie ma sie czym podniecac.
Ale nie mozna tez chlopaga ganic i tak jak mowisz wymagac po 3 bramki w jednym meczu.Gila Grande Bomber dopiero sie rozegra jestem pewny.Na koniec sezonu mysle ze okolo 15 bramek w samej lidze bedzie mial.

Ja osobiscie w tego chlopaka wierze bardzo.Wiem ze mnie ani innych braci Milanistow nie zawiedzie.
Forza Gilardino :]

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”