Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 21 mar 2017, 9:26
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 mar 2017, 16:51
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 mar 2017, 18:45
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 31 mar 2017, 23:15
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 01 kwie 2017, 18:02
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 kwie 2017, 20:18
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 kwie 2017, 21:35
red85
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 02 kwie 2017, 12:45
Ale ja nie piszę tylko o tym meczu i nie chodzi o sam poziom. Wybitnie schodzi do skrzydła. Z Boro było to samo. Chłopak powinien być przygotowywany na skrzydłowego IMO. Wczoraj z innymi kibicami MU gadaliśmy w pubie o tym, że bliżej Martialowi do 9-tki, niż Anglikowi. I wczoraj wg mnie to właśnie można zarzucić Jose: Lingard i Mikha wymieni na pozycjach co było wybitnie szkodliwe. W trakcie meczu powinien też był podjąć decyzję o zamianie Rasha z Martialem.
Co jest skutkiem tego, że nie ma kto grać i dlatego Jose nawet nie miał po co zmian robić. Szczególnie, że 2 z tych młodych to stricte defensywni piłkarze.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 kwie 2017, 13:28
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 kwie 2017, 0:22
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 kwie 2017, 9:37
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 03 kwie 2017, 12:03
Angielska piłka się niesamowicie zmieniła. Chcę kupić gwiazdę Tottenhamu? Nie mogę. Sir Alex mógł Berbatova.
Tylko w Anglii miliony euro są rozproszone na tak wiele klubów. Tego nie ma we Francji, Italii czy w Hiszpanii.
Jest trudniej niż w 2004 roku. Bayern bierze: Lewego, Hummelsa, Goetze z największego rywala. W Anglii to niemożliwe.
W 2004 roku było mi łatwiej. Teraz w Premier League każdy ma trudniej. Trudniej kupować, budować, trenować.
Sir Alex poparł moją decyzję o Zlatanie. "Masz tylko dwie osobowości: Carricka i Rooneya. Bierz Ibrę, będzie niezbędny".
Rozumiem, że Enrique odchodzi, że Guardiola zmienia kluby. Nigdy nie było takiego ciśnienia, takiej presji na trenerach.
Największą umiejętnością trenera w XXI wieku jest radzenie sobie z wszechobecną presją, największą w dziejach.
Chcieliśmy kupić gwiazdę Tottenhamu,powiedzieli, że nie sprzedadzą za żadną kasę. W 2008 roku nie do pomyślenia.
Wenger jest ostatnim trenerem na najwyższym poziomie, który pracuje tak długo. Nie mam żadnych wątpliwości.
Zmieniłem się, kiedyś byłem podłączony do piłki 24/dobę, nie umiałem tego odciąć. Dziś potrafię. To zdrowsze.
Umiem kontrolować emocje. W tym aspekcie jestem sto razy lepszy niż parę lat temu.
23 letni Lampard był dojrzałym facetem, zawodowcem. Dziś 23 latek to dziecko.
Kluczem jest zrozumienie aktualnego pokolenia piłkarzy. Mam dzieci w ich wieku, więc jest mi łatwiej.
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 kwie 2017, 12:22
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 03 kwie 2017, 12:23
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio